Nasıl şanslı olunur?

Aklıma hırvat selak adında bi adam vardı şimdi hikayeyi atıyorum sen karar ver olaylara nasıl baktığın önemli
“Selak'ın ölüme yakın deneyimleri, Ocak 1962'de soğuk ve yağmurlu bir kanyonda trene binerken trenin raydan çıkıp nehre çarpmasıyla başladı. Selak'ı kimliği belirsiz bir kişi kurtarırken, diğer 17 yolcu boğuldu. Selak'ın kolu kırıldı ve hipotermi geçirdi. Ertesi yıl, ilk ve tek uçak yolculuğu sırasında, arızalı bir uçağın kapısından fırladı ve bir samanlığa indi; Uçak düştü ve 19 kişi öldü. Bundan üç yıl sonra, 1966'da bindiği bir otobüs yoldan çıkarak nehre çarparak dört yolcuyu boğdu. Selak birkaç kesik ve morlukla kıyıya yüzdü.1970 yılında, seyir halindeyken arabası alev aldı ve yakıt deposu patlamadan önce kaçmayı başardı. Üç yıl sonra, başka bir sürüş kazasında, arabasının motoruna arızalı bir yakıt pompasından gelen sıcak yağ döküldü ve hava deliklerinden alevlerin çıkmasına neden oldu. Bu olayda Selak'ın saçı tamamen yanmıştı, ancak başka türlü zarar görmedi. 1995'te Zagreb'de bir otobüsün çarpmasına rağmen sadece hafif yaralandı. 1996'da bir dağ virajında Birleşmiş Milletler kamyonuyla kafa kafaya çarpışmaktan kurtularak güç altında yol veren bir korkuluğa çarptı“
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!bunun çaresi yok ben bulamadım
Sonra kendiliğinden döndü
Ancak Allah yardım ederse oluyor
şanslı olunmaz doğulur
Sonradan olacak bir şey değil
Zamansız iş yapıyorsun sanki bana kalırsa
Isa seni kutsasın dostum
Ne gibi
Gusullen
Ne gibi şanssızlık
Ne gibi
Sakar lik mi var
Ne gibi mesela
Hmm anladım. Ben de dicektim dışarda çok duyuyorsan kötü enerji çekiyor olabilirsin diye. O zaman taş kolye ucu ya da bileklikler var öyle şeylere iyi gelen onlardan al tak.
Rica ederim. Yaşadığın şehirde de bulabilirsin takı vs satan yerlerde. Benim sürekli üzerimde taşıdığım var öyle şeylerden
Ankara çok güzel ve kolay bulabileceğin yerler var. 28 sene yaşadım Ankara da. İstersen bi kaç yer tavsiye edeyim. Gerçi 3 senedir gelemedim ama
Neler geldi?
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş