şimdi burada yazıyoz ya belki bide bi rahatlama olur içimde patlıyo çünkü her şey anlatılmıyo ama ben buraya yazıcam çünkü içime sinmiyo ben bunu kendime sindiremedim
bi insan bi insana nasıl bu kadar kolay yalan soyleyebiliyo onu geçtim ben nasıl bu kadar inandım ona nasıl oldu bu iş hiç anlamadım bi sabah kalktım zaten o gün bişey olacak gibiydi içim sıkkındı annem bile dedi kızım senin suratın niye asık ama ne diyim işte anlatmadım kimseye ama his dedikleri şey yalan değilmiş
gece saat 2 oldu hala mesaj yok aramadı aradım açmadı dedim tamam bişey olmuştur yoksa niye böyle yapsın ki ama sonra sabah işe giderken gördüm yani beni uyandırmadan çıkmış yok böyle bişey bildiğin çıkmış yani ayakkabıları yoktu kapıda zaten dedim tamam kesin bi terslik var
sonra akşam geldi normal gibi davranıyo ama göz göze gelemiyo ama ben de bişey demedim içime attım sonra 3 gün böyle geçti 3 GÜN!!! ama içim içimi yiyo artık sabrım da kalmadı
en son tuttum sordum dedim dürüst ol nolur dedim çünkü ben yalanı anlayınca daha beter oluyorum dedim o da baktı yüzüme dedi ki ben seni artık eskisi gibi görmüyorum yani ne demek ya sen bana geçen hafta "sana alıştım artık sensiz bişey eksik" demedin mi dedim sustu
meğersem o aralar konuştuğu bi kız varmış ama daha çok "arkadaş gibi" konuşuyolarmış hani klasik yalan varya hani siz de biliyosunuz o işte ama işin kötüsü ben o kızı tanıyodum yani 1 kere değil 3 kere çay içtik oturduk gülüştük bildiğin biz fotoğraf bile var
bi insan bu kadar yüzsüz olabiliyo mu oluyo işte ben gördüm bi de bana diyo ki "sen iyi bi insansın ama bazen sadece iyi olmak yetmiyo" ne diyim ben buna yani bide beni suçladı
şimdi düşünüyorum da belki de ben zaten yokmuşum onun hayatında ya da vardıysam bile eksik bi yerindeydim bilmiyorum ama bildiğim tek şey bi insanı olduğundan daha çok sevmek bazen çok büyük bi hata oluyo
neyse çok uzattım ama kusura bakmayın buraya yazdım çünkü içim dolu patlıycak gibiydim belki burdan biri okur da der ki "yalnız değilsin" o zaman azıcık da olsa iyi hissederim
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer