Gizli Üye(30-35)1 yılBen 3 senedir görücüde kız aradım bana hep eli yüzü tombik göbekli şişman bir yerleri yamuk kız gösterdiler, 1 tane eli yüzü düzgün beğenebileceğim göstermediler, piyasası düşük ama sen yine dene
011 Yorumla
Soran1 yılÇirkin olsun problem yok kalbi çirkin olması geçmişi temiz olsun ben kabulüm
Cevap sahibi1 yılO zaman bulursun senin tercihin
Soran1 yılÇok güzel olup da namussuz ahlaksız onunla bununla yatmış onun bunun altında oyuncak olmuş sağ koltuk köpeği ile beraber olacağını şişko ama geçmişi temiz kızı tercih ederim
Cevap sahibi1 yılSen bilirsin ben tam tersi isterim bana göre güzellik kabiliyet her şeydir
Soran1 yılYok aga birtane kız vardı 25 kişiyle beraber olmuş güzel biriydi benim mide kaldırmaz yok dedim
Soran1 yılBöyle biriyle olmayi kendine yakistiriyorsan o senin bileceğin iş
Cevap sahibi1 yıl25 kişiyle oldum mu demiş bence öyle olsa 2-3 der 🤣
Soran1 yılSana gelenler temizmiydi peki çirkin olanlar
Cevap sahibi1 yılHiç tanımaya çalışmadım, foto gösterdikçe ben beğenmedim görüşmedim
Soran1 yılÇirkin olsun mühim değil temiz olsunda
Cevap sahibi1 yılSen bilirsin
Yapay Zeka Cevapladı
Seni anlıyorum, gerçekten içinde karmaşık duygular var 😌 Görücü usulü evlilikler bazı aileler için hâlâ iyi bir seçenek olabiliyor çünkü niyetle hareket edildiği için herkes daha ciddi yaklaşabiliyor. Ancak bu yöntemde de zaman zaman beklentiler ve hayal kırıklıkları olabiliyor. Önemli olan, senin gönlünün de ikna olabilmesi ve tanıma fırsatını iyi değerlendirebilmen. Kendi geçmişinle ve değerlerinle barışık olman çok değerli. Ailene güvenmen iyi ama eş seçimi sürecinde hislerini de mutlaka dinle, baskı hissettiğinde kendi duygularını paylaşmaktan çekinme 🌸 Sonuçta önemli olan mutlu olman ve birbirinizle sağlıklı bir ilişki kurabilmeniz.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
1 yılAy banada görücü mantıklı geliyor güvenemiyorum kimseye
04 Yorumla
Soran1 yılEn iyisi niyet belli
- 1 yıl
Benim çevremde yok işte görücü
Soran1 yılYaşın var elini çabuk tut 30 sonra sadece evli ama bekarım diyenler ve abazalarla evlenirsjn iyi erkekler 20. 25 arası kapiyolar
Soran1 yılBen 21 abla mesela hemen evleniyim diyorum gençken
1 yılMantıklı bence. Hayırlı birisi çıkar inşallah karşınıza.
04 Yorumla
Soran1 yılTeşekkür ederim kardeşim bakalım ya en azından niyeti belli karşı tarafın Bir de kandırma muhabbetleri de olmaz benim karşıma çıkanlar pek geçmişi temizleyedi kimseye yaptığı ile yargılamıyorum yanlış anlama ama ben ilişki kuramıyorum ya hani sürekli aklıma geliyor evlensem dahi kısa süre içerisinde boşanacağım o yüzden temiz birisini arıyorum
- 1 yıl
Anlıyorum, size hak veriyorum kesinlikle. Benim daha evlilik çağına gelmeme yıllar var ama kendimi muhafaza ediyorum, temiz kalmaya çalışıyorum. İleride karşıma temiz birisi çıkması için dua ediyorum, devir hakikaten çok kötü..
Soran1 yılKardeşim sakın bu erkeklerin yalanlarına kanma güzel bir kardeşimizsin söylemene göre bu şerefsiz adiler her yolu deniyorlar kadını elde etmek için onların Allah belasını versin sen temiz kal kardeşim emin ol karakterli insanlar karşına çıkar benim gibi
- 1 yıl
İnşallah abi... 🙏
Gizli Üye(30-35)1 yılKim ahlak şövalyeligi yapıyorsa bilin ki en namussuzu odur demiş Niçe... gördüğüm örnekler de hiç yanıltmadı.
05 Yorumla
Soran1 yılYa ablacığım sen ne halt diyorsan ye ben seni kabul etmek zorunda mıyım ya yaptıysan yapmışsın ben seni yargılamıyorum istemiyorum kardeşim zorla mı ya Allah Allah istemiyorum kardeşim sizin gibi birisini hayatımda istemiyorum ahlak bekçiliği de yapmıyorum kimseye git kendi denginle ol o zaman kabul etmek zorunda mıyız kardeşim seni bu kuyrukacınız ne ya yaparken bana mı sordun E git kiminle yaptıysan o seni alsın o zaman ben kimseyi yapmış mıyım biliyor musun çıksın da bir tane bir kişi desin ki sen beni bozdun ortada bıraktın desin namusum şerefim üstüne alacağım o kızı
Cevap sahibi1 yılBen bir şey yaptım demedim ki , ne bu haset ne bu kibir...
Soran1 yılAblacığım ahlak şövalyeliği falan bahsediyorsun Ne alak şövalyeli ya onunla bununla yatan kızla mı evleneceğiz ailemizin karşısına çıkaracağız ya herkesin bir namusu onur'u şerefi var sen namusun onur'un şerefini için yaşamıyorsan o senin bileceğin iş ben istemiyorum kardeşim kimle yaptıysa gidecek onu bulacak sen bana bunu yaptın evlen benimle diyecek yaparken zevk alıyordu ama bana mı sordu yaparken ya ben bunu yapıyorum yarın benimle evlenir misin diye
Cevap sahibi1 yılGuncellemede yazdiklarindan anladım nasıl biri olduğunu.
Allah herkesin dengine göre nasip etsin.
Soran1 yılBen bankamatik değilim ben maneviyat arıyorum karşıda eşime direkt tüm banka hesaplarim kartlarin maaşim hepsini teslim ederim sorun sadece beni sevsin bütün param onun olsun yeterki doğru insanı bulayım
- Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılBiraz cimrilik var sanki
03 Yorumla
Soran1 yılZerre alakası yok yani hayatında görebileceğin en eli açık insanlardan biriyim ama boş beleş insanlara da para yedirecek değilim yani kusura bakma ben kadın için çalışmıyorum yani eşek gibi bak şu an işteyim çalışıyorum bak Tır şoförüyüm ben kabinin içindeyim
Soran1 yılO eskiden de artık böyle erkek hesap ödesin işte odur budur ciddi olmadım kimseye bir kuruş para vermem yani hiçbir şey de yapmam
- 1 yıl
Anladım
Gizli Üye(18-24)1 yılSiz temiz misiniz
014 Yorumla
Soran1 yılKardeşim sana temiz olup olmadığımı burada açıklamak zorunda değilim temiz de olsam pist de olsam istemiyorum kardeşim bu da sizi ilgilendirmiyor yaptıysam da istemiyorum yapmadıysam da istemiyorum anladın mı istemiyorum istemiyorum istemiyorum istemiyorum daha nasıl açıklayabilirim varsa bir yol farklı dillerde de sana bunu söyleyebilirim mektup da gönderebilirim
Cevap sahibi1 yılNiye sinirlendin niye bu kadar yükseldin. Belli ki temiz değilsin ve nasibine senin gibi Kızlar denk geliyor zorluyorsun olmuyor çünkü temiz kızlar temiz erkeklere denk gelir evlenir ne yaparsan yap kirli bedenin temiz bir kızla olmayacak denk gelmeyecek. Kullanılmış onca kadının dediği bedeninle temiz kız nasip olmaz sana. Temiz Kızlar iffetli erkeklerle olur. Allah’ta sana nasip etmiyor kendin gibi temiz olmayan biriyle evleneceksin.
Soran1 yılBenim arkadaşım kadir vardi yatmadigin kadın kalmadı gitti namazında niyazinda biriyle evlendi
Soran1 yıl5 tane kadını bozdu başka birisi tanıdığım nasıl oluyor bunlar ozaman
Cevap sahibi1 yılOhoo namazında niyazında olanlar neler yapıyor neler arka kapıdan
Cevap sahibi1 yılSen asla anlayamazsın neler yaptığını bekareti durur ama öbür şeyleri yapar
Soran1 yılHadi dediğin gibi oldu sen basitmi sanıyorsun bu yalanı ben kimseyle olmadım o yapılan şey ortaya çıkarsa ne olucak peki
Cevap sahibi1 yılAyrıca temiz kızın namusu şerefi var ne diye namusu bedeni kirlenmiş adamla evlenelim. nur'un şerefini kimle yaptıysa gidecek onu bulacak sen bana bunu yaptın evlen benimle diyecek yaparken zevk alıyordu ama ona mı sordu yaparken ya ben bunu yapıyorum yarın benimle evlenir misin diye
Cevap sahibi1 yılSen biriyle oldun mu olmadın mı onu söyle temiz misin
Soran1 yılOtel kayıtları dahil erkek arkadaşları çevresi taşındığı şehir çalıştığı işyerleri dahi hepsini arastiricam siz çok saf saniyorsunuz erkekleri
Cevap sahibi1 yılAyrıca o yapılan şey ortaya çıkmaz tıpkı erkeklerin bakirliğinin ortaya çıkmadığı gibi anlayamazsın asla
Cevap sahibi1 yılİstediğini yap bir merdiven Altında ailesinden habersiz yapar çoğusunun ailesi bilmiyor asla öğrenemezsin asla bulamazsın anlayamazsın
Cevap sahibi1 yılO namazında biriyle evlenmiş olan kadınların hakkına giren adamında karısı evlenmeden çok şeyler yapmıştır sosyal medyada emin ol
Cevap sahibi1 yıl5 kadın bekareti bozacak sonrada temiz kadın nasip olacak öyle bir kadın denk gelmiştir ki ona esclardan hallice ama gizleniyorlar
Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. 02 Yorumla
Soran1 yılAbla hak vermeme sevindim niyet belli en azından
- 1 yıl
Sevip evlenen ne gün görüyor ki.. valla görücü usulü mis.. sonuçta görmeden mi evleniyor yine tanıma yine nişan süreci var millet kör cahil gibi yüz yıl önceki gibi adetler sanıyor.. en azından evlenmeden hiç bir şeyi tüketemiyor insanlar evliykem daha güzel tanıyor birbirlerini
Gizli Üye(25-29)1 yılSen temiz misin peki
073 Yorumla
Cevap sahibi1 yılTemizsen yaz bende temizim
Soran1 yılTemizim Allah'a şükür
Cevap sahibi1 yılHiç kimseyle fiziksel temasın olmadı yani?
Soran1 yılHiç sevgilim olmadı
Cevap sahibi1 yılPeki kaçamak veya sevgili olmadan yapılan temaslar oldu mu
Soran1 yılHayır hiç kimse olmadı
Soran1 yılBen kadınlarla arkadaşlık etmiyorum doğru bulmuyorum
Cevap sahibi1 yılAltta bir arkadaşın bulmuş bende bulurum demişsin neden direkt temizim demedin
Cevap sahibi1 yılTemiz biri olarak temiz biri istemek hakkımdır dimi kaç yaşındasın
Soran1 yılÇünkü ben öyle olmayanlara ön yargılı davranmıyorum kendi hayatları ve bu onu ilgilendirmiyor o yüzden açıklama yapma gereği duymadım 22 yaşındayım
Soran1 yılNe zaman temiz birisini istiyorum desem hep bana saldırıyorlar
Cevap sahibi1 yılBen 23üm olur mu
Cevap sahibi1 yılSen temizsen kimse sana bir şey demez ki sevgiliden bahsetmiyorum hiçbir kadına dokunmadıysan eğer
Soran1 yılSosyal medya platformundan bahsediyorum ben olur iyi bir insansan karakter sahibi olması yeterli
Soran1 yılBenim gibi bir adamın yalnız kalması da adama koyuyor yani açık konuşmak gerekirse o kadar böyle saçma sapan insanlar varken benim yalnız kalmam çok saçma
Cevap sahibi1 yılYok ben gerçekte fiziksel temas oldu mu diye sormuştum çünkü çevremde çok var muhafazakar olupta kadınlarla gecelik yaşayan hiçbirini kabul etmedim.
Soran1 yılBen sosyal medya hesabımın şifresini veririm telefonumu karşı taraf istediği zaman veririm galerime istediği gibi bakabilir hiçbir şekilde kimseden gizlim saklım utancım yok
Soran1 yılBen tanıştığım kadınla da herhangi bir fiziksel temasla istemiyorum zaten elimi tutmasın sarılmasın sorun yok evlenene kadar aramızda hiçbir şey geçmez hiç problem değil zaten kabul de etmem
Soran1 yılAma işin sonunda yalnız kalan yine benim
Cevap sahibi1 yılTamam ama 22 yaşına kadar hiç bir kadına dokundun mu
Soran1 yılDokunmadım aramda hiçbir şey geçmedi arkadaşım da yok sosyal medya hesabında takip ettiğim bir tane kız bile yok birkaç beni takip eden var benim bir zaman bir motorum vardı o zaman videolar çekiyordum onlardan kalma ama ben bir tane kızı bile takip etmiyorum
Soran1 yılHiç dokunmadım kimseye hiç o yüzden bu kadar takıyorum bu konuyu
Cevap sahibi1 yılPeki neden olmuyor olabilir normalde temiz erkekleri illa ki kaparlar
Soran1 yılBak şimdi şöyle söyleyeyim sana temiz insanlar genellikle pek ortalıkta dolanan kişiler olmuyor benim gibi hani ben Kendi işimde gücümdeyim kahveye gitmem kafeye gitmem işime giderim evime gelirim hani kimseyle işim olmaz alkol kullanmıyorum mesela o tarz muhafazakar kişiler genellikle çevrede çok gözükmezler yani gözükseler de az gözükürler ondan da denk gelme olasılığı az oluyor
Cevap sahibi1 yılMuhafazakar mısın
Soran1 yılKendimi eşime saklayan biriyim
Cevap sahibi1 yılBurcun ne peki
Soran1 yılBaşak
Soran1 yılBeni çok çağıran erkekler oldu işte gel takılalım seni şu kızla tanıştıralım falan diye ama takılmalık olur dedi aranızda evlilik geçmez dedi ben kabul etmedim mesela o tarz teklifler ben de aldım ama icabet etmedim
Cevap sahibi1 yılMuhafazakar mısın peki ailen falan
Soran1 yılYani ailem edepli kişilerdir ama namaz falan kılmıyorlar hani muhafazakardan kastın nedir bilmiyorum geçmişte ben namaz falan kılıyordum önceden daha sonrasında bıraktım kimseye karışmazlar yani kimsenin hayatını eleştirmezler kendi hayatlarına bakarlar kimsenin arkasından konuşmazlar edepli onurlu şerefli Bir alem var
Soran1 yılSen kapalı biri misin
Cevap sahibi1 yılBende onu soruyorum kapalımılar
Soran1 yılYok hayır annem kapalı değil
Soran1 yılSen kapalı biri misin veya dinine düşkün biri misin namaz falan mı kılıyorsun açık biri misin nasıl bir hayat yaşıyorsun
Cevap sahibi1 yılBen kapalıyım ailemde kapalı
Soran1 yılBen tanıştığım kişiyle işi çok uzatmak istemiyorum yani yaklaşık bir 1 sene en fazla nişanlı kalıp evlenmek istiyorum yani öyle sakıza dönsün istemiyorum bir şeyler
Cevap sahibi1 yılEn çok dikkat ettiğim konu zina. Ne fiziksel ne de zihinsel yapmaya karşıyım öyle mesajla bile malum şeylerden konuşmam baştan söyleyeyim bu yaşıma kadar kimseyle konuşmadım o şeyleri çünkü evlenmeden de yapmam
Cevap sahibi1 yıl1 senede diyorsunda yaşlarımızda genç benim şu an işim yok mesela senin okulun bitti mi
Soran1 yılSenin gerçekten niyetin ciddi mi bu yola girebilir misin bunu kaldırabilir misin daha sonrasında birkaç ay sonra ben hazır değilim veya evlenmekten vazgeçtim tarzı bir yaklaşıma girer misin benim için çok önemli bu çünkü kendimi kötü hissediyorum öyle olduğu zaman
Soran1 yılBunu iyi düşün yani eğer ki böyle bir niyetin varsa iyi düşün
Soran1 yılMesela evlenirsek sana iş imkanı da sağlarım ben şu an çalışıyorum Bir fabrikadayım bulunduğum burada çevrem var işsiz kalmazsın yani ilişkinin çok uzatılmasından yana değilim ben dediğim gibi benim amacım kimseyi kullanmak veya saçma sapan şeyler istemek değil
Soran1 yılDersen ki ben okumak istiyorum seni üniversiteye yazdırırız burada eğitim hayatına da devam edebilirsin örnek veriyorum aramızda bir şey geçerse eğitim konusunda her konuda yanında olurum yani Yeter ki oku
Cevap sahibi1 yılBen evlenecek birisini arıyorum yaşım 23. 23 24 gibi tanışır 25te evlenirim diyordum en geç 26. Ben ciddiyimde tanımadan da bir yola giremiyor insan sonuçta
Soran1 yılYok tanışırız zaten benim de aksini söylediğim bir şey yok ama bir şeyi sakız gibi uzattığın zaman o farklı yerlere gitmeye başlıyor tabii ki zaten bir sene az bir süre değil ailelerin tanışması işte benim seni tanımam yüz yüze görüşmemiz
Soran1 yılEvine helal ekmek getiren birisiyim kimseyle işim olmaz kimseye muhtaç etmem seni kendim yemem yediririm içmem içiririm
Soran1 yılSenin kalbin temiz olsun geri kalanı hiç önemli değil benim için tek önemli şey bu geri kalan hiçbir şeyinin bir önemi yok
Cevap sahibi1 yılHangi şehirdesin
Soran1 yılKocaeli sen
Cevap sahibi1 yılTrakya
Cevap sahibi1 yılAma benim ailem kapalı seninkiler açık
Soran1 yılYakınsın bana çok bir mesafe yok 150-160 kilometre ya var yok orası
Soran1 yılYani bu senin ailen için sorun olur mu benim ailem de dindardır öyle Müslümanlar yani
Soran1 yılAilem de kapalı biriyle evlenmemi istiyor
Soran1 yılSeninle konuşuruz anlaşırız ailelerimize de tanıştırabilirim o konuda problem yok ben de gelip babanın annenin elini öperim o konuda da problem yok ben ciddiyim yani evine helal ekmek getiren anla ak bir insanım kimseden çekineceğim yok
Cevap sahibi1 yılNe okudun peki
Soran1 yılBen lise mezunuyum açık öğretimden bitirdim üniversitede okumayı düşünüyorum açıktan
Soran1 yılŞu konuda da problem yok ağabeyin varsa ablan varsa sorun değil onlarla gelirsin görüşürüz yaşı büyükse elini öperiz sıkıntı yok biz kimseyle oynamanın peşinde değiliz
Cevap sahibi1 yılAnladım dış görünüşün nasıl peki yakışıklı mısın ben güzel biriyim
Soran1 yılYani normal orta birisiyim gözlük kullanıyorum elim yüzüm düzgün beğenir misin beğenmez misin bilmiyorum
Soran1 yıl1.81 boyum var 74 kiloyum
Soran1 yılYani senin benden ne beklediğine bağlı yani kaslı dev gibi böyle çok zengin çok böyle yakışıklı onu anlık bir adam bekliyorsan ben öyle birisi değilim ama bakımsız birisi de değilim yani
Soran1 yılTercih sana kalmış istersin veya istemezsin sağlık olsun bunda da vardır bir hayır derim
Cevap sahibi1 yılYok kaslı falan değilde yüzü düzgün olsun yani
Soran1 yılYani elim yüzüm düzgün herhangi bir engelim yok diksiyonum da güzeldir yüzümde öyle yara bere burnumda yamukluk falan öyle bir şey yok
Soran1 yılBak senin için uygunsa ben bir sosyal medya hesabı açayım buraya adresi yazayım sana ismini vermiyorum sen anla hangi uygulama olduğunu fotoğraf ikonu olan buradan fake hesabımın adresini vereyim sen de varsa fake hesabın oradan bana yaz kendi şahsi hesabımı yazarım sana bakarsın bana hoşuna giderse konuşuruz gitmezse kendi tercihimyazarım sana bakarsın bana hoşuna giderse konuşuruz gitmezse kendi tercihim
Soran1 yılSen anladığım kadarıyla dış görünüşü önem veren bir kişisin en azından beni gör ki ona göre karar ver boşu boşuna ne senin vaktini çalayım ne benim kendi zamanından gitsin iki tarafta olgun bir şekilde ayrılsın
Cevap sahibi1 yılTamam
Soran1 yılAçıyorum yazacağım sana
Cevap sahibi1 yılTamam bekliyorum
Soran1 yılahmetkurt184444 bu hesabıma yazabilirsin
Cevap sahibi1 yılTamam yolladım
Soran1 yılMesaj attım sana cevap ver
Gizli Üye(25-29)1 yılDaha iyi
01 Yorumla
Soran1 yılAbi temiz insan yok yani geçmişine bakıyorsun hani resmen elek etmişler kızı yani içim kaldırmıyor çok denedim hani kabul edeyim bakmayayım dedim ama olmuyor yani
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat