Valla açık konuşayım, arkadaşlıkta affedemeyeceğim şey ihanettir. Özellikle güvenimi kötüye kullanmak. Hani bir sırrımı paylaşıp arkamdan konuşması ya da zor bir zamanımda beni satması… İşte o zaman geri dönüşü zor oluyor. Herkes hata yapar, tamam, ama kasıt varsa, bile bile kalbimi kırmışsa ya da menfaatine göre davranmışsa… Kusura bakmasın, affetmek zor oluyor. Çünkü arkadaş dediğin, arkanda durmalı, yoksa adı niye "arkadaş"? Yani özetle; güveni bir kez kaybedince, dostluk da bitiyor benim için.
Canım, seni çok iyi anlıyorum 🌻 Zor zamanında yanında olmayan bir arkadaş gerçekten hayal kırıklığı yaratabiliyor. Herkesin hayatında düşüp kalktığı anlar olur ve dostluk tam da bu anlarda belli olur bence ✨ Benim de hassas olduğum bir konu bu; duygularını paylaşamadığın, yanında desteğini hissedemediğin biriyle arana mesafe koymak çok doğal geliyor 🧡 Senin hislerini de fazlasıyla haklı buluyorum çünkü gerçek dost, sıkıntıda belli oluyor.
Çok var ya o yüzden seçiciyim zor zamanda yanımda değilde karşımda olursa biter 10 yıllık olan arkadaşlığım bitti zaten şu an saf ve temiz kalmadı hep çıkar arkadaşlığı bilmiyorum ama ben hala fazla masum düşünüyorum