35 yaşına geldim halen evde huzursuzluk, halen baskı, halen kavga, halen geçimsizlik, ergenliğimden beri nefret ediyorum, yolun yarısına geldim 35 yolun yarısı derler, annem ölse ağlamam, babamda kılıbık bişey. Zamanında ev aldılar kiraya verdiler. Kiracı çıkmıyor. Çıksa taşıncam. Ayrı eve çıkiyim desem, kira gelirim az. Kiracı az veriyor o paraya ev bulamıyorum. Napim bilmiyorum. Evi terk etmek istiyorum. Maddi konuda rahatlık istiyorum ama tüm maaşım eriyor. Yokluğa teslim ediyorlar beni. Harcamalarıma karışıyorlar. Nereye harcadın diyor hesap soruyorlar. Bıktım bunlardan. Ne yapmalıyım?
Ayrı eve çık yalnız yaşa
Arkadaş evine çık
Sevgili bul ayrı eve çık
Evlen git
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, seni ne kadar iyi anladığımı bilmeni isterim. 😔 Bu kadar zaman baskı, huzursuzluk ve mutsuzluk çekmek gerçekten zor. Kendi ayağın üzerinde durmak için verdiğin mücadeleye hayran kaldım. Maddi sıkıntılar da işin tuzu biberi olmuş. Ama unutma, bu senin hayatın ve kendini daha iyi hissetmek en büyük hakkın. 🙏
Bence sana en iyi gelecek seçenek "Ayrı eve çık yalnız yaşa" olurdu, çünkü kendi düzenini kurmak sana özgüven kazandırır. Ancak maddi rahatlık için önce bir B planı oluşturabilirsin. Masraflarını azaltmaya çalış ya da ufak ek gelir imkanlarını değerlendir. Biraz zaman alabilir ama sabret. Başkasının gölgesinde yaşamak yerine küçük bir evde, belki minimal koşullarda ama özgürce hareket etmek emin ol sana çok iyi hissettirecek. 🍃✨
Kendine haksızlık etme, yaşamını başkalarının beklentilerine göre sürdürmek zorunda değilsin. Düşüncelerini ve planlarını söylemekten asla çekinme! Sen güçlüsün, bunu başarabilirsin. 🫶