Merhaba
12. Sınıfım benim sınıfımda hoşlandığım bir kız var 11. sınıftan beri aynı sınıftayız tanışıyoruz 5-6 aydır aramızda flört sevgili v. s yok. Ama muhabbet etmemiz var , 5-6 aydır sık sık (genelde o ilk bakıyor) bakışmamız var , bazen karşılıklı gıcık veriyoruz birbirimize , ben ne desem kimse gülmesede o sürekli hep gülüyor , Geçenlerde muhabbet arasında hiç konusu yokken bir anda bana şakasına çikolata gül alayım sana kız istemeye gidelim dedi yani bir “elektrik” var ben sınava gireceğim için ilişkiyi ilerletmedim ama mevcut halide korudum
bizim sınıfta yine 11. sınıftan beri aynı sınıfta olduğum başka bir erkek var bu kızla bu çocuk hep kanki hacı dostum kardeşim şeklinde konuşuyorlar karşılıklı yani dıştan bakınca kanka tarzı bir arkadaşlıkları var.
bu çocuk kıza bazen gözlüğüyle oynama , kalemlikle oynama hafifçe vurma v. s yapıyordu kız her ne kadar alttan alsada çok kızmasada rahatsız oluyordu kibarca yapma diyordu geçen haftalarda ayakkabısının bağcıklarını birbirine bağladı kız çok sinirlendi benden kalem falan istedi açmak için arkadaşı bana gel sen aç falan dedi.
Gelelim sadede kızla bu çocuk arka arkaya oturuyorlar bende kızın hemen sağında oturuyorum sıralar tekli , Dün bu çocuk sınıfta teneffüste toplam 4 kişiyken ben ve diğer çocuk önümüze dönüktük bu ikisi arkadaydı çak cuk 1-2 saniyelik ses geldi ben hemen göz ucuyla baktım kız dik bir şekilde ayakta çocuk sırada oturuyordu yan yanaydılar diğer çocukta aynen bemim gibi gözle görmüyordu arkasında kalıyordu ses duydu onlar gidince bunların öpüşmesi midemi bulandırdı dedi Daha sonrada o çocukla bu kız karşılıklı gün içinde yine abi dostum kanka şeklinde konuştular hepte böyleler.
Sizce bu ne iş yani çözemedim sinir oldum gerçekten sevgililer mi ki yani dıştan bakınca değiller , yok “fuckpartner” tarzımı , yok arkadaşlar düzeyi çok mu kaçırmışlar çözemedim
Bilen biri güzelce açıklayabilir mi?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer