Bugün ailem ile konuştum görücü usulü evlendirecekler beni benim kendi bulduklarımdan pek bana hayır gelmedi sorum var?

Ben 21 yaşında bir gencim kendim çok ilişki kurmayı denedim ya paraya baktılar ya tipe baktılar kabul edenler de yarı yoldan döndü bazıları ego'dan cevap dahi vermedi ben de böyle bir karar aldım çünkü yalnızlıktan sıkıldım ama benim sevgim çok başka herkes bunu anlayamaz çok temiz kalpli birisiyim hani benim sevgimi herkes kaldıramaz evlendiğim zaman canım eşim deyip sarılmak istiyorum öpmek istiyorum ona çiçek almak istiyorum ev işlerinde yardım etmek istiyorum onunla film izlemek istiyorum hep iltifat etmek istiyorum güzel şeyler söylemek istiyorum kendim yemeyeyim içmeyeyim giymeyeyim ama sevdiğim zora düşmesin Yeter ki ama bu kadar seversen beni bırakır diye korkuyorum çok sevdiğim için gider diye korkuyorum kaybetmekten korkuyorum sizce evleneceğim kişiye bu kadar sevsem benimsersem beni bırakır mı acaba sıkılır mı benden çok sevmek istiyorum sadece

Bugün ailem ile konuştum görücü usulü evlendirecekler beni benim kendi bulduklarımdan pek bana hayır gelmedi sorum var?