Aile & Toplum Arkadaşim şanslı değil mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Annesi estetisyen babası diş Dr ablasının güzellik merkezi var abisinin de gym salonu Aileye bak beeTam benim hayaller Arkadaşim şanslı değil mi? Cevapla Babalık Soruları Estetik Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
G-Ü-V-E-N Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 100% 1 yıl bence sende şanslısın şeker. bizde senin için var be kızın arkadaşına bak tam benim hayalim...:) 0 0 Yorumla
SıkıntıdanAçtım Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 839 cevap paylaştı. Şanslıymış 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Kız burnunu yaptırdı diş estetiğini yaptırdı spor'a gidiyor güzellik merkezinde de bakım yaptırıyor şans Yorumla
Sağlıkcı023 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı. baya sanslıymıs 0 6 Yorumla Soran 1 yıl Şanslı valla knk hapsinden yararlanıyor kızcaz Yorumla Sağlıkcı023 1 yıl aynen her şey elinin altında Yorumla Soran 1 yıl Kızın burnu yapılı diş estetiği bile oldu spor'a da gidiyor sürekli bakımda yaptırıyor Yorumla Sağlıkcı023 1 yıl iyiymiş Yorumla Soran 1 yıl Kız zaten genetik olarak güzel bunlarla daha güzel oldu Yorumla Sağlıkcı023 1 yıl alan yaşadı desene Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl kıskanç fesatsın 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Ne alâkası var şanslı kız dedim kıskansam burada kötülerim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
bence sende şanslısın şeker. bizde senin için var be kızın arkadaşına bak tam benim hayalim...:)
Şanslıymış
Kız burnunu yaptırdı diş estetiğini yaptırdı spor'a gidiyor güzellik merkezinde de bakım yaptırıyor şans
baya sanslıymıs
Şanslı valla knk hapsinden yararlanıyor kızcaz
aynen her şey elinin altında
Kızın burnu yapılı diş estetiği bile oldu spor'a da gidiyor sürekli bakımda yaptırıyor
iyiymiş
Kız zaten genetik olarak güzel bunlarla daha güzel oldu
alan yaşadı desene
kıskanç fesatsın
Ne alâkası var şanslı kız dedim kıskansam burada kötülerim