Boş konuşuyorsun biliyomusun. Evet bir kısmı haketmiş olabilir ama genelleme yapıp da 70 yaşındaki dedeler gibi konuşman çok saçma. Şu an senden çıkar telefonunu demeni bekliyorum yani o derece absürt bir paylaşım yapmışsın.
0
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
Hayalim e 250 temiz çiziksiz bulabilsem Şu an se 2020 kullanıyorum se 2022 çıkacak bu hafta ama almayacağım çok büyük fark yok se 2 Den
Diğer konu ya gelirsek 3 km yol geliyorum 5₺ otobüs km de 10 TL yakıyormuş
Tamam kardeşim bu durumdan hepimiz şikayetçiyiz bizim de artık dayanacak gücümüz kalmadı ama halk bunu hak ediyor ne demek ya? Sence de saçma değil mi bu yakıştırıyor musun kendine böyle bir yorumu?
O kısım genelde yaşlı kısım, onlara laf anlatamazsın. Bir insan 8 inde doğar 18 inde büyür 40 ında da kendini bulur. Onlar kendini öyle bulmuşlar ne diyebilirsin ki onlara bu saatten sonra?
Ula beş kilometre yol gidip yüz kişi taşıyorlar beş liradan beş yüz lira yapar mazot ucuzken paraya para demiyorlardi şu an gelirleri düştü ama hala kazanıyorlar
0
7 Yorumla
Soran
+1 yıl
Yok la 15 kişi. İle gitmiyor otobüsle gittiğim yere sabah saydım 20 kişi anca vardı en kalabalık zamanda
Senden sonra inen binen vs vs emin ol kazanıyorlar hatta otobüs ücreti iki lira olacak işine gelmeyen bıraksın otobüsü gitsin deseler emin ol o şartlarda bile bırakmazlar
Bilmem çok otobüs var arka arkaya 4 tane geliyor halk otobüsü burada ve kücük şehir 110 bin nüfusu var arka arkaya 4 tane geldiği oluyor sabah da 2 tane bir birlerine durmakta solluyorlar bazen 3 oluyor arka arkaya
O onların meselesi azaltsinlar ozaman araya süre koysunlar banane onlar birbirini solluyor diye ben fazla ücret mi vereyim. Bak kendin söylüyorsun kazanamasa okadar sefer koyarlarmi arka arkaya