Günümüzü noktaladık diyelim.. güzel bir gün olduğuna inanıyorum.. peki siz?

Ben huzursuzluğu kendime asla yakıştıramadım.. kafamı dağıtıp biraz huzur ve enerjimi geri almak adına geziyorum. aslında ne bir beklentim var ne hedefim, tam istediğim yerdeyim.. enerji lazım hepsi bu... kötü enerjileri ve insanları terk etmek gerekir.. bu size bir abi bir kardeş tavsiyesidir. kötü olan ne varsa kurtulun. resinler se yakın yırtın atin... telefonlar sa engeli basıp silin unutun. acı hatıralar varsa gerçekten için yıkılana kadar için... sonra çıkın sessiz bir köşeye haykıra haykıra bağırıp isyan edin... kimse sizi duyamaz ve sırrınızı bilmez arkanızdan vuramaz.. ben her zaman öyle yapıyorum. Ağlarsam bile tek başıma giderim içerim çoğu alkolik der laf eder arkandan konuşur ama sallamam ihtiyacım olmaz öyle boş insanlara. atalarım arabama dilediğim yerde sessiz bir yerde kimsenin olmadığı bir mekanda kendimi sevip o tatlı kalbime mutluluk veririm. O bana ve sevgime aç bilirim ruhumu yaaa takmam açlığa koymam onu yalnızlığa... bir Allahın kulunu da sorgulamam bile, gel otur derim yanıma... sen ve sen varsın anlat derim kendini kendine... bir söz vardır hiç unutmam. insan kendisine aşık ve kendisine deliyse o adam asla yıkılmaz. Ben buyum işte... bunu yazan beni çok seviyorum. sizlerde kendiniz sevin ve saygi duyun. insan kendisine olan saygısını kaybedince yıkıldığını o zaman anlar ve bitter. Kendinize saygınızı asla kaybetmeyin.. yalansız bir hayatınız olsun. Birine aaa ben ne demiştim diye düşünmeden o ani olduğu gibi anlatın. korkmayın hata yapmaktan. hata yapmak bir suç değil ders alabilmek erdemlik olduğunu unutmayın... iyi dolmuşum ya her zaman yazmam bunları, size altın nasihatım olsun. gitsemde ki yine bir gün giderim bu kaçıncı hesap unuttum.. ya 4 ya 5 ama hep aynı karekter gelirim ahlaksızlık kanımda yok değişmedi odun kafam ben bunlara ayak uyduramam.. neyse artık 1 yıl mı 4 yıl mı kaybolurum bilmiyorum.. kendinizi sevin hepsi bu🌹🙏