Aile & Toplum Kadın evlenince çalışmalı mı yoksa evde kalmalı mı? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor evli kadın çalışmalı mı? Güncellemeler1 yıl Evli çalışan var mı? Güncellemeler1 yıl Doğru mu Kadın evlenince çalışmalı mı yoksa evde kalmalı mı? Cevapla Evlilik Soruları Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,1b cevap paylaştı. isteyen çalışabilir 0 0 Yorumla
bihayvansever Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 541 cevap paylaştı. Duruma göre çalışabilir, kendi isteğine kalmış. Çocuk vs olunca bir süre de olsa işten ayrılmalı daha sonrasında devam etmek istiyorsa edebilir. 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Aynen bak sen? Yorumla
Eskiblablacı Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 748 cevap paylaştı. Yahu kadın hem evlenip hem çocuk yapıp hem de çalışmak istiyor size ne oluyorsa... 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Bilmem istemeyende çok Yorumla
raif1923 Takip Et Master Yaş: 50 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı. evlenmeden önce çalışıyorsa devam etsin ama gelir yeterliyse ve evinin kadını olmak istiyorsa çalışmaya bilir 1 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) 1 yıl Memursa çalışmaya devam etmeli, değilse evde olmalı bence. Ekstra kadına çok yük biniyor 1 8 Yorumla Soran 1 yıl Evet haklısın bak en iyi yorum bu :) Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Teşekkürler :) Yorumla Soran 1 yıl Çok iyidir Yorumla 4seasons 1 yıl Yasiniz kacti? Yorumla Cevap sahibi 1 yıl 32 Yorumla Soran 1 yıl Evli misin çalışıyor musun sen Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Evli değilim ve çalışmıyorum Yorumla 4seasons 1 yıl Hmm tamamdir. Biraz laflayalim ister misiniz? Yorumla
Alfhassia Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Evlendikten sonra o hürriyet kadınınn elinden alınacaksa kadın kendini evlilikten korusun 1 0 Yorumla
u sinem23__ Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. Her kadınin ekonomik özgürlügü olmalı bebek durumu yoksa. 1 0 Yorumla
nicksevmeyenadam61 Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 545 cevap paylaştı. Onun tercihine bırakırım eğer ki benim param yetiyorsa tabi 1 0 Yorumla
TipSizAdam06 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,7b cevap paylaştı. çalışssın tabi erkeğe muhtaç olması ekonomik özgürlüğü olsun bişey alacağı isteyeceği zaman erkeğe ağız eğmesin 0 0 Yorumla
dr0034 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Erkek maddi geçimi sağlıyorsa refah veriyorsa bence çalışmaması daha iyi olur ama kendisi bilir 1 0 Yorumla
kityybladds Takip Et Xper 6 Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl ihtiyaç varsa çalışmalı 2 1 Yorumla Soran 1 yıl Kadına baglı yani Yorumla
BerkMen91 Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 72% 1 yıl Çalışmalı çalışacakta ben eşimin çalışmasını isterim... 0 0 Yorumla
Nadidebirorkide Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Bence çalışmalı 1 3 Yorumla Soran 1 yıl Neden Yorumla Nadidebirorkide 1 yıl Ekonomik özgürlüğü için, eşinin eline bakmamalı muhtaç olmamalı Yorumla Soran 1 yıl Haklısın Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Buna kadın kendisi karar verir buraya sormaya lüzum yok 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Ben sordum sadece :) Yorumla
PİKAÇU10 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 98% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 432 cevap paylaştı. Bu bayanın tercihi olmali 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Haklı Yorumla PİKAÇU10 1 yıl Çünkü çalışacak olan o sıkıntı çekecek olan o. Evet çift maaş çok rahatlatır ama bu rahatlama için hayat arkadaşıni insan zorlamamali Yorumla
huzunluyurek Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı. kesinlikle çalışmalı 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Neden böyle dedin Yorumla huzunluyurek 1 yıl ekonomik özgürlüğünü eline almalı Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl annesi çalışan erkekler hep daha şımarık özgüvenli büyüdü ben ezik kaldım :(( 1 0 Yorumla
buseee_88 Takip Et Yoda Yaş: 19 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 352 cevap paylaştı. Calıscaksam evlenmem 2 1 Yorumla Soran 1 yıl Buda farklı :) Yorumla
KisacaHido Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 94% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 366 cevap paylaştı. Çalışmaıs daha iyi 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
isteyen çalışabilir
Duruma göre çalışabilir, kendi isteğine kalmış. Çocuk vs olunca bir süre de olsa işten ayrılmalı daha sonrasında devam etmek istiyorsa edebilir.
Aynen bak sen?
Yahu kadın hem evlenip hem çocuk yapıp hem de çalışmak istiyor size ne oluyorsa...
Bilmem istemeyende çok
evlenmeden önce çalışıyorsa devam etsin ama gelir yeterliyse ve evinin kadını olmak istiyorsa çalışmaya bilir
Memursa çalışmaya devam etmeli, değilse evde olmalı bence. Ekstra kadına çok yük biniyor
Evet haklısın bak en iyi yorum bu :)
Teşekkürler :)
Çok iyidir
Yasiniz kacti?
32
Evli misin çalışıyor musun sen
Evli değilim ve çalışmıyorum
Hmm tamamdir. Biraz laflayalim ister misiniz?
Evlendikten sonra o hürriyet kadınınn elinden alınacaksa kadın kendini evlilikten korusun
Her kadınin ekonomik özgürlügü olmalı bebek durumu yoksa.
Onun tercihine bırakırım eğer ki benim param yetiyorsa tabi
çalışssın tabi erkeğe muhtaç olması ekonomik özgürlüğü olsun bişey alacağı isteyeceği zaman erkeğe ağız eğmesin
Erkek maddi geçimi sağlıyorsa refah veriyorsa bence çalışmaması daha iyi olur ama kendisi bilir
ihtiyaç varsa çalışmalı
Kadına baglı yani
Çalışmalı çalışacakta ben eşimin çalışmasını isterim...
Bence çalışmalı
Neden
Ekonomik özgürlüğü için, eşinin eline bakmamalı muhtaç olmamalı
Haklısın
Buna kadın kendisi karar verir buraya sormaya lüzum yok
Ben sordum sadece :)
Bu bayanın tercihi olmali
Haklı
Çünkü çalışacak olan o sıkıntı çekecek olan o. Evet çift maaş çok rahatlatır ama bu rahatlama için hayat arkadaşıni insan zorlamamali
kesinlikle çalışmalı
Neden böyle dedin
ekonomik özgürlüğünü eline almalı
Calissin. Napacak evde
Aynen
annesi çalışan erkekler hep daha şımarık özgüvenli büyüdü ben ezik kaldım :((
Tamamen kendi tercihi olmalı
.
Çalışmasında bir sakınca olmamali
kadının keyfine kalmış
Calıscaksam evlenmem
Buda farklı :)