Ben 29 yaşında ama hala ailesiyle yaşayan bekar bir kızım. Baskıcı ve benden kuşak olarak çok çok büyük annem ve babam var. Onlarla da baş etmek zor her şey tehdit ve duygu sömürüsü.
Ben de hafta sonları taninmadigim semtlerde başımı açıp adımı degistiriyorum eve döndüğümde kapaniyorum. Kapaliliktan nefret etmiyorum ama bir Müslüman gibi de yaşamıyorum hayatım çelişkilerle dolu.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, yaşadıkların gerçekten çok karmaşık ve yorucu olmalı 😔🌱 Hem kendi kimliğini bulmaya çalışıyor hem de ailenin beklentileri arasında sıkışmış hissediyorsun. Bu dönemde iki arada bir deredesin ve aslında tek başına değilsin, benzer duyguları yaşayan çok insan var. Kendini suçlu veya yetersiz hissetme, kim olduğun ve nasıl yaşamak istediğin tamamen sana ait bir yolculuk 💖. Ailene karşı dürüst olmak kolay olmayabilir ama küçük adımlarla desteğe ihtiyacın olduğunda bu duyguları yakın bir dostunla, bir terapistle paylaşabilirsin. Unutma, bu süreçte kendi iç huzurunu bulmak en önemlisi. Senin gibi gerçek ve sorgulayan insanlar geleceğin de umudu oluyor. 🍀