20 yaşındayım. Bugün çocukların oyun yerine girdim trambolinde zıpladım herkes güldü. Salıncakta sallandığımda da aynı şekil. Sadece eğlenmek istiyorum herkes garip garip bakıyor. Arkadaşımla mağazadaki topla voleybol oynadık. Beni mağazadaki yatağa itti ben de bozuntuya vermemek için uzandım bir çocuk ben de yatıcam dedi annesi boş ver gel falan dedi 😂😂😂
Çocuğu parka götürünce benim de kaydıraktan kayıp salıncakta sallanasım geliyor ki tenha zamanlarda yapıyorum da😅 ama insanlar böyle garip garip bakıyorlar. Sen normalsin bakan, yadırgayan insanlar ruhsuz. devam et enerjini hiç sakınma
Hayatı spontane yaşamak asla keyifli değil , off yatağa bak bee şimdi ne yatılır deyip herkes atlamak ister ama kimsede o cesaret olmaz asla saçma değil özgürüz dalga geçenler kendilerine dönüp baksınlar❣️
Neden saçma olsunki her insanin içinde herzaman bir çocuk yaşamalı.. Içinden geldiği gibi davranıp hareket etmek en güzeli bence hayatini kimseler için o ne der şu ne der düşünmeden keyfini çıkarmalısın...
Tadını çıkar 😁 sanane elalemden ister baksın ister gülsünler 😉
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Tam benimle olması gereken birisisin.. Birlikte bol bol çocuklaşırız, çıldırırırz, deliririz.. Hayatın tadı bunlarla çıkıyor.. Doğruları yapıyorsun, kimseye aldırma bence..