AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Maalesef yasadigim ülkede esrar uyusturucu kokain marihuana hepsini kullanan tipler vardi.
En son biriyle kavga etmistik. Ates buz yani metamfetamin icmisti ve paranoyaklasmisti. Düsün bardaga bile beni niye izliyorsun diyip parayi yakan kisilerdi.
Uyuşturucu kullanan kişilerin manevi değerleri anşden değişirmiş, yani bir gün bir şeye öbür gün başka bir şey değerli olurmuş, dengesizlik felan da varmış galiba, sizce bunlar doğru mu?
Evet dogru. Cok farkli kafalara giriyorlardi adam matrixden konuya giriyor Allaha bagliyordu
Sizce kullanan birileri bırakabilir mi?
Birakabilir. Iradesine bagli.
Neden bu kadar çok kullanan var?
Gerekli cünkü denge gibi bir sey bu.
Cogumuz stresden uzaklasmak icin böyle siteler sigara veya bir cok madde kullaniyor. Keyif veriyor kullanmadan anlayamazsin uzaktan.
Sanki kullanıyormuş gibi konuştunuz
Orasini boş ver.
Yasamadan deneyim elde etmek cok zor.
Neler yaşadınız anlatır mısınız? Allah bu beladan korusun
Bunlari burada anlatmak istemiyorum. boş ver aynen öyle Allah herkesi bu illet den korusun.
Peki arkadaşlarınızın sevgilileri ya da sevdikleri oldu mu? Onlara karşı tepkileri nasıldı, arada dengesizlik farklı sorunlar yaşıyordular mı?
Cok dengesizlik hatta dövme kavga vs
sizce kullananlar birilerini sevebilir mi?
Sevebilir oda bir insan
dengesizlik varsa aniden başkasına değer vermeye başlayabilir, yani değerleri değişebilir, bu durumda nasıl sevebilir ki?
Degerleri degisebilir fakat sevme konusu cok ayri bir olay tavirlari konusmalari degisir ama duygular asla. Oda var ise.
işte sorun da bu, var mı yok mu, maalesef kullananların doğruları şaşmış durumda olduğu için, kendilerine bile yalan söylerler yani anlamak zor, inandırır sevdiğine ama gününde birinde hiçbir şey olmamış gibi hatırlamaz bile yani bence sevmekleri zor.., siz ne düşünüyorsunuz?
Neden dogrulari sasirdigini düsünüyorsun? belki cok farkli bir paralelden dünyayi görüyorlar gercek dedigin nedir toplumsal kabul gören seyler mi?
Ya gercekler cok ayri ise
kendilerine yalan da söyleyebilirler dogruyu da
bi röportajda izlemiştim, onların 3cü gözü açık oluyor diye, ama bu normal insanların algıladığı normalin dışınq çıkınca doğrulardan da çıkmış oluyor, öylesine kalırsa hapishanelerdeki insanların da kendi doğruları var onlara göre, ama neden içerdeler dimi? yani hem kendilerine hem başkalarına zarar vermesinler diye, bazı ülkelerde yasal kullanılması, ve hatta insanların çoğu eğlence için kullanıyor, fakat bu da bir politika, çünkü insanların ne kadar çok zaafları olursa bir o kadar çok kolay olur manipule etmel...
Hic dedigin gibi olmuyor. Dedigim gibi yasamadigin icin disardan ne duyarsan duy ona inanacaksin.
Allah da yaşattırmasın, peki nasıl oluyor anlatır mısınız?
Hayir. Yasattirmasin
Ben hiçbir şey kullanmadan da astrale çıkmış biriyim, yani o farklı bir anlam içerir yaşayan insanlar için..., ama aşırı dozda kullananların beynini kimyasal yakıyor, anladığım kadarıyla bilinçaltında çizdiklerine gerçeklere döküyorlar o kadar yani
...
Amin, Allah yaşattırmasın.
Bu astral seyehati yeryüzünde yasayan insanlar diyelim daha basitce.
astral basitse, demek ondan da mı farklı? paralel dünya mı kuruyorlar kafalarında
Dünya kurguluyorlar ve yasiyorlar madde etkisinde
bu dünyanın gerçek dünyadaki olaylarla ya da insanlarla bir bağı oluyor mu? yoksa tamamen her şeyi farklı şekillerde uyduruyorlar?
Sanirim bir tez mi yaziyorsun bu kadar soru sorduguna göre. Bu dünyada yasadigi olgulari o paranoyak veya farkli evrelerinde cok farkli yorumluyorlar
kusura bakmayın, çok soru sorduysam, peki bu dünya tüm kullananların kafasında var mı? ya da diyelim ki mesela ara sıra kullanıyor, bu durumda kullandığı zamanlar o dünyasına mı kapanıyor?
Ben sana en iyi anlayacagin sekilde ifade edeyim. Asik olan bir insan düsün düsünme organlari yerine duygulariyla karar veren dünyayi cok farkli evrede gören heh uyusturucu da bunun kötü hali
anladım, baya zormuş, ne hayatlar var, Allah hiç kimseyi düşürmesin, teşekkürler zamanınızı ayırdığınız için
Çevremde kullanmayan yoktu bir zamanlar.. :))
Sonra ne oldu?
Hala içiyorlar değişen bir şey olmadı.. Ben şehir değiştirdim.. Arada gittiğimde gorusiriyoruz aynı tas aynı hamam :))
Peki, dengesizlik manevi değerlerin kaybetme, deerlerin aniden değişmesi gibi bir şeylere şahit oldunuz mu?
Hayır.. Hepside çok iyi yerlerde çalışan insanlar.. Sosyal yönleri güçlü baya söz sahibi sanat camiasında ya da iş hayatında iyi insanlar.. Dengeyi kurmak ve saçma sapan şeylere sapmadigin sürece hayatını çok etkileyen bir hadise dzgil.. Tabii her karaktere ya da zayıf insanlara uygun değil mantıklıysa değil.. Uzak durmak daha iyi
Allah korusun bu beladan, arkadaşlarınız evliler mi? mesela sevdiklerine nasıl davranıyorlar, az çok şahit olmuşsunuzdu belki, yani bir dengesizlik ya da farklı sorunlar yaşıyorlar mı?
Evliler ve gayet yolunda her şey.. Eylülde parise gitme planı yapıyorlar di enson konuştuğumda.. Bilinçli kullanıcılar bu insanlar.. Belli şeyleri belli miktarda ve sosyal ortamlarında alıyorlar.. Ben bir saçmalık görmedim sqhitte olmadım sakladıkları gizli sırları varsa bilemem :))
vardır elbet kötü yanları.., Allah bu beladan korusun
Arkadaş çevremde kullananlar vardı arkadaş cevremi degistirdin
Nasıl bulaştılar? Sürekli sorun yaşıyordular mı?
Bazılarının ailesi sorunluydu ailesinden kullananlar falan vardi ordan bulastilar bazıları ozentilik sorun yasiyorlardir illa ki de ben şahit olmadım şu an konuştuğum bir kız arkadaşım var o benim sayemde birskti uyuşturucuyu gayet düzenli hayatı var
Gerçekten bırakma ihtimalleri var mı? Mesela bir kişi çalışıp işinde gücünde olduğunu söylüyordu, ama o da meğerse kullanıyormuş çok sık kullanmasa da, sizce wizeen gizli kullanmıyor mu?
Yok ya kullansa ben onu 100 metreden anlarım kullanmıyor artık herşeyi birlikte yaptığımız için bana benzedi iyice 😂 senin dediğin bazıları tamamen bırakmaz ama kullanım şıklığını falan düşürür oda bir tedavi bana kalırsa yavaş yavaş zamanla silip atmak lazim
kullananlarda dengesizlik ya da işte aniden manevi değerlerinin değiştiği söylentilerine katılıyor musunuz?
Evet bipolar gibi bir baksan iyi 5 dakika sonra somurtuyorlar ağlayacak gibi oluyorlar
kadinlarda mı böyle oluyot yoksa erkekler için de geçerli, ne düşünüyorsunuz?
Kadınlarda daha cok
erkek tanıdıklarınız oldu mu hiç?
Oldu ne kullandığını bilmiyordum ama bipolar gibiydi çocuk bir yere gidiyorduk mesela gülüşüyoruz iki dakika sonra gözleri uzaklara dalıp gidiyordu yüzü düşüyordu bir anda bir şey anlatırken gözleri sabit yere donup bakıyordu falan ara sıra depresif oluyordu belkide kullanmıyordur emin değilim benimde aklıma takıldı şimdi sen ne düşünüyorsun?
Bilmiyorum da bazı araştırmalara göre, değerlerini aniden kaybeden, söyledikleri çoğu şey yalandan ibarettir ve insanları çok güzel knadırabiliyorlar hatta kendileri bile doğruları ayırt edemezler kendi yalanlarından..., yani kafaları farklı çalışır, mesela seviyorum der sevmez, gerçekten değer veriyormuş gibi yapar sonra da aniden karar alır değerler değişer gider, ya da ne bileyim işte söz verir tutmaz, yani bir tutarsızlık ve dengesizlik her şeylerinde seziliyor gibi..
Haklısın bu konuda proje gibi bir şey mi yapıyorsun?
yok, sadece karşılaştım karşıma çıktı, öyle işte, çünkü toplumda bazı insanların hareketlerine anlam veremiyordum, mantık bulamıyordum, sonra anladım ki bu işte bir terslik var... ve taşlar yerine oturdu
Çok kullanan var maalesef polisler bile kullanıyor aralarında sohbet ederlerken duydum adamlar akşam mesaiden çıkınca evde oturup esrar içiyorlarmış aq
görüyor musunuz, bu konu işte araştırılmalı ki, karşımıza biri çıktığında hemen olmasa da hareketlerinden tavırlarından anlayalım.., ben genelde yüzün3 bakınca anlarım, ama bazılarında belli olmuyor, ya da mesela ara sıra kullananlarda ds çok belli olmaz