Kişilik & Karakter İnsanlar nasıl bu kadar şanslı olabiliyorlar? Umayplat Takip Et Xper 6 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Her konuda farketmeksizin. Bunlar tam olarak şanslı olmak için ne yapıyorlar be?Ciddiyim bu konuda. İnsanlar nasıl bu kadar şanslı olabiliyorlar? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204b cevap paylaştı. Bence de o kadar şanslı kişiler var ki boşuna yaşıyorum diyorum bunları gördükçe 1 1 Yorumla Umayplat +1 yıl Aynen
Starlordd_ Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 97% +1 yıl Bir insan dogustan sansli degilse mekanini arkadaslarini isini degistirmesi lazim ki bir seyler degissin. Sansin seni yakaliyacagi yerlerde bulunman gerekiyor hayalin istedigin neyse 1 0 Yorumla
Mr-Brown Takip Et Guru Yaş: 60 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 326 cevap paylaştı. Şanslı olan sensin sen bize anlat😀 1 1 Yorumla Umayplat +1 yıl Ben mi skskksks 😂 Yorumla
EverythingİllusioN Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Şeytan tüyü vardır doğuştan gelir 0 0 Yorumla
Ardayanlız Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 88% +1 yıl Senin çevrende olanlar çok şanslı mesela 0 0 Yorumla
HayatAynaSnYansımazı Takip Et Master Yaş: 37 , eic 49% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,7b cevap paylaştı. şans yoktur kader vardır 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Bence de o kadar şanslı kişiler var ki boşuna yaşıyorum diyorum bunları gördükçe
Aynen
Bir insan dogustan sansli degilse mekanini arkadaslarini isini degistirmesi lazim ki bir seyler degissin. Sansin seni yakaliyacagi yerlerde bulunman gerekiyor hayalin istedigin neyse
Şanslı olan sensin sen bize anlat😀
Ben mi skskksks 😂
Bazilari anadan şanslı doğuyor
Şans diye bişey yoktur
Şeytan tüyü vardır doğuştan gelir
Senin çevrende olanlar çok şanslı mesela
şans yoktur kader vardır
Temiz kalplidir Allah yolunda gidiyordur