Tanışma uygulamasında bir çocuk gördüm bugün, benden biraz büyük. Tanışmadık ama niyetinin ciddi olduğunu, evlenmek istediğini söyledi. Tanışalım dedi, numarasını yazdı hemen. Evlenme konusunda ciddi olduğunu, hazır hissetmemi bekleyeceğini söyledi. Dürüst gibi hissettim fakat emin olamadım, ne dersiniz?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Yazıyı genel yazdım , soru sorana özel birkonu değil , genel merak edenler için büyük resimde olan olay kadınların 5dk. hayatının enbüyük aşkını bulacağını hesabederek 100lerce erkekle konuşup LIKE'laşmaları ve 5dk. da hayatını nen büyük aşkını bulacağını düşünmeleri
Artık BÜYÜK sorun işte tam olarak bu = "Tanışma uygulamasında" ?
Daha gerçek hayatta yüzünü gördüğü insanla (hoşlandığı bir karşı cinsle) tanışacak meziyeti kapasitesi yeteneği bilgisi çabası olMAyan kadınlar artık 5dk. onla bunla LIKE atıp tnaışıp , sonrada seni seviyorum moduna girip 5dk. evlenmeye kalkıyorlar.. ilginç gerçekten , laboratuvarda incelenmesi periskopla bakılması gereken olaylar mevzular..Ahir zamanın sonuna doğru giderken artık "GERÇEK SOSYAL HAYATTA"
insan ilişkileri konuşmak tanışmak yok oldu? erkekelrde artık sürekli telefona bakarak yaşauyan KADINLARDAN KESİNLİKLE UZAK DURUYORLAR (telefon ekranına bakarak yaşayan yarı canlı tiplerden aklı olan erkekler koşarak kaçmalıdır)
sanal medyadan 5dk. işbitirmeya çalışan insanların sayısı hızla artıyor. Durmak yok uçuruma doğru sonsürat gazlamaya devam !.. kadınlar artık oturdukları yerden bile kalkmadan iş bitirmek büyük iler başarmak istiyorlar zahmetsizce ucuzca.
Eskiden: "taş attında kolun mu yoruldu" derlerdi şimdi taş atacak kadar bile kolunu oynatmayan insanlar parmağının ucuyla LIKE atıp büyük aşklar sevgiler yaşayacaklarını sanıyorlar. Gerçekten bu ülke bir FELAKETE doğru gidiyor.. Yeni nesil insanlar artık Amerikanın Iphone'unun ekranına HAPİS yaşayan insanlara dönüştüler , ekrandan kafasını gerçek hayata çevirince "var" olaMAyan , sanal kişiliklere dönüşmüş insanlar. Haftasonu etrafınızabakın kadınların tek hayat amacı ellerindeki telefona bakmak olmuş şekilde yaşıyorlar.. Gerçek hayatla alakası olmayan sanal yaşayan kadınlardan (ve tabiki erkeklerdende) aklı olan erkeklerin kesinlikle uzak durmaları gerekiyor. Amerika insanların eline telefonu verip insanları telefonla oynatıp onlara orada sanal bir dünya kurdururken GERÇEK HAYATTA AMERİKA ve İSRAİL ülkeleri + dünyayı ele geçirip hartaları değiştirip ülkeleri uzaktan güçle yönetiyor. İnsanlar gerçek hayattan kopuk sanal yaşadıkları sürece büyük devletlerin kölesi olmaya mahkumlardır. FAYDASI OLMAYAN gerkesiz ilim bilim teknoloji insanları felakete sürüklüyor. İnternetten tanışma programları buyüzden şeytan işi ! gerçek sosyal hayatta hiçbir çaba göstermeden sanal dünyada LIKE atıp 5dk. da tanışan insanların ederide aşkı sevgiside ucuz ve değersizdir.118 Yorumla- 1 yıl
@LuuLuu Ben heryerde tanışılmaz demedim zaten sosyal hayatta yüz yüze tanışmak gerekiyor "İNSAN GİBİ , "internetten uygulama" ile 5dk. LIKE atıp tanışınca ederin değerinde LIKE kadar olur dedim ama sana ters gelmiş ozan sen bildiğin yoldan aynen devam.. git 5dk. da 100lerce insanla LIKE laşanlarla görüş OK :-) demekki hakettiğin bu.
Ben sana bir şey okumuyorum , sen kimsin nesin sana bir şey okuyim?
Sen LIKE atıp 5dk. da internetten sevgili yapıp kendi kafana göre takıl , hayatta başarılar.
Sana batan bir şey yok? beğenmiyorsan okuma yazdıklarımı , sana yazmıyorum , gelip laf söylemen hiçbirşeyi değiştirmez BOŞ ANLAMSIZ GEREKSİZ.
- 1 yıl
Sakin ol abi. Beni tanımadan da yorum yapma. İstediğim yerden tanışırım seni zaten alakadar etmez. Önyargılarını kendine sakla. Sana batmış belliki eleştiri kaldıramıyosan yorum yapma. Bana yazıyosun da demedim uzun uzun boş yapmışsın. Saygısızsızn artı eleştiri kaydıramıyosun. Sanal da üzmüşler abi seni öteye git
- 1 yıl
Okuyana kadar kusucaktım sonunu zor getirdim. Beynini kiraya mı verdin bu yorumla birader. Kimse sana pas vermiyorsa ağlama burada
- 1 yıl
@LuuLuu sinirlendirmeyin luluyu yakar ortaligi
- 1 yıl
@LuuLuu aman luluma ilişmeyin😁 o benim lulu arkadaşlar. 6 aydır konuşuyoruz
- 1 yıl
@LuuLuu tartıştık trip atıyor arkadaşlar. Biz 6 aydır çok iyi anlaşan kanka ile sevgili arasında mekik doluyan emekcileriz
- 1 yıl
@LuuLuu dünyanın en büyük yalanı "seni sevmediğimdir" lulucgum
- 1 yıl
@LuuLuu son durak cafede buluştuğumuz da mi yalan
- 1 yıl
@LuuLuu sana kırmızı gül alip saçlarına taktiğim da mi yalan?
- 1 yıl
@LuuLuu peki tamam aşkım😗
En İyi Cevaplar
1 yılCanım Kardeşim evlenelim diyen herkesle evlenecek misin İyi misin sen :) evlilik dediğin şey öyle kolay bir şey değil evlendikten sonra o işler öyle olmuyor. Hele bir de çocuk oldu mu ayrılmanız daha da zor olur. o yüzden bir insanla Evlenmeden Bir sene İki sene tanıyıp gözlemlemeniz gerekiyor. Sakın böyle saçma bir hata yapmayın :) sakın.
00 Yorumla
1 yılÖyle saçma şey mi olur? Daha tanışmadan evlilik konuşulmaz ki, önce bir insan tanınır, güvenilir mi değil mi anlaşılır ona göre hareket eder. Hayatını birisiyle birleştirmek, öyle iki kelimeyle, birkaç mesajla verilecek bir karar değil. Evlilik bile özellikle hemen verilebilecek bir karar da değil. Bu ciddi bir mesele ve içinde sevgi kadar sorumluluk da barındırıyor. İnsan önce karşısındakini gözlemlemek ister; nasıl konuşuyor, nasıl davranıyor, düşünce yapısı ne, değerleri neler neler... Bunlar zamanla, yavaş yavaş ortaya çıkan şeyler. Birinin niyetinin ciddi olması tabii ki güzel ama yani bu ciddiyetin neye dayandığı önemli. Gerçekten bir yuva kurmak mı istiyor, yoksa sadece hayatındaki boşluğu dolduracak birini mi arıyor? Ya da senin karakterini tanımak mı istiyor, yoksa kadınsın diye yokluğunu mu doldurmaya çalışıyor? Bu tarz hızlarda bazen samimiyeti bile gölgeleyebilir. Bir insan seni gerçekten istiyorsa zaten tanımaya zaman ayırır, sabreder, seni baskılamadan sana kendini açar. Zaten sağlam bir ilişki de aceleyle kurulmaz. Sağlıklı temeller için önce anlayış, iletişim ve zaman gerekir. Daha yüz yüze bile gelmeden, bir kahve bile içelim demeden evlilik gibi büyük bir sorumluluğu ortaya atmak, karşı tarafın duygularını görmezden gelmek gibi geliyor bana. Çünkü her insanın hazır olma süreci farklıdır. Sevgi, aşk, güven, saygı, paylaşım... Bunlar bir anda oluşmaz. Her şeyden önce birbirini tanımadan alınan kararlar, ileride büyük hayal kırıklıklarına yol açabilir. Bu yüzden tanımadan, hissetmeden, düşünmeden evlilik teklif eden birine tepki göstermen olgunluk göstergesidir. Pişman olursanız ne olacak?
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBen de bugün bi video izledim erkeklerin kadınlarla tanıştıktan sonra yoğun ilgisi, sevgi sözcükleri, senin gibi biriyle tanışmadım sözleri aslında arzu ancak kadınlar bunu aşk olarak yorumluyor. Erkeklerin beyni bu şekilde çalışıyor ve elde etmeye yönelik istenç arzu duyuyor biz ise daha duygusalız ve direkt duygusal bağ kurduğumuzu düşünüyoruz. Senin anlattığın olayda da evlenmek konusunda dürüst olduğunu hissetmişsin halbuki önüne gelen sen değil başka bir B kadını olsa da değişmeyen bir cevap veriyorsa ciddiyeti de anlamsız bence. Ki bu samimi görünümünün altında manipülasyon ve arzu haz yatıyor dikkatli olmakta fayda var
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Bu dönemde tanışma uygulamalarında böyle şeyler çok sık olabiliyor. Seni hemen evlilik isteğiyle karşılaması kulağa açık yürekli gelse de gerçek niyetini anlaman zaman alabilir 😊 Bazen insanlar hızlı davranıp bir şeyleri oldu bittiye getirebiliyor. Kendini rahat hissetmeden asla acele karar verme ve hislerine mutlaka güven ❤️ Ona da açık ol ama önceliğin her zaman iç huzurun ve güvenin olsun. Sağlıklı ilişkiler aceleyle inşa edilmiyor, kendine zaman tanı 🙏
01 Yorumla- 1 yıl
ne güzel söyledin Hayat, gerçekten sağlıklı ilişkiler aceleyle inşa edilmiyor☝️
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
52
Cevap
47Cevap
- Aile & Toplum konusunda 149,1b cevap paylaştı.
u 1 yıldoğru değil tabi ki de
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 812 cevap paylaştı.
1 yılSenlik bi durum yok diye algılıyorum, yani konuştuğun beyefendi hangi hanımefendi ona gelse evlenme teklifi edecekti zaten. Hedef belirlemiş kendine evlenme endeksli sende karşılık verince kısa yoldan sonuca varmak istiyor işte tanımadan etmeden.
Bana göre doğru değil tabi ki, karar sizin.00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılMantıklı değil. Ya çok saf ya da yalan söylüyor. Bir insan bana uygun mu bu kız değil mi diye bakmaz mı? Tamam ciddiyim evlilik niyeti ile görüşüyorum eyvallah. Ama hazır olmanı beklerim falan hele bir kıza bak, tanı gerçekten hayatını birleştireceğin bir insan mı değil mi? Sana uygun mu bunlara bakmaz mı belli bir yaşa gelmiş kişi. Bu durumda ya çok saf ya da iyi niyetli yaklaşıp kötü amellerine alet edecek
00 Yorumla Tanışma uygulamasında tanışma durumuna niye bu kadar karşı çıkılmış anlamış değilim. Her yerde tanışılabilir iyi nasibin nerde olacağı bilinmez. Bu kişi biraz hızlı ilerliyor sanki. Hızlı gelen hızlı gider. Ha şöyle de olabilir lay lay lom değil de evliliğe gidecek bi ciddiyette tanışmak istiyorsa bu farklı ama yine de gözlemle sen
00 Yorumla
1 yılBenim otelde hoşlandığım bir kız var. O kadar hoşuma gidiyor ki direkt evlenmek istiyorum onunla. Tanımama gerek yok. Ben onun her istediğini yaparım. Dünyada benim için 1 tane kadın var o da o. Herşeyi ve herkesi silerim onun için. Bu kızla evlenmek için benim onu tanımama gerek yok.
03 Yorumla- 1 yıl
Sağlıklı değil tamamen fiziksel beğeniden ibaret evlilik aşk sevgi böyle bişry değil bi insanı tanımadan hiç bir özelliğini bilmeden sevemezsin
- 1 yıl
@Yokkiiiii54 severim seviyorum da. O isterse köpek besleriz , isterse birlikte yaşlı tekmeleriz.
- 1 yıl
Şu karakter olayını da abartmayın. Sen en fazla karşındaki insanın sana gösterdiği kişiyi görebilirsin.
Gizli Üye(25-29)1 yılTipine baktı seni beğendi yaşça küçük olmanı avantaj buldu ve düzenli seks hayatı için evlilik teklifi etti olay bundan ibaret neden soru sorma zahmetine girdin ki? Gerçekten aşık mı diye soruyorsan değil muhtemelen seni aldatır 50 yaşına kadar falan.
00 YorumlaNet ergendir güvenme daha neolduki evlilik hayalleri kuruyor insan birbirini tanımadan öyle ciddi şeylere kalkismaz demekki ciddi gelmiyor ona yarın der şaka yaptım bu tipler çok var bu zamanda kızlar dikkat
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 360 cevap paylaştı. kalp öyle birşeyki ummadik şeyler yaşatiyor insana hayatinda ilk kez gördügün birine bu benim eşim olacak kişi diyebiliyosun.
10 Yorumla
1 yılBöyle zamanlar çok tehlikeli oluyor dikkatli olman lazım hemen evlilik düşünmen çok yanlış önce tanı sonra yüz yuze buluşun ilk seferde kendini çok belli etmez ama bir kaç buluşmadan sonra nasıl biri olduğunu gösterir sende o zaman tekrar evlenmeyi düşün unutma özellikle başkalarına karşı nasıl seni elde etmek için mutlaka sana karşı iyi olacaktır ama etrafındaki insanlara kötüyse sanada pek faydası olmaz
27 Yorumla- 1 yıl
Senmisin bu
- 1 yıl
Anlamadim
- 1 yıl
Foton yenimi
- 1 yıl
Evet niye
- 1 yıl
Kac yasindasin
- 1 yıl
Niye kimsin sen neyi merak ediyorsun
- 1 yıl
Güzelligini
1 yılBen de buradan sana gel bana adresini ver buluşalım desem gelir misin? Güvenir misin? Katil miyim yoksa dolandırıcı mı? Bilemezsin. İşte bunu anlamak için çok fazla yazışman lazım.
20 Yorumla
1 yılHiç tanımadan evlilik teklifi etmek kadar akılsızca bir şey varsa o da evlilik niyetinde olduğunu belirtip ciddiyetini gösteren birinin evlilik teklifi yaptığını sanmaktır
01 Yorumla
Soran1 yılBenimle evlenir misin demek ne zamandan beri teklif olarak sayılmıyor
Allah korusun teklif eden herkesle olsaydık 10kere bosanmistik o yaşta bunları nasıl düşünüyorsunuz pişman etmeyecek insan zaten bu kadar aceleye getirmez hemen kendini satmaya çalışmaz bir abla tavsiyesi
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılBirbirini tanıyıp iyice emin olmadan evlilik olmaz. Banada Instagram hesabından biri yazdı iki cümle sonra hiç evlenmedim gel beni iste diyor bekar olduğumu nereden anladın dedimde profil fotoğrafı tek ondan bildim diyor
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 717 cevap paylaştı. Dikkatli ol tanimadigin kimseye numarani verme konusmalarini alip panelde anne babana yoplayabilir.
10 Yorumla
1 yılBen artık umudum bitti. Evlilik falan hayal. Bazen bir kıza duyduğum hasret belkide ölüm getirecek. Yani bilemezsin o duyguyu yaşamak ister. Yalnızdır kimsesiz birisi olsun ister.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 8,9b cevap paylaştı.
1 yılBu konuyu ailenizle istişare edin. Onlarda olumlu yönde bakıyorsa ailesiyle birlikte ailenizi ziyarete gelsinler
10 Yorumla
1 yılbu kadar erken aşamada evlenmek istiyorum diyen kişi sadece cinsellik düşündüğü için "nasıl olsa evleneceğiz yapsak bir şey olmaz" diyen erkektir.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bu zamanda kimse. kimseye görmeden evlilik teklif etmez inanma. Millet yıllarca flört ediyor emin olamıyor
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 398 cevap paylaştı.
1 yılErkeklerin acelesi olunca uçan kuşa boncuk dağıtabiliyorlar. Yalandan muhabbetlere inanma derim.
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. Tanışma uygulamasında tanıştığım iki günlük insan için mi bunları söylüyorsun😀 ya Allah akıl fikir versin.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 442 cevap paylaştı.
1 yılYa tam bir canımsın ya da kadınlara evlilik vaadi ile kandıran bir şe**fsiz her iki duyumları s***** et gitsin
00 Yorumla Tanı kardeşim bizimkide benzer oldu evlenince tanırız dedik mantık evliliğiydi ama her şey yolunda gitmeyince ilk çıkmazda boğulduk tavsiyedir acele etme tanı
00 YorumlaYa gerçekten bu teklifi değerlendiriyor musun? Evlilik kurumu bu kadar basit mi gerçekten
10 Yorumla
1 yılHayır cevabı alan üzülmesin, karşı taraftan emin olmadan teklif edilmemeli.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,6b cevap paylaştı.
s 1 yılKlasik kandırmaca maalesef. Kadınlra evlilik niyetiyle yaklaşıp cinselliğe dönüyor çoğu
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 5,4b cevap paylaştı.
1 yılZerre doğruluk payı olmaz evlilik bu bakkaldan ekmek almıyor
00 Yorumla
1 yılBu kadar saf olma lütfen. Yemlemek için yapıyordur, oyununa gelme.
00 Yorumla
1 yılKiminin başına vuruyor artık yalnızlık 😄 duygusal boşlukta yüksek ihtimalle
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2b cevap paylaştı.
1 yılSanala itibar etme hanım kız. Canını yakarlar sonra
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 945 cevap paylaştı. Bazen insan bireylerden bunalmış oluyor bife böylesini denemek istiyor sanırım
00 YorumlaTam tersi hiç de ciddi değil kandırmış seni işte bunu sorduğuna göre.
00 Yorumla
1 yılBu evlilik teklifi değil ki niyetini en başından belli etmiş sadece
00 YorumlaYalan söylüyor taktik yapıyor seni kandırmaya çalışıyor
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. O niyetle tanımak istemesi doğru bende o niyetle tanımak isterim…
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılSakın emin olma seninle cinsellik yaşamak içinde böyle demiş olabilir. O kadar dürüst olsa bulup birini evlenirdi. Tanışma uygulamasında ne işi var. Kız düşürme derdine olması yüksek ihtimal
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılHiç tanışmadan hatta hiç görmeden evlilik teklifi akla mantığa uyuyor mu?
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 763 cevap paylaştı.
1 yılOooo ultra sırtlan evlenecek diye yatacak sonra kaçacak hdhdb
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 3,2b cevap paylaştı.
1 yılO ne ya öyle. Nefes alsın yeterci dayıdır o kaç kaç shdhd
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılÇok erken hele ki Sosyal medyadan böyle bir karar vermek çok riskli
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. yapıstır geç. herkes aman salla der. ben farklı diyorum. konus et baktın sardın evlen
00 Yorumla
1 yılDeğil tabiki😂 evlilik öyle basit bir şey değil böyle insanların sözünü ciddiye almayın
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Kız ben böyle 30 tane teklif aldım. Adam cinsiyetini bilsin yeter. Bak bakalım, tanı biraz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılNiyeti ciddi net biri evlenince tanımak için yeterince zamanınız olur ana hatlarıyla değerlendirmek yeterli olabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılönce instagram, telegram gibi yerlerden görüş, gör, öyle iki kelimelik sohbetle evlenmek de zor.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılEvlilik meraklısı bi erkeğin tanışma uygulamasında ne işi var, yarın seni çocukla ortada bırakır çekip gider
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılTanışma sitesindekilere guveniyormusun gerçekten senden başka kaç kişiyle tanışıodur o
00 Yorumla
1 yılHızlı giden atlar başka izler bırakır. İstisnalar kaidei bozmaz. Gizli bir sıkıntısı olabilir. Mesafeni koruyarak tanışmaya devam et ve bu ani tavrını sorgula. Zaman gerçek anlamı yaratacaktır.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılYoldan geçen birine de evlilik teklifi eder bu çocukcagız...
00 YorumlaSanki başka seçeneği yokmusta ilk tamam diyene gidicek gibi amacı sadece evlilik yani tanışmadan sana sevgi besleyemez
00 YorumlaHayir kosarak kac. kendiini birine yamamaya calisiyirsa ya unutamadigi biri var hirsla davraniyor ya da bi eksigi
00 Yorumla
1 yılO yüzdende 100/90 ı mahkemede bısanmayla sonuckanıyor
10 YorumlaDoğru
Hissiyat konusunda yanılmaz insan11 YorumlaBelki kapindaki bu sans senin aradigin veya aramakda oldugun mutllulugun sahibi olamaz mı?
01 Yorumla
1 yılBu yaşta sakın öyle bir şey yapma tanımadan evlilik olmaz tanimadan sevgili bilr olunmaz.
00 YorumlaYanliş tabi ki, evliligin bir oyun olmadigi gercegiyle yüzlesince anlarlar durumu.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 947 cevap paylaştı. Dolandırıcı da olabilir 😂
10 Yorumla
1 yılTanışsan da edilmez.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılDelilik var mı?
00 Yorumla
1 yılHayır değil tabi ki..
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 13,6b cevap paylaştı.
1 yılDeğil tabii ki tanımıyor bile
00 Yorumla - Devamını Gör (39)
Devamını Gör(84)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği