Gizli Üye(30-35)+1 yılHahaha hiç gulecegim yoktu.
Sorma ama ya. Mecbur hergün kullanıyorum o metrobusleri , otobüsleri , minibusleri..
İnsanlık dışı yolculuk yapıyoruz maalesef. 5 erkek arasında kalınca ehh yeter diye isyan etmişligim de vardir.
Inanir misin bir baktim çevrem bir ferahladi. Kaçıştı erkekler. Rahat etmiştim.
Ama o leş kokuya çözüm bulamadım dahaca. Ya akşam vakti anlarım iş dönüşü falandir ama sabah sabah ter kokma mantığını biri açıklasın bana.
Tam ter kokusu da değil sarımsaklı yoğurt + ter kokusu karışımı.
Midem bulandı aklıma gelince bak.03 Yorumla
Soran+1 yılHımmm o koku eve işten eve dönme hissi uyandırdı... Sana birşey diyeyim mi.
öyle kokan insanların çift basması lazım akbili.. Çünkü o kokunun hacmi var !!! Evet şaka değil..
Ben geçen yaz bit yolculuk yaptım...
Yine 500 T ' deyim... Adamın tam koltuk altındayım bak şaka değil... O ter damlası düştü düşecek suratıma... Ufak bir ani fren ya da kasis duşmesine sebep olacak diye daikalarca o tedirginliği yaşadım...
Cevap sahibi+1 yılYaa yapmaa bunu hahhaha. İğrenç gerçekten. :D
Soran+1 yıl:D senin olay daha iğrençti :)
En İyi Cevaplar
Ne feci bir durumdur o. Yurdumuz hemen fakultenin aşağısında yokuş olduğu için kimse yürümüyor servisler var ama kızlar servislerin 3 katı fazlalıkta :) her sabah onlarca kız ile sarmaş dolaş gitmek iğrenç bir duygu, o makyajlı ağır parfümlü halleri beni mahvediyor. Zaten tuğla gibi kitap taşıyorum yanımda vurucam kafalarına adım servis delisi çıkacak :)
05 Yorumla
Soran+1 yılErkek olduğum için kızlarla yolculuk yapmana şanslısın gözüyle bakmıyorum. Senin muhatap olduğun kozmetik ürünleri teması.. Kısmen dayanılır.. Veya ağır parfüm kokuları...
Birde beni duşun kimse kahvaltı yapmamış sabahın kaçı... Ağızlar kahvaltı yap diye kokuyor...
Dengesizim biri elini rast gele savuruyor eli ağzına giriyor.. Eli ağzındayken eliyle pardon yapmaya çalışıyor damağını kanatıyor... Şaka değil bu..
Tuttuğun her sert döküm otobüs demiri olmaya biliyor o kalabalıkta... Kullanılmış hissedilme duygusu..
Kadınlara rahatsızlık vermeyeyim diye köşeye sıkış sıkış sıkış... Kapı açılınca arkasında ezilmeler.. Vucudunun garip şekillere bürünmesi..
Otobüste sara geçiren hastalar...
Eğilip yere kusanlar...
Sabah sabah telefon sesi Latif Doğan... Padişahın kızı olsan küstümmm...
O izdihamda bir durak için binip en arkaya geçen dallamanın inince herkesi aşşağıya dökmesi..
Daha sayayım mı... Şanslısın..
Soran+1 yıl:) ne olursa olsun.. Latif Doğan diyorum sana ya küstüm diyorum :)
Soran+1 yılHiç bir kız ona dayanamaz... Karşı koyamaz değil ama dayanamaz negatif dayanamaz...
üsküdar-bostancı hattında çalışan 2 numaralı halk otobüsündeydim, her zamanki gibi çok yoğundu. marmara ünv kampüsüne geldiğimizde şoför otobüsün bütün kapılarını açtı ve yolcuların binmesini bekledi. kapılar kapandığın da içerisi sardalya kutusu gibi balık istifi olmuştu. ablanın biri ön kapıdan binmiş yetişkin olan kızı da en son kapıdan. bir kaç saniye sonra ablanın kızına seslenişi yıktı ortalığı kızım sen arkadan verme, ben önden veriyorum. sonrasında derin bir sessizlik..
37 Yorumla
Soran+1 yılAhahah düşünsene fordçu varsa arada ne tahrik olmuştur :) bir daha söyle!!
Soran+1 yılFordçular kıskanmıştır seni.. Keşke bana vereydi...
- +1 yıl
Koptum yaa
Soran+1 yılKopmamak elde mi? :)
+1 yılben bazen bilerek biniyorum kalabalık görünce ben yaslayamasamda kadının biri bana yaslıyor totosunu sonrası malum şoförün otobüsü kullanmasıyla devam ediyor durk kalk aniden frene bas viraja gir beni mahvediyor bir totosunu oynatanlar var zorla fordçuluk yaptırıyorlar
01 Yorumla
Soran+1 yılSeni kınıyorum..
Ayrıca totosunu oynatacak yer olması iyi bir durum..
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılvalla abi aynen sen o cileyi bir de kadinlara sor hem tacizler hem tikis tikis otobus hele de hava sicaksa sıçtık zaten nefes bile alaman fakirligin gozu kor olsun su okulu bir bitireyim para kazanmaya baslayim bir dahada binmeyecem allah nasip ederse
13 Yorumla
Soran+1 yılYaa yemişim fakirliğini... Fantezi için binen var...
Cevap sahibi+1 yılNasil bir manyaklıksa artık
Soran+1 yılYok ya adam işe gider gibi yani otobüse gidiyor.. Rituelleşmiş bir durum..
Gizli Üye(36-45)+1 yılBaşlık, soru detayı, görüş yorumları... Hepsi ayrı komik, çok güldüm yahu. Çok yaşayın siz.
Sonuna kadar katılıyorum. Çok haklısınız.225 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler :) çok ağladım ama değişen birşey yok.. Öyleyse gülmek daha mantıklı..
Cevap sahibi+1 yılRica ederim :) Durumun bizzat içindeyken kötü, ama siz olanları öyle hoş bir üslupla anlatmışsınız ki çok güldüm. Yanlış anlamayın, saygısızlık diye düşünmeyin sakın.
Soran+1 yılYok yanlış anlamadım estağfurullah..
Acıya gülmek işte.
Cevap sahibi+1 yılHayattan her türlü tat almak, bence.
Soran+1 yılSeçeneği olmayanların seçtiğini zannettiği durum.
Cevap sahibi+1 yılÇok karamsarmışsınız halbuki...
Soran+1 yılSanırım biraz... Ya da bazen... Kötü bir durum mu?
Cevap sahibi+1 yılMemnunsanız ne diyebilirim ki? Yorumlarda her şeye rağmen gerçekten çok iyimser, hayat dolu bir adam görmüştüm sanki.
Soran+1 yılAma siz hiç gece olmasın ve güneş hiç batmasın diyorsunuz.. Gece olacak ki sıra güneşe gelsin.. Ben gece olsamda ay ışığında görünecek kadar iyimserim. Gece ve gündüz , karamsarlık ve umut birbirine ilk eşiktir.. Biri olmadan diğeri olmaz.. Önemli olan "adam" , "kadın" olmak..
Cevap sahibi+1 yılSiz öyle diyorsanız...
Soran+1 yıl... Kısmı hakaret içerebilir gibi geldi :) neyse teşekkürler :)
Cevap sahibi+1 yılTabii ki hayır, lütfen... :) Yine de her daim Güneş'in olmasını, yoksa da öyle hissetmeyi tercih ediyorum. Yoksa hayat çekilmez. Ben teşekkür ederim. İyi geceler.
Soran+1 yılSürekli güneş olursa onun kıymetini bilemezsiniz ama.. Ölüm olmadan yaşama sevinci kavramının anlamı kalmayacağı gibi :)
İyi geceler :)
Cevap sahibi+1 yılBen bilirim kıymetini :)
Soran+1 yılBir şeye değer biçebilmek için yani değer için bir piyasa gerekir :) ya düşlerinin piyasası aydınlık geceyi bile ışıtıyor... Ya da cennetten bahsediyorsun :)
Cevap sahibi+1 yılYa da uykum geliyor :)
Soran+1 yılTamam tamam.. İyi geceler :)
Cevap sahibi+1 yılHalk otobüsüne her bindiğimde bu paylaşım aklıma gelecek ve kendi kendime anlamsız bir şekilde güldüğüm için bana deli diyecekler :)
Soran+1 yıl:) o zaman bende her amca sevişmesi sonrası pişmanlığını yaşarken en azından buna gülümseyenler var diye teselli bulacağım.. Ya da pişmanlık duşu alırken :)
Cevap sahibi+1 yıl:) Sıhhatler olsun o halde...
Soran+1 yılTeşekkürler :)
Cevap sahibi+1 yılSon bir şey... Sizde yazarlık var sanki, doğru mudur? Merak ettim.
Soran+1 yılHayır yani işte bazen karalarım öyle ama yaa şiir işte :) her Türk genci gibi... Milli sanat dalımız..
Felsefe ilgiliyimdir... Sadece anlama çabası değil değiştirme çabası da güderek :)
Bu yüzden yazılanları okumak şu an için kafi :)
Cevap sahibi+1 yılAnladım. Teşekkürler :)
Soran+1 yılRica ederim :)
+1 yılİçerikle pek alakası yok ama altta bir arkadasta bahsetmiş anlatış şeklin çok degişik geldi cok iyi ifade etmişsin :D👍👍
17 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim.. Napalım bu durumdan kaçış yok şakayla harmanlıyoruz.. Yoksa tutunacak yer yok diye meme uçlarıma asılan teyzelerden hoşnut değilim bende..
- +1 yıl
Benden bahsediyo platonik aşkım :D aşık oldum herifin anlatış şekline :D beni kitap okumaya baslatacak guce sahip :D
Soran+1 yılYunan mitolojisinde olsam otobüs tanrısı olurdum aşkım :D
- +1 yıl
Oo sevgi pıtırcıkları :D :D
Soran+1 yılSana boş akbil sesi şarkısını söylerim otobüste ne diyorsun sen.. Otobüste serenat :)
Ne geyik oldu bee off..- +1 yıl
Benimkisi platonik ask ben ilk okuyusta asik oldum herife :D gizlide olsa cok tatli bence :D otobüs tanrım benim oyss :adgdhjs
Soran+1 yılYanlız benim mekan zeus gibi olimpos değil..
Ben cevizlibağ son duraktayım tanrıların evi :)
Butun tanrılar orda :) minibüs tanrısı, dolmuş tanrısı gibi :)
Kendimi bu soruda neden gizledim bilmiyorum.. Gizli değilim ben :) sadece ciddi şeyler yazarım genelde ulan bu da bozdu demesinler diye belkide. :)
+1 yılFakir saunası işte
Yakında bu toplu taşımadaki insanların birinden çocuğunuz olursa hiç şaşmayın 😂😂😂110 Yorumla
Soran+1 yılSenden daha insan olacak çocuktur o :)
Aşk evliliği ürünü değilsin galiba? Barkotun nerde senin?- +1 yıl
Vay vay vay komiklik çabaları takdire şayan 😂😂😂
Soran+1 yılOlum manyak mısın kimliğim bile belli değil kime komik olacağım.. :D
Ben alışkınım bu duruma ama sen değilsin bir gün benimkisi gibi bir hayat yaşarsan o otobüste görmek isterim senin o nazik götünü..- +1 yıl
Hajajaj l*n sanki biz özel uçağımızla gidiyoruz istediğimiz yere bizde otobüsle bizde tramvayla gidiyoruz nazik götünü demiş bide 😂😂
Soran+1 yılOlum kemal Sunal repliği bu :) yıllardır nerede kullansam diye bekliyordum... Bozma işte... :D
- +1 yıl
Vallahi hiç anlamadım kusura bakma 😂😂
Soran+1 yılYok zaten replik gerçek ama hafif kıvırdım :)
- +1 yıl
O zaman sıkıntı yok iyi oyuncu olur senden 😂😂
Soran+1 yılYaşım geçti :)
- +1 yıl
Bize kısmet artık 😂
Gizli Üye(30-35)+1 yılOtobüsler çogalcak ayakta yolcu tasimak yasak olcak kimse dinlemiyor ama dinlemeyenlere ceza kesilcek
11 Yorumla
Soran+1 yılYahu yer yoktu kaç kere şoförun kucağında tartıştım bu durumu. Bak öyle kalabalık ki vitesi ben atıyorum..
-kaptan neden böyle kalabalık yok mu başka araç?
- hele hafif sağa kay yeğenimin ohmm ! Yol belediyenin verdiği kota bu..
-
Gizli Üye(36-45)+1 yılo yüzden herkes istanbula doluşmaktan vazgecsın. seni tenzih ederek söylüyorum hem her fırsatta herkes istanbula koşuyor memleketını bırakıyor sonra da bu ne kalabalık trafik vs
13 Yorumla
Soran+1 yılBen İstanbul doğumluyum ama babama kızmıyor değilim ama o da yoksulluğa kızmış zamanında... Kız kulesi için değil..
Cevap sahibi+1 yıle tabı cok caresızlıkte var ama care bulabılecek olanlarda koşuyor o zamnda dıyorum sızlanmayın. Birde arabam olsun dıye dusunuyolar herkes trafıge tek cıkıyo sonrada cok trafık var dıyolar.
Soran+1 yılGözüm bak bunun nedeni insanlar değil..
Ihmm komünist ses tonu ıhmmm ıhmm !!
Kapitalizm kırsal düşmanıdır çunku kırsal kapitalizmde kontrol dışıdır somuru adına kısmen olsada..
Bu yüzden bu vahşi ekonomik sistem köyleri , kasabaları buyuk metropollere bağımlı kılar.. Göçe zorlar...
Trafik konusuna gelince...
Araba sektörü ve egemen sınıflara getirdiği kar ve araba pazarının kendisi senin benim trafik çilemden çok daha önemlidir.. Yoksa sorunlar ve nedenleri çok açıktır...
+1 yılİstanbul'da 21 milyon insan varken heryerde işe giden okula gıden ogrencıler servis kalabalığı yetmıyor kısılerın kendı arabaları, okdr yeni metro Marmaray açılmasına rağmen bu ızdıham bıtmıcek ozellıkle bıde surıyelılerde cabası
01 Yorumla
Soran+1 yılSanırım böyle devam edecek
+1 yılbirde ayakta olanların oturanlara imrenerek bakmaları yok mu :D :D
03 Yorumla
Soran+1 yılOnu diğer yorumlarda belirttim :D
Ben şeyi seviyorum otobüs full kapasite dolunca ki bir abi her zaman kapı açık yarı dışarda gider :) binemeyenler ile binenler bakıştığı o an fena :D
Titanikte filikalara binenler ile binemeyenlerin dramı o :). Ama burada öncelik çocuklar ve bayanlar diye birşey yok :D- +1 yıl
koptumm ancak bu kadar güzel anlatılabilirdi yaa çok yaşa sen emi :D :D
Soran+1 yılBen defa tecrübesiz çiftler gördüm...
Otobusun kapısı açılacak ve en işlek durak inilmesi adına... Salak sevgililer tam kapı önünde ama benim gibi ustalar hemen g*tüm g*tüm kaçıyor belli yani birşeyler olacak..
Araba dururr kapı açılır... İnsan seline kapılan sevgili eşlerden birisi jack gibi bırakıp dalar gider insan seline..
Geri gelin... Come back... Ben kaç defa bu sebepten erken indiğimi bilirim akbil bitik..
Milletten akbil istersin duymazdan gelirler...
Otobüs mağduruyum...
Eyvallah..
Gizli Üye(30-35)+1 yılrezillik sadece sabahlari iş ve okul oldugu için belli saatler full öglene dogru 65 yas üstü ondan sonra biraz rahatlıyo sonra iş okul cıkısı tamamm :)
014 Yorumla
Soran+1 yılHer sabah o mahşer anını yaşayıp imana geliyorum.. Birbirini itenler , otobüsün nerede duracağını kestirip alakasız yone koşanlar... Bağıranlar.. Feryat figan..
Sonra binenler binemeyenlere attığı o bakış?
Binemeyenlerin binenlere hüzünle bakışı..
Cidden bir mahşer tiyatrosu bir kıyamet konservesi..
Cevap sahibi+1 yıl:)))))) güzel özetledinn
Soran+1 yılBunu mu özlüyorsun? :)
Cevap sahibi+1 yılözetledin dedimm :)
Soran+1 yılPardon.. Otobüste okudum yandaki amca özet değil özlem dedi. Var ya bizim millete yandakine bakma huyu :)
Cevap sahibi+1 yılsen ne komiksin ya :)))
Soran+1 yılYok canım daha neler..
Cevap sahibi+1 yılvallaha bak ya :)))
Soran+1 yılSağ olasın da trajikomik bir komedi.. :)
Cevap sahibi+1 yılsanırım :)
Soran+1 yılSanırım mı? Komedi kısmını geçtim direkt trajedi..
Cevap sahibi+1 yıl:)))) sabah sabah güldürdün yine :)) hepsi bu filmde diyosun komedi trajedi acı :)))
Soran+1 yılEvet diyorum :)
Cevap sahibi+1 yılpekii :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılBaşlığa fena halde güldüm :) ciddiyetle okuyamadım devamını ama evet haklısın bizler çok daha fazla zorlanıyoruz bu durumlarda
017 Yorumla
Soran+1 yılSizi fordçu varsa anlarım.. Yani pislik olsun diye söylemiyorum bazen tuttuğum şey otobüsün demiri olmaya biliyor.. Isıdan anlamam gerekir gerçi.. Düşmeyeyim aman makara olmasın telaşı..
Cevap sahibi+1 yılYok pek yanlışlıkla olmuyor öyle şeyler bizde hiç öyle iyi niyetli düşünemiyoruz o an
Soran+1 yılBende ondan korktuğum için amcalarla çıngılar gibi öpüşüyorum zorunda kalıyorum daha doğrusu.. Yani o kadar sıkışık ki yanlış anlaşılmaya müsait.. Ya ben erkeğim bazen ben bile l*n acabaa diyorum...
Cevap sahibi+1 yılAllah zeval vermesin ne diyim,:)
Soran+1 yılDirek zeval olmuşum daha nolsun. :)
Cevap sahibi+1 yıl:):) hayır ya size demedim otobüste zor duruma düşen kadın erkek herkes için yani :)
Soran+1 yıl:) anladım.. Bir de şu var ya ben amcalara sallıyorum kim bilir onlar ne düşünüyor :) sonuçta o temaslar kasten olan şeyler değil..
Kadınlar şaka değil ve cidden bu konuda gerçek mağdur onlar..
Cevap sahibi+1 yılAmcalar pek umursamıyordur seni :) yani umarım umursamıyordur yoksa durum vahim :)
Soran+1 yılOoo afferin yeğenim lafını duymuş adamım ben..
Şimdi inmek zorunda mısın?
Biraz daha kalsan?
Duracağa basacağım eliyle kapatıp.. Yüzüme lütfen imasıyla bakan..
Aknbilimi üstüne yaparım diyen oldu ya!!
Yan koltuktan bana jest olsun diye akbil gonderilmişliği var..
Bunlar hep amca..
Cevap sahibi+1 yılKim demiş kadınların durumu otobüste daha kötü diye :) sen varken bizim çektiğimiz ne ki :):) çok güldüm ya :)
Soran+1 yılDaha öncede yazdım mitolojik bir tanrılık verilse otobüs tanrısı olurum. :)
Ya amaç gülmek zaten... Yani daha önce dudağına deydiğim bir amca oldu işte öyle :)
Bir kerede biri elini ağzıma soktu adamın biri refleks eli ağzımdayken pardon yapmaya çalıştı eliyle damağımı kanattı felan :)
Bak buda son hatıram. :)
Bir kere ayaktayım otobüste ama fazla kalabalık değil. Bu sefer iett karşılıklı koltuklar var.. Tam arkaya ilerleyeyim derken keskin virajı aldı kaptan ben amcanın kucağa oturdum.. Çırpınıyorum birde :) bak biri uzaktan baksa görse kucak dansı zannederdi :) amcanın prostatı patlıyordu az kala.. Hemen demeyimli bir yolcu olarak kaptannn!!! Yavaş bee yavaşşş diyerek dikkatleri o noktaya çektim.. İlk durakta da indim utancımdan :)
Cevap sahibi+1 yılÖmrün otobüste çürüyecek :) Master yaparsın sen yakındır :) muhabbetin iyiydi teşekkür ederim :):)
Soran+1 yılTez yazacağım :) das otobüs... Neyse iyi geceler :)
Cevap sahibi+1 yılYazdığında haber ver memnuniyetle okurum :):)
Soran+1 yılSana ithaf edeceğim :) önsöz de belirtirim :)
Cevap sahibi+1 yılGizli'ye yazman yeterli olur :) çok da gizemli olur he :) teşekkürler :)
Soran+1 yılO kendini biliyor desem en az kırk amca üstüne alınıp bıyık altından güler... Rica ederim :)
Aile & Toplum konusunda 8,9b cevap paylaştı. 19s kadar kalabalık bir hat daha yoktur sanırım , otobüs 7/24 full çakılı , kapı açılınca hangısıne bınsem dıye dusunur oldum ata demırer gıbı ((:
010 Yorumla
Soran+1 yıl500T efsanedir... Kapıların kapanma durumu nadiren görülür..
Soran+1 yılDoğrudur kardeşim :) ama 500T nam yapmış bir otobüs... İstanbul'un en uzun hattı. .
Soran+1 yılKardeşim son durağı gören olmadı henüz :)
Cevizlibağ'dan tuzla'ya kadar gidiyor.. Çok durak yoktur otoban felan çünkü olsa sıçtık zaten..
Soran+1 yılBen bir kere ölümcül uykuya kaldım nasıl olduysa oturdum o gün.. bir uyandım l*n bir buçuk saat hayvan gibi uyumuşum daha son durağa gelmemişiz. Düşün öyle trafikte yok...
l*n dedim şaka bu... Nereler l*n buralar dedin şoföre korktuk inmedim.. Aynı otobüsle geri döndüm...
Soran+1 yılBekleriz kapımız her zaman açık...(kalabalıktan kapanmıyor). :)
- Aile & Toplum konusunda 917 cevap paylaştı.
+1 yılohhoo neler cekiyoruz Allah biliyor. Dayanilmaz bir hal almaya basladi. Yazinda kisinda ayni dert. Birde trafik oldu mu buyur cenaze namazina.
011 Yorumla
Soran+1 yılTrafiğim olmadığı bir yer? Sokaktaki insan trafiği bile beni deli ediyor...
Aynı anda birine yol vermek istersin aynı anda sola sağa ve sola adım atmaya çalışırsın dans kareografisi gibi... Ben dans etmeyi öğrendim...- +1 yıl
İstanbul , dunyada trafigin en berbat oldugu ikinci sehir. Boyle bir sehirde omrumuzu bitiriyoruz.
Soran+1 yılMetropol insanı hayvanat bahçesinde sergilenen kafeste bir maymun gibidir...
Ama fazla sürmez alır dağlar..
Öyle deme ama 1. Kim merak ediyor insan...- +1 yıl
Endonezya'nin baskenti Cakarta:)
Soran+1 yılUlan en rezil olduğumuz konularda bile ilk sırada değiliz... İkinciyi kimse bilmez ama bak Allah'ın Cakarta'sından bahsediyoruz..
- +1 yıl
Sukretmek lazim dimi:))
Soran+1 yılHangi konuda ne reziller var diyemiyoruz bu konuda.. Neden? Çünkü üstümüzde sadece bir ülke var... Çoğul eki kullanacak durumda bile değiliz...
- +1 yıl
beterin beteri varmis demek yeterli degil mi sence:))
Soran+1 yılValla biz bu durumda beter oluyoruz ben bunu bilirim :) bizim kıstasımız veya normlarımız beterlik üzerinden olduğu için böyle.. Kadın Hakları bakalım ımmmm burada her yıl yüzlerce kadın öldürülüyor ama Suudi Arabistan'da recm varmış... Şükürler olsun gibi birşey... Kıstas yukarısı olacak geride bıraktığın değil önünde olan toplumlar senin normların olacak ki yükselesin.. Her konuda..
Bu oz eleştiri ben dahil tüm toplumuma..- +1 yıl
Ne bekliyorsun ki? En basit bir ulasimda bile koskocaman problemlerle karsi karsiyayken bir yukselme potansiyelinden soz edilemez. Kadin haklarindan konu actin madem sunu belirtmeden gecmiycem. Suudi Arabistan da kadinlar recm ile cezalandiriliyorlarsa bu onlardaki kanun ve hukuklarinin gerekliligini ortaya koymaktadir. Turkiyede kadinlar kanun ve adalet onunde esit sayilmasina ragmen olduruluyor sadece kadinlar mi buna cocuklar bile dahil ediliyor. Ortada her ne kadar buyuk bir tezatlik olsa da bu da toplumca Suudilerden bile ne kadar geride oldugumuzu gosterir. Elbette hicbir kanun, hicbir hukuk kadinin oldurulmesini mesru gostermez, gostermemelidir de..
Dilerim kendimi anlatabilmisimdir..
Soran+1 yılÇok güzel anlattın hemde.. Ancak yine de fark var... Onlarda sözde din anlayışı mevcut bizde ise sözde laik , demokratik bir devlet anlayışı yalanı...
Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. Araba alma zamanı gelmiş demekki
19 Yorumla
Soran+1 yılHerkes alsın zaten.. Çözüm araba değil maalesef.. Herkesin araba alacak durumuda yok.
- +1 yıl
Orası öyle ama araba almak için en fazla 5 bin tl yeterli Marka vs olmazsa Diğer masraflar ariç
Birikim yapılarakda yapılabilir Veya yürüyüş yaparak gerekmedikçe binmezsiniz otobüslere
TR de değişmez bu durum Özel otobüslerde izin yoktur ayakta yolcuya Ama devlette vardır
Kazancı ne oluyorsa devlette sömürmeye çalışan bir düzende zor
Soran+1 yılİşin finansal kısmına girersek Karl Marx'a kadar gider bu durum... Araba alınır ölümcül bir şey değil... Ancak zaten herkeste araba var gideceğim yol 12 dakika arabayla ama bazen 45 dakika sürüyor... Toplu taşımayı sallamıyor devlet baba..
Soran+1 yılİnsana vergi gözüyle bakan Müslüman bir devletimiz var Allah zeval vermesin devletimize.. Diyanet başkanı Mercedes'e biniyor cemati amcalarla sevişiyor kalabalıkta.
- +1 yıl
Ona bakarsak Devleti yönetenler halktan zengin Yani Halk ile devlet vatandaşları arasında epey bir fark var Maaşlardan yaşantıya kadar Başbakanımız Saraylarda yaşıyor Esgi cumhur başbakanı Köşkte yaşıyor Devlete ait olan yerde hemde Keyifleri gıcır anlıcağın Bizede Bakmak izlemek düşüyor.:)
Soran+1 yılZaten halk temsiliyeti yok ki.. Ben hiç memur, manav , işçi , kaportacı vekil görmedim.. Ya toprak ağaları ya aşiret reisleri ya da patronlar var orada.. Patron - ağa meclisinde halk yararına bir şey çıkar mı çıkmaz... Zamlardan ve asgari ücret artışıda kimin yararınadır belli..
Ama gun gelir bugünün utancımdan kurtulup saraylara dalmak isteyenler olursa bende o neferlerden biri olacağım..
Soran+1 yılEvet sorunun bu kutucuğu ciddi...
Bence vahşi kapitalizm yakında olu insan vücudundan da kar etmek ister.. Dini bir kılıf bulunur elbet mezarın dahi olmaz..
evet yaaa kaç kişiyle akraba olduk toplu evlilik yaptık be anasını satayım:)
03 Yorumla
Soran+1 yılGeçen şoförün yanında krema gördüm...
Düşündüğüm şey olmasın... Lütfen.
Soran+1 yılAynen bende öyle yaptım işte :) meğer krema kabının içinde motorin varmış :)
Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. Araban olsa ayrı dert, toplu taşıma ayrı dert ne olacak bilmiyorum böyle
01 Yorumla
Soran+1 yılYoksulluğun gözü kör olsun.. Böyle sosyalleşiyoruz.. En büyük jestim akbili olmayan yolcunun yerine akbil basıp para almamak.. :)
İnsanlar başkaldıramıyor.. Görünmez toplumsal zincirlerimiz bizi tutuyor.. Yapay algısal zincirler..
+1 yılAhahahahah yaaa başlığa ayrı içeriye apayrı güldüm gece gece
03 Yorumla
Soran+1 yılHaksız mıyım ama? Kıyamet belgeseli.. Müzik çalara sulh sesi attım otobüs gelince onu açıp kıyameti yaşıyorum :)
- +1 yıl
Çok komik bir insansın:D
Soran+1 yılNapalım gülmezsek ölmekten başka çare kalmıyor.. Hayvanlaşmaktan kurtulmak için gülmek gerekiyor.. İnsanlara ayakta dahi yer vermek gerekiyor :)
Aile & Toplum konusunda 625 cevap paylaştı. Otobüs kullanıyorum. Bayaa güldüm Yaşadım resmen sabah çekeceğim işkenceyi 😈
06 Yorumla
Soran+1 yılSiz rahat edin diye emekliliğe az kalmış amcalara French kiss yapıyorum :)
Soran+1 yılTakma diş koleksiyonum var.. Ancak rağbet yok.
Soran+1 yılCan sıkıntısı bee.. :)
l*n gel ortak bir araba alalım allah bilir yolda baba oldum da haberim yok o ne sıkışıklıktır
01 Yorumla
Soran+1 yıll*n olum kalabalıktan üstüm başım karışıyor o derece şaka değil bu :)
Hiç sorma ölüm gibi günde 4 kez bu izdihama maruz kalıyorum
03 Yorumla
Soran+1 yılValla ben ikiye zor dayanıyorum ama İstanbul'un en sağlam en meşhur hattı o da..
Soran+1 yılHayır İstanbul'un en uzun hattı 500T allah Allah!!! İsme bak 500T !!! Öyle 39d felan değil yani...
bizde öyle bir durum yok kanks belediye otobüsü fazlasıyla var. D
03 Yorumla
Soran+1 yılNeresi orası?
Soran+1 yılNüfus ootobus orantısı iyi demek ki
Vallahi ben son durakta oturuyorum en rahat yeri seçebilme gibi bir yeteneğim var 😀
03 Yorumla
Soran+1 yılHayır senin durumun şans.. Yetenek mi görmek istiyorsun? Ben kalabalığın içine karışmayıp otobüsün duracağı yeri tahmin ediyorum.. Bana seçilmiş adam gözüyle bakıyorlar...
Soran+1 yılYanlız değilsin elbette anlıyorum seni :)
Yetenek kısmını da anladım :)
Ama ben ne yetenekler gördüm bunu demek istedim :)
Sana kız dayasa sesini çıkarmassın ama ☺ Ben metro gidip geliyom rahatım ☺
06 Yorumla
Soran+1 yılBak bir kere oldu benzer bisey... Hatunla ben totolarımız yapışık geldik.. Arkadaş halk otobuslerinde nasıl bir süspansiyon var anlamadım... Hatunda nasıl döt var onuda anlamadım dalga dalga... Yahu one gidiyorum biraz ama yok sıfır yer adama o kadar yapıştırdım ki kendimi kısık seste olmasına rağmen değiştirme o iyiydi diyor müzik için :).
Valla sapık değilim ama o yolculuk herkese nasip olmaz :)- +1 yıl
Metroda da ben ayakta tutunmak için direği yürüyordum , önümde de bir tane kız var omuz ve saçları benim elin hizasında , Öyle giderken iste baktım saçlarını elime deydiriyor ilk dedim yanlışlıkla olmuştur , sonra baktım bu sefer daha fazla deydiriyor , camdan yüzünü baktım oda bana bakıyordu gözlerini kaçırdı 1 durak sonra indi , l*n dedim keşke biraz daha aşağıda olsaydı elim ☺ is isten geçti.
Soran+1 yıl:D bu kutucuk biraz itiraf köşesi gibi oldu :)
Geçen bir amcada bana kelini öptürüyor... Yanlışlıkla oldu zannettim.. Yağlanan dudağımı silerken camdan yansımasına baktım yüzünü çevirdi... Tekme atacaktım ama kalabalıktan bacağımı kaldıramadım.. Keliyle susturdu beni...
Soran+1 yılAmca öyle alıştı ki nereye gidecekse benim otobüsle gidiyor.. Misal taksime gidecek tek araba var ama o benim otobüsü kullanıp önce levente oradan gidiyor taksime...
Dayı müptelam oldu.. Aramızda geçen diyalog..
Dayı kazıt şu kenar kısımları dudağımı kanattın * ..
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet bokunu çıkardılar. Ayıp denen bir şey var yahu...
01 Yorumla
Soran+1 yılHala istenilen seviyede değil me yazık ki toplu taşıma..
+1 yılÜşenmedim bütün yorumlarını falan hepsini okudum valla süper anlatmışsın :D
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim kardeşim :)
Siz helikopterle seyahat nekadar zor biliyor musunuz?
07 Yorumla
Soran+1 yılBiz? Siz?
Kesin aylık akbilin vardır ve son iki kullanımı kalmıştır ve maaşına 10 gün vardır...
Soran+1 yılAL Avrupa ligi mi kardeş?
Ulan sende soğana yırmığ vurup cücüğünü emiklemiyorsan bende adam değilim...
Soran+1 yılOlum bak asker kardeşim benim burada helikopter ile alakalı bir soru gördün mü?
He espri ise keza komik değil..
O senin mesleğindir ama biz mesleğimizi yapmak için o rezaleti çekiyoruz.. Fark var..
Ayrıca helikopter yolculuğu ile benzer bir bağ yok ki burada.. Yani metrobüs, minibüs, dolmuş anlarım yani.
Sonra teğmen, yüz başı, binbaşı olup asker dövüyorsunuz bu özgüven ile ego ile..
Soran+1 yılHeee bak şaka buralar hep.. Ben Sarıkamış'ta yaptım yemediğim dayak kalmadı.. Şahsım için değil hep arkadaşlarım için dayak yedim.. Gerçi onlarda her seferinde güldü :) kardeşim asker dövme cidden yazıktır..
+1 yıl:D cok komik anlatmissin ve son derece haklisin ;)
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler :) keşke abartıyor olsam bazı şeyleri...
Sirf o atmosferi yasamak icin binenlere ne demeli?
07 Yorumla
Soran+1 yılYaa ben neler gördüm :) adam kadına ulaşamamış hem cinsine temas edip kadının yüzüne bakıyor... Bir akım yaratıyor zihninden...
O fren yapıldığında ki mimikler felan...
Soran+1 yılDaha çok alet-i ruhiye durumları var..
Soran+1 yılEee orasıyla düşününce bir ruh ister istemez veriliyor o organa...
Soran+1 yılMakarasını yaptığıma bakma hayvanlar bu muameleye laik değil..
+1 yılKalabalıksa binmiyorum bende
03 Yorumla
Soran+1 yılZorunda kalsan dahi mi?
- +1 yıl
3 km sonra evdeyim. Degmez yani
Soran+1 yılAnladım.. Mantıklı.
ahahaha
11 Yorumla
Soran+1 yıl:'(
+1 yılHalk otobüsü mü? O ne ki?
08 Yorumla
Soran+1 yılTürkiye halkının ulaşım taşıtlarından biri...
Hani şahsi arabanın içinden o arabaya istiflenmiş insan yığınına bakıyorsunuz ya orası işte..- +1 yıl
Haaa tamam tamam. Şu mavi olanlar...
Soran+1 yılEvet ama sadece halk binebilir seni almazlar.. Kokundan tanırlar seni... Santim santim kullanırlar dirhem dirhem azalırsın..
- +1 yıl
Ben genelde dolmuşa bindiğim için bilemedim halk otobüsünü iyi de :D araba genel de evin kapısında yatıyor :(
Soran+1 yılDolmuş daha ayrı bir dünya... Bu trafiğe arabayla çıkmak akıl karı değil en azından her zaman için.
- +1 yıl
Aynen, arabayla ne zaman trafiğe çıksam küfürbaz oluyorum. Ankara trafiği zaten mal dolu...
Soran+1 yılAskerliği Mamak'ta yapmıştım... O zamanlar trafik var mıydı yok muydu anlayamadım.. Gündüzleri gördüm yani.. İş çıkış saatlerini bilmiyorum.. Bir de o Mamak ne saçma bir yer yahu...
- +1 yıl
Mamak garip garip insan kolonilerinin olduğu bir yer :) işe gidiş ve geliş saatlerinde çok kalabalıktır. Kızılaya 5-6 km lik bir yer ama 1 saatte anca geçersin o yolu. Sürekli ayak frende...
+1 yılmetrobüsü gör bidee: D
07 Yorumla
Soran+1 yılEvet çok övdüler ancak pek işim düşmedi daha :) ama benim kullandığım hat kalabalığın atasıdır..
- +1 yıl
sen avcıları metrobüsü görmemişsin. D
Soran+1 yılHiç 500 T ' yi kullanmak zorunda kaldın mı?
Otobüse binme izdihamı insanda duygular yaratıyor bilir misin...
Kaç defa sinirlenip eve kadar yürüdüm..
Eğer iman eksikliğin varsa gel kıyameti gör iyi geliyor imana...- +1 yıl
Valla hiç binmedim nerdeyse. D yeni nesil metrobüsçü:D Allaha şükürr imanlıyız:D
Soran+1 yılYa denemeden konuşma bence...
Bu otobüse binip o kıyamet algısı korkusuyla işid'e katılan var... Bir sulh sesii gelse bak cidden bak millet bir acaba der yani..- +1 yıl
hahha otobus deyince direk bu video geliyo aklıma:D www.youtube.com/watch
Soran+1 yıl:))))
- Aile & Toplum konusunda 617 cevap paylaştı.
+1 yılİnsanın evi cennet gibidir ondan bu izdiham aga..
01 Yorumla
Soran+1 yılElbette ama çalışma koşullarının cehennem gibi olmasıda cabası...
+1 yılAhahhaah devam yazsana ben sana hayran kaldım
017 Yorumla
Soran+1 yılBende geçen haftanın bir numarasına :) artık top 10 yapıyorum :) bu hafta basamakları hızla aşan Kayserili amca bir numaraya yerleşiyor...
- +1 yıl
Anlatsana biseyler aynı sekilde :D :D senin gibi yazar olsa tüm kitapları okurum :D
Soran+1 yılEdebi bir eser değil en fazla edepsiz bir yazı bu :)
- +1 yıl
Hahahha evet
Soran+1 yıl:D...
- +1 yıl
Depestirdin ne demek :D @LimonNane
Soran+1 yıl@LimonNane aslında ona birgün otobüs ısmaryala bilirim :D
@patavatsızz
Soran+1 yılDepreştirdin demek istemiş.
- +1 yıl
Yok sen konus ben dinliyim :D yaşamaya gerek yok :D
- +1 yıl
Onunda anlamını bilmiyom lanet olsun :D
Soran+1 yılDedim gel sana ayakta yolculuk ısmarlayayım... :D sana ayakta yer veririm..
Evet o kadar kabalık ki iyi bir konumdaysan otobüste ayakta bile yer veriliyor...- +1 yıl
Yine yapti :D
Soran+1 yılKim ne yaptı patavatsız :)
- +1 yıl
Sen yine yaptin yapacagni :D
Soran+1 yılNe yaptım. :)
Bakınız :Cuma namazı çıkışındaki izdiham
04 Yorumla
Soran+1 yılCuma mı? Sanmıyorum sönük kalır yanında..
Soran+1 yılMuhahaja :) kaçın kaçın... :) doğrudur elbette.
Ama ölüm tehlikesi yok en azından... Ya da taciz olmaz..
Geçen yaz bu 500T yandı birden.. Kalabalık kaçamamış insanlar 2 kişiydi sanırım hayatını kaybetti o otobüste...
:) :) :)
01 Yorumla
Soran+1 yıl:))))
+1 yılizdiham kötü bişi
01 Yorumla
Soran+1 yılİzdiham ne kelime l*n imana geliyorum resmen kıyamet belgeseli * ..
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar