Nişanlim bana yalan söyleyerek beni evlilikten caydiriyo ona dürüst olmasini nasıl sağlarim?

Bı yere giderken bana haber ver diyorum evden cikiyo internet kesildiği zaman dışarı çıktığını anlıyorum snra yeğenine soruyorum onların oraya gittiği ortaya cikiyo telefonlarimi zor aciyo bide sitem ediyo ben üst üste arayınca annesini abisini aradığım zaman başka konusuyo kendini evli say artık düzelt diyorum çok vurdumduymaz mesela düğüne gitmiş bana haber vermiyo ben çok kiskancim kizicam diye söylememiş para verip gelmiş mesele senin düğüne gitmen degil dedim bana haber vermiyo 1 saat aradım resmen aralıksız okdr üzülüyorum ki ayrilamam da ondan seviyorum ama çok canım yaniyo telefona bakmak bu kdr mi zor olur bktim yalanını ortaya ckarmaktan canım bı insanda dglm beni canım yerine koyması dan bıktım bugün bndn bunu gizliyen yarın başka yerden çıkar onu cokmu bunaltiyorum kisitliyorum blmiyorum ama bana ait olsun istiyorum düğüne gitmesin ben gtmiyosam yalandan nasıl vazgeciririm onu?

Güncellemeler
1 yıl
..
Nişanlim bana yalan söyleyerek beni evlilikten caydiriyo ona dürüst olmasini nasıl sağlarim?