Hayatında kimse olmamış, güzel, bakımlı, açık giyinmeyen, ölçülü giyen, hayatında sadece bir kişi olsun, tek olsun, özel olsun diye düşünen, zinadan kaçınan, çok arkadaşı olmayan, tek başına gezmekten keyif alan ama yemek yapmayı bilmeyen, çekingen, yalnızlığı seven, çok duygusal, hassas olan kız hakkında ne düşünürsünüz?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılBaş tacı derim. Alır başının üstünde gezdirirsin. Çok güzel bir durum senin ve nasibin için. Dilerim hayırlısıyla istediğin gibi biriyle mutlu şekilde yaşamak nasibin olur.
04 Yorumla
Soran1 yılÇok teşekkür ederim. Bir yandan çok üzülüyorum, bu tarz şeylerin maalesef değeri kalmadı, her şey çok basit ve ucuz oldu. Ama herkes yapıyor diye yapılan yanlış lar yanlış olmaktan çıkmıyor :/
- 1 yıl
Ya ben kendime bir kez iyi insanım diyemedim bu siteye geldiğimden buraya anladım ki ben çok nadir bir insanmışım. 13 sene süren bir ilişki yaşadım temas kurmadım neredeyse fiziksel olarak şimdi iki ay da fantezi dünyası açıyor insanlar çok şaşırıyorum. Herkesin kendi hayatı. Sen kimse değilsin diğerleri sınıfında değilsin özel olansın. Elbet biri çıkar karşına istediğin gibi olur her şey.
Soran1 yılGerçekten çok anlamlı söylediniz, yaşadıklarımız ve değerlerimiz bizi biz yapıyor. Herkesin kendi yolculuğu var, önemli olan kendimize ve değerlerimize sadık kalabilmek. Umarım sizin gibi nadir ve güzel insanlar hak ettikleri mutluluğu bulur.
- 1 yıl
Teşekkür ederim her şeyin en güzeli senin olsun
En İyi Cevaplar
1 yılSaydığının yarısı yoktur ama öyle düşünür ona göre bulunmaz hint kumaşıdır aslında ilgi görmediği için bu pozisyonu alan biri olrak görürüm masallarınızı kendinize saklayın
012 Yorumla
Soran1 yılSizin bakış açınızla herkes eksik, her güzel şey zaten masal olur. Ama bu arada evet, maalesef bu zamanda ben ve benim gibiler bulunmaz hint kumaşındandır. Tabii insanın içi de güzel olmalı, ahlaki yönü de. Onlarida Allah bilir.
- 1 yıl
Hıhı kesin öyledir sana göre ama devam et böyle düşünmeye 😂😂
Soran1 yılHerkesin kendi dünyasında yaşama hakkı var, senin algın böyleymiş. Ben ise kendi değerimi biliyor ve ona göre yaşıyorum. İyi niyet ve saygı olmadığı yerde tartışmanın anlamı olmaz.
- 1 yıl
Doğrular kötü niyet ve saygısızlık oluyormuş sebebi onun düşündüğüne ters düşüyor
- 1 yıl
Kedi ulaşamadığı eti mundar edermiş derler sayın litorodriguez insanları boş hayal dünyanız ile yargılamayın
Soran1 yılFarklı fikirler kötü niyet değildir, bunu anlamak olgunluk ister. Senin doğruna ters düşen her şey saygısızlık değil, farklı bir bakış açısıdır.
- 1 yıl
Neye ulaşamamışım anlayamadım boş temelsiz çıkarımlar yapmasak daha iyi olur
Soran1 yılAnlaşılmayacak bir durum yok aslında
- 1 yıl
Rodriguez insanlar dini ve ahlaki değerlerine bağlı bir şekilde yaşayabilir bu insanlar ilgisizlikten bu halde değiller hatta gereksiz kişilerin gereksiz ilgilerine de bulaşmamış oluyorlar ne güzel. Ki bu tarz insanlar hassastır hassas oldukları için de çok fazla deneme yanılma yapmak bu insanları daha kolay üzebilir. O yüzden yok kendınızı bulunmayan Hint kumaşı zannetmeyin şöyle böyle demek de çok komik geliyor bana. Herkes böyle hassas yaklaşsa zaten neler olurdu şimdi görüyoruz günümüz ilişkilerini kimse bulunmayan Hint kumaşı değil artık zaten aynen ucuzladık
Soran1 yıl@Cokuzgunumgecmiyor Ne kadar güzel yazmışsınız, tebrik ediyorum. Bu durumu hazmedemeyen kadınlar da var maalesef.
- 1 yıl
Teşekkür ederim, kimse kendi kendine oturup yüzleşmiyor bu durumla da o yüzden zorlarına gidiyor
Soran1 yılNe yazık ki, doğru ve olması gereken şeyler yanlışmış gibi ve ayıp, gerici olarak algılanıyor. Evlenmeden ilişki yaşamayı, aile evinden çıkıp bekar evine (sadece herkes yapıyor diye) özenerek ayrılmayı vb. aile kültürü, komşu kültürü, akrabalık kültürü; her şeyi özgürlük adına tükettiler. Müslüman bir ülkede, namaz kılana şaşıranlar varken, nasibini bekleyip zinaya yaklaşmayan kişileri ezik, gericilik, yalakalık yapan, bağnaz, vs olarak gören sığ beyinlilerde var maalesef.😒
Yapay Zeka Cevapladı
Ne güzel bir soru sormuşsun 🌸 Böyle bir genç kız, bence kendine has ve oldukça özel biri. Duygusal olması ve yalnızlığı sevmesi onu içsel olarak güçlü yapıyor. Ölçülü giyinmesi, hayatına sadece birini almak istemesi de çok değerli bir duruş. Yemek bilmemesi bence hiç sorun değil, zamanla öğrenilebilecek bir şey. Çekingenlik bazen zorlayıcı olabilir ama doğru insanla güzel bir tamamlayıcılık sağlar. Sonuçta insan samimi, sevgi dolu ve güvenilir olduktan sonra evlilik için harika bir aday olur 💕 Bu özelliklere sahip biriyle karşılaşsam kesinlikle ciddi düşünürdüm.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
10Cevap
Bozma çizgini, Allah gönlündeki hakkında hayırlı kişi yapsın.
11 Yorumla
Soran1 yılHic niyetim yok cizgimi bozmaya. Teşekkür ederim. 😌
Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı. Böyle tipler genelde kendini çok özel hisseder, buna hakkı vardır yoktur o ayrı konu. Uyum sağlayabiliyosa ve iki taraflı düşünebiliyosa birçok erkek için ideal eş olabilir.
10 YorumlaÇok arkadaşı yok ve açık giyinmiyorsa o kız cilveli değildir benim gözümde, ev kızı formunda ve istemem
10 Yorumla
1 yılSırf erkeklere yaranmak için şu şekilde kısıtlanmaktansa esclere hak verdim yani şu an çok sağol
112 Yorumla- 1 yıl
Esc misin peki
- 1 yıl
Hayır ya defol geri zékalı
Soran1 yılSenin yaranma kompleksin beni ilgilendirmez.
- 1 yıl
Kendini böyle kısıtlamışsın böyle cv gibi olmuşsun ve şu an erkeklere böyle kızı severmisiniz diyorsun ee burada yaranacak benmiyim senmi
Soran1 yılBen kendimi kısıtlamıyorum, sen beni kendi kafandaki ezik şablona sığdırmaya çalışıyorsun. Senin yaranma algını bu kadar tetiklediğime göre, demek ki konu senin canını acıtmış.
Senin gibi her şeyi yaranma ya da eziklik zannedenlerin beni anlaması mümkün değil. Ben kendimle barışığım, özel olduğumu da biliyorum. Sana batması normal. Sen de kendine bir yol çiz, başkalarının ışığında gözün kamaşmasın- 1 yıl
Özel değilsin erkekler buna bakmaz açık giyinip bakireler de onların gözünde evlenecek kadın unutma bunu erkeğe göre iki bacak arası sen kendini yanlış şekillendirmişsin. Ayrıca senin başın kapalı olsa nolur aw terbiye yok sinirlendiğinde Öz'ün ortaya çıkıyor ben sinirlendiğimde senin kadar lüzumsuz olmam demekki bende çok özelim haha
Soran1 yılHer erkek bir degil her kadın bir olmadigi gibi mesela bir senin gibiler bir benim gibiler var ahlaklı, saygılı ve değer veren erkeklerde vardır; önemli olan onları görmek ve hak edenlerle yol almak.
Soran1 yılAyrıca özel olup olmamam senin değil, benim kararım. Herkes kendi değerini kendisi belirler. Ben kendimle barışığım, senin kaba yorumların bana işlemiyor. Kendine iyi bak. Bu arada Senin küçültmeye çalışman, benim değerimi artırmaz. Ama çabanı takdir ediyorum. Benim değerim senin cehaletinle ölçülmez.
- 1 yıl
Ama çok konuştun okumicam.
Soran1 yılKonu çok mu zor geldi, yoksa laf mı yetiştiremedin? Neyse, saygı isteyenle devam. 👋
- 1 yıl
Konu zor değil sen hafifsin. o yüzden cahile ne anlatırsan anlat yine inkar edicek
Soran1 yılBen seni ikna etmek için değil, kendi duruşumu göstermek için konuştum. Anlayana söz yeter, anlamayana zaten cümle israf.😌
- Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılDenk gelmiyor daha doğrusu vardır ama ben aramıyorum demekki
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 9b cevap paylaştı. Dünya hassas kalpler için tam bir cehennem cümlesinin vücut bulmuş hali kız derim
00 Yorumla
1 yılOlabilir ama yemek yapmayı bilmesi şart
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılBu ne ya böyle kullanım kılavuzu falan mı
028 Yorumla
Soran1 yılEvet, çünkü bazen insanlara kendini anlatmak kılavuz olmadan olmuyor. :/
Cevap sahibi1 yılDemek ki bazı insanlar için "anlaşılmak" ama bir kullanma kılavuzu ile mümkün oluyormuş ilginç bir yaklaşım
Soran1 yılSen anlamamakta kararlıysan, en detaylı kılavuz bile işine yaramaz.
Cevap sahibi1 yılCanım bazı kullanma kılavuzları da okunmaya değmiyor demek ki ;)
Soran1 yılHaklısın canım, senin kapasitenin okuyabileceği şeyler değil zaten. 😌
Cevap sahibi1 yılSen daha başta insanları "kullanma kılavuzu" diye sırlarken sen hangi kapasiteden bahsediyorsun ki? Benimkini boş ver sen, sen o "kılavuz" ile mutlu olmaya devam et ^^
Soran1 yılBu da bayağı çırpınış cümlesi olmuş.
Ben kimseye kapasite biçmedim, sadece kendimi ifade ettim. Sen üstüne alınıyorsan, demek ki kendini o kılavuzun içinde bir yere yerleştirmişsin.👋
Cevap sahibi1 yılMesele benim kendimi nereye yerleştirdiğim değil senin insanlara en başından "okunacak bir kılavuz" gibi bir kategoriyle yaklaşman. Sorun zaten bunu özetliyor anlatmaya gerek yok. Bu bakış açınla her türlü yorumu "üzerine alınmak" olarak etiketlemen de gayet doğal bence qwsfcsadgfsdg
Soran1 yılBak canım, ben kendimi anlattım. Üzerine alınıp bu kadar laf dolandırman bile aslında neyin seni rahatsız ettiğini gösteriyor. Sen kendi senaryonu yazmaya devam et, ben kendi hikayemin başrolüyüm zaten. Anladığın kadarını al, fazlası seni yormasın. Sen bu kafayla forum romanı yazarsın, ben kaçıyorum. Sonuçta herkes kendi dünyasında yaşar; benim değerimi senin algın belirlemez. Kabullenip kabullenmemen de zerre umurumda değil. İyi niyet ve saygı olmayan yerde tartışmaya da gerek yok. Hadi yolun açık olsun.
Cevap sahibi1 yılBak canım sen kendi hikayende başrol olabilirsin ama sana bir sır vereyim başrol olmakla karakter olmakla aynı şey değil. Başrol sadece bazen daha çok sahnede görünendir derinlik değil bu da sana bir sırrım olsun hatta. Bu kadar "umrumda değil" deyip paragraflar yazman aslında yazdıklarım sana ne kadar derinden dokunulduğunu gayet gösteriyor. ama haklısın herkes kendi senaryosunu yazar. Sen de demek ki kendini bu kadar özenle kurgulamışsın eleştiri gelince de "kendi senaryonu yaz" diyerek sahneyi terk ediyorsun. Nereye kaçıyorsun ya dsgfsfhfdh. Bir nevi içsel monologla kendini ikna halindesi. Neyse bu kadar savunma mekanizmanla dolu bir replik dizisi yerine gerçek diyalog daha sağlıklı olurdu ama herkes hazır olduğu kadarını konuşur. Ben sadece eleştirimi söyledim fikrimi söyledim ve herkes eleştirmiş seni e demek ki bu kadar laf soktuğuna göre yarası olan gocunur derler. Seninki de bu hesap. Dilerim ki bir gün gerçekten onay çekmek, savunma mekanizması (yani senin " ben etkilenmedim asıl etkilenen sensin demelerin mesela) kendini bir merkezde konumlamaya çalışman, sözde umursamamazlık (hani diyorsun ya senin algın beni ilgilendirmez diye işte tam tersi duyguya işaret ediyor psikolojide umursamamış olsaydın şu anda eleştirilerime bile cevap vermeme aidiyetinde hissederdin) bir de tartışmayı kapanışa zorlayarak üstünlük kurma çabaların (ben kaçıyorum yolun açık olsun gibi cümlelerin sözü bitirme hakkını kendinde ayırmaların çünkü senin böyle bir psikolojin var ki kontrolü kaybetmemek isteyen birilerinde görünür). Son olarak "değerimi senin algın belirlemez" diyorsun ya aslında tüm varlığını zaten başkalarını seni anlamamasına karşı savunarak tanımlıyorsun. Yani kaçtığını yolun açık olsun diyerek süslemek zaten bu savaşı kaybettiğini kabullenmenin kibar versiyonu.
Soran1 yılBak canım, sen bu kadar satırı bana harcayıp hâlâ kendini anlatmışsın. Sen kendi iç analizinde kaybolmuşsun, beni çözümlemeye çalışırken aslında kendi iç savaşını anlatıyorsun. Bu kadar kelimeyle hala konu benmişim gibi yapıp kendini anlatman, fazlasıyla gösteriyor ki mesele benim değil senin.
Ben değerimi kimseye ispat etmeye çalışmıyorum, senin cümlelerinin ötesindeyim. Lafı uzatıp kontrolü kaybetmemek için “ben seans bitirdim” havası yapmana gerek yok. Bu kadar psikoloji yorumu yaptın, istersen seans ücreti mi göndereyim?
Yazdığın her cümlede "ben, ben, ben" diye dolanıp sonra da bana “kaçma” demen ironi olmuş. Ben seni bir kenara bırakıp yoluma bakıyorum. Dilediğin kadar kendi senaryonda başrol ol, ben kendi filmimin yapımcısıyım. Senin onayına da ihtiyacım yok, senin algın da benim değerimi belirlemez. 😉
Cevap sahibi1 yılBunca satırı bana değil aslında kendine yazdığın çok belli. Her cümlende beni çözümlemeye çalışıyor gibi kendine kuruntu edinirken aslında kendi boşluklarını dolduruyorsun asdfsg iç savaşlarını bu kadar dışa yansıttığına göre bu "ben merkezci" anlatımın terapi notlarından daha çok birikmiş egonun yankısı gibi duruyor. Bu kadar "ben ben ben ben ben bennnnn!!" dedikten sonra "senin algın beni ilgilendirmez" bile diyebiliyorsan ya kendini kandırıyorsun ya da beni etkilemeye çalışırken kendine çok fazla inandın. Sonra da "yolun açık olsun" deyip ardından beş paragraf yazmak sonra da benim yazdığım paragrafı 1 dakika içerisinde cevap vermek ve sıra dışı dil kullanmalar bunu nerede gördüysem tanırım söyleyeyim mi? yapay zekaya yazdırıyorsun bunu beni boşuna kandıramazsın afsdgs çünkü ondan ilham alıyorsun nereden mi anladım? Çok düzgün yazılmış ama biraz daha temiz ve fazla planlı da ondan. Sen daha kendi duygularını bile ifade edemiyorken yapay zekaya yazdırman bana çok komik geldi. Sana bir sır daha vereyim; bana laf sokmak için yapay zekanın tillahını da kullansan bile kendi aynanı kendin yansıttın kısacası sen git kendi senaryonda başrol falan ol ama bu kadar sahne hazırlığıyla hala gerçek bir oyunculuk bile sergileyememişsin. Samimiyet asıl doğaçlamada belli olur yapay zekaya yazdırmakla ya da senin senaryonda kurguya teslim olanda değil. Şimdi selametle.
Soran1 yılVay, yapay zeka mı kullanıyormuşsun, ne kadar da özgün ve doğal bir fikir! Demek yazdıklarım çok iyi ki hem şaşırdın hem de kendini ele verdin. Neyse, sen kendi senaryonda replikleri prova etmeye devam et, ben gerçek hayat sahnesindeyim. Uzun uzun yazmışsın, parmakların yorulmuştur diye düşünüyorum. Eğer yapay zeka değilse, tebrikler; harika bir prova çıkarmışsın! Neyse, sen kendi senaryonda devam et, ben gerçek doğaçlamadayım. 😌
Soran1 yılBu arada yazdıklarını okurken parmaklarının ağrıdığını düşündüm, ne güzel emek vermişsin Eğer bu tamamen kendi düşüncelerinse, bravo çok iyi hazırlanmış bir monolog olmuş. 🤣
Cevap sahibi1 yılYazdığım cümleleri bile yapay zekaya bağlıyorsun fafdsdghfsdhdf madem yapay zekadan korkuyorsan o zaman bu benzer cümleyi hangi iç sesinle yazdın çok merak ediyorum. Çünkü bu kadar sıra dışı dil kullanman ve aşırı özlü sözler (ben kendi filmimimin yapımcısıyım", "senaryonda başrol ol", "algın benim değerimi belirlemez" gibi cümleler bana çok tanıdık geliyor. Cümlelerin eşit uzunlukta giriş gelişme sonuç bölümleri bana akademik yazı gibime geliyor. Bari itiraf et de ki "ben yapay zekadan yazdırdım" de gelip de laflarımı bana satma. Çok belli aw sdgsdfghdsfh
Daha bitmedi;
Madem yapay zekadan korkuyorsun bu kadar benzer cümleyi hangi iç sesinle yazdın? Madem bu kadar doğaçlama yapıyorsun biraz fazla dublör yok mu? Rolüne iyi çalışmışsın neyse ben seni tutmayayım boş seyircilerinle sahne senin zaten. Görüşürüz chatgpt bebek bu kadar rezil etmem yeter :D
Cevap sahibi1 yılİki yorum birden attığına göre demek ki tam isabetli bir atış yapmışım ve emojilerde değişiklik. İyi tespit ettim dimi asfdsadgsg
Soran1 yılKendini böyle havalara sokmana şaşırmıyorum, çünkü bu kadar havada konuşmak için sağlam bir kompleks gerekiyor. Yazdıkların havalı olabilir ama boşuna çünkü içerik sıfır, sadece gürültü var. O karmaşık cümlelerinle ne yapacaksın? Kendin yazıp kendin oynuyorsun güzelim. Rezil olmak mı? Asıl rezillik, senin seviyede kalıp bu kadar uzun ve boş cümlelerle bana yetişmeye çalışman. Ama boşuna uğraşma, uzun uzun yazma, zekanı yorma; sana, ellerine, parmaklarına yazık. Buralarda bu zekayla harcanma, direkt Oxford’u bitir. Yürüyen kompleks😌
Cevap sahibi1 yılTamam yapay zeka
Soran1 yılBu arada ciddi bir şey fark ettim, sen gerçekten her kelimeden, her emojiden bir anlam çıkarma çabasındasın. Bu kadar detay takıntısı ve kurgu arayışı, ciddi bir rahatsızlığın habercisi olabilir. Tartışmadan sana da bir şey çıkması güzel oldu, en azından kendi problemini görmüş olduk. Bir doktora görün istersen bak her şerde vardır bir hayır senin ciddi bir paranoyak dahada ilerisi şizofren belki rahatsızlığını bulmuş olduk.
Cevap sahibi1 yılYoo otizm ve dehb'den tedavi görüyorum.
Soran1 yılBak, tüm samimiyetimle söylüyorum, yemin ederim şaşırdım senin bu denli emojilere takılıp kafanda kurup oynamana. Ciddi rahatsızlık belirtisi bunlar. Yakınların umarım tez vakitte durumu fark eder ve müdahale ederler, inşallah.
Soran1 yılGeçmiş olsun
Soran1 yılBunu bilmem mümkün değildi tabi. O zaman sana sağlık ve kolaylık diliyorum. Ben tartışmak ya da kırmak için değil, kendi fikrimi söyledim. Burada kapatalım istersen. Yolun açık olsun.
Cevap sahibi1 yılSen istediğin kadar de hevesin kursağında kalacak 10 tane doktora göründüm şizofreni demedi? Buna ne diyeceksin?
Cevap sahibi1 yılYine de teşekkür ederim
Soran1 yılHevesim neden kursağımda kalsın? Sağlık seninle olsun. Bu kadar kin ve nefret kusma bence doğru değil. Doktorlar öyle demişse kusura bakma, tedavi olduğunu bilmiyordum. Geçmiş olsun tekrardan, hakkını helal et. Amacım kırmak değildi.
Cevap sahibi1 yılHelal olsun sen de et
Soran1 yılHelal olsun tabiki 😌🌸
Gizli Üye(18-24)1 yıliyi düşünürüm yani gerçekten öyle biriyse
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılBeni mi anlatıyorsun sadece kapaliyim 😂😂
10 Yorumla
1 yılBen oe seviyorum ae ağla
00 Yorumla
1 yılOmur torpusu
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Asosyal
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Sorum erkeklere boyle kizlar hakkinda ne dusunursunuz evlilik dusunur musunuz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım