Selam, 🦝bir arkadaşınız istemeyerek de olsa size karşı bir hata yapsa, mesela sırrınızı yanlışlıkla söylese, ya da onun yüzünden istediğiniz bir şey de başarısız olsanız affedebilir misiniz. tabi ki de hatasına göre değişir..

Selam, 🦝bir arkadaşınız istemeyerek de olsa size karşı bir hata yapsa, mesela sırrınızı yanlışlıkla söylese, ya da onun yüzünden istediğiniz bir şey de başarısız olsanız affedebilir misiniz. tabi ki de hatasına göre değişir..

Gerçekten istemeyerek yaptıysa onu affetmem gerekir. Yaptığı hata yanlışlıkla sırrımı söylemekse sanırım artık önemli sırlarımı paylaşmazdım. Onu affederim ama bir şekilde bunu önlemem gerekir sonuçta. 🤷
Katılıyorum kesinlikle
Günaydın 🌸
Teşekkürler, sana da günaydın 🌺
Barış'cım tebrik ederim öncelikle. Evet, affederim. Sonuçta bilmeyerek yapılmış bir hata. Hangimiz bu tür hatalar yapmıyoruz ki sanki. Öyle ufak tefek her şeyde insanları hayatımızdan çıkartırsak. Bu sefer gerçek anlamda yanımda olacak birilerini bulmakta zorluk çekeriz.
Teşekkür ederim abi kutladığın için. 🙏
Barış, yeni etiketin hayırlı olsun.😃
Hatayı affetsem bile hiç bir şey eskisi gibi olmaz
Eski samimiyet ve görüşme yaşanmaz
İlla ki araya bir soğukluk girer
Teşekkür ederim abla :D
Sır yanlışlıkla değil bile isteye söylenmiş olur 😬
Ama hatasını anlayıp telafisi için samimi bir şekilde geri dönüş yaparsa affederim. Yeter ki yanlış yapmasın.
Rica ederim abla :)
Cevap
20Cevap
Hatayı affederim lakin yanlışı affetmem. Hangimiz mükemmeliz ki, beni kasıtlı keyfiyeten kıranları ilelebet affetmeyeceğim ve inanıyorum ki onları da kıranlar oldu bir yerlerde.
Ah, ne kadar da doğru söylemiş Erkan Petekkaya hata ve yanlışın ayrımı hususunda. Doğru, hata affedilir lakin yanlış affedilmez.
www.instagram.com/.../?igshid=NTc4MTIwNjQ2YQ==
Affettim, affederim
Zor oluyor o an için ama bilerek yapmayınca neyden kızabilirim ki ona dillat et demekten başka ne diyebilirim
Teşekkür ederim :)
Rica ederim 🌸
Dediğin gibi hatasına göre değişir ama genel olarak affederim sanırım. Bu soru biraz ucu açık olmuş net cevap veremiyorum.
Bende aynı şekilde düşünüyorum
Hatasız kul olmaz Barış 😊 affetmek benim olgunluğum olur..
Haklısın abla katılıyorum :)
Sehven yaptıysa tabi ki affederim. İnsanız sonuçta hatalarımız elbette olacaktır
Bu arada etiket için tebrikler Barış, başarıların daim olsun 🌸
Teşekkür ederim dostum 🙏
İstemeyerek yapılanı affederim.
Barışcım etiketini almışsın sonunda tebrik ederim 🌸🙂
Teşekkür ederim abla 🌸😊
Rica ederim: )
İnsanların sırrımı yanlışlıkla anlatabileceğine inanmıyorum. Mutlaka bir art niyet ararım. "Düşmanını uzakta arama, yakında ara." derler.
Yaşadım ve affettim de... çünkü gerçekten yanlışlıkla ağzından kaçırdığını biliyorum. Normalde ağzı sıkıdır ama boşluğuna gelmiş. Sayesinde zor bir dönemden geçmiştim ama bitti gitti.
Bana göre "Her hata bakiredir ancak!!! İkincisi tecavüze girer"
Büyük bir durum olmadığı sürece affederim. Dünya hayatı insanlara kin tutulmayacak kadar kısa. Neden aklımı yoruyum ki.
Önemli olan hata değil telafi etmemektir iliskiler hep bu yuzden zedelenir özür yetmez telafi etmeyi bilmek gerek
Hata insanlara has bir şey , sorun etmem.
Heee aynı hatayı sürekli yapıyorsa ense köküne basarım şamarı
İnsana istemediği bir şeyi zorluk altında yaptırmak mümkün, zorunlu bir durum olmuştursa sorun da etmem..
Hataya göre değişebilir. Ama istemeyerek yaptığı için affedebilirim. Belirleyici olan sonraki davranışlarıdır.
Kimse dört dörtlük değil, tabi ki hatalar yapacağız. Yeter ki düzeltilebilen, çok yara açmayan hatalar olsun.
Hataya bakarım hata mı diye arkadaşıma bakarım gerçekten arkadaşım mı diye.
Aaa sırrımı söylemişse yok affetmemm
Hatasına göre değişir tabi. Eğer samimiyetine inanirsam affederim
Yaptığı hataya göre değişir ama normal bir hatayı affederim.
istemeyerek yaparsa hatadan ziyade kaza olur, o yüzden affederim.
Ne yaptığına bağlı bu. Affedilebilecek şey var affedilemeyecek şey var sonuç itibariyle.
Adı üstünde hata, istemeden yapılır. Yanlış yapsa o ayrı
Affetmek Değil Onun Ağzına Sııııçarım Öldürürüm Laaan Onu Ben Hata Mata Dinlemem Laaan 💯😠
İstemeyerek olduğuna gerçekten inanıyorsam affetme olasılığım yüksek olur
Hatasız kul olmaz Allah bizi hatalarımızla kabul ediyor hatadan dönülür kişi kendini düzeltir ihanet affedilmez mg whatsapp
Büyük hataları affettim ama yine yapan oldu o yüzden affetmiyorum hemen siliyorum
Aynen duruma , hataya ve benim o anki moduma göre değişir
Hata boyutuna bağlı gurur kıracak biriyse hemen gözümden düser
Affederim, her insan hata yapar ama bu haddini aşarsa düşünmem gerekebilir.
Ederim tabi sonucta istemeyerek
Ufak hatalar dışında affetmem.
Yaptığı hayata bağlı
Hata
İstemeyerek yapsa tabi ki affederim
Elbette her insan hata yapar
Benim için hatanın yanlışı yoktur.
İstemeyerek yapmışsa affederim.
Hayırlı olsun feno olmuşsun belliydi
Ederim ikincisi olmıyacaksa
İstemeyerek yaptıysa evet affederim
Hatanın büyüklüğüne bağlı