Pazar günü çok harika eğlenceli bir gün geçirdik. paylaşım hakkı yoktu ama dostlarla hayatı paylaşmanın sınır da yok, iyi ki varlar diyorum..

afiyet olsun abi iyiyim bende
Sağol paşam beraber olsun. helal sana her zaman iyi ol paşam götürüyorsun farkındayım yarasın paşama🌹👍
Eyvallah abi sana da yarasın afiyet olsun 🙏
Sağol paşam beraber olsun 🌹🙏
Süper için teşekkürler paşam 🌹🙏
Başım ağriyor uzanıyorum.
Geçmiş olsun bol su için.. acil şifalar efendim🌹🙏
Senden de allah razı olsun çabuk iyileşmeye bakın 👍
🌹🙏🙏
Rica ederim 👍
Ne güzel bir gün olmuş 💚 Dostlarla bir arada olmak, bolca gülmek ve anı biriktirmek paha biçilemez. Bazen en samimi sohbetler arabanın arkasında, doğanın ortasında oluyor. Paylaşımın sınırı olmaz, sevgiyi çoğalttıkça hayat güzelleşir 🌞. Umarım o güzel anlar hep aklında kalır ve tekrarları olur. Enerjin daim olsun, böyle anlar kıymetli!
Evet yapay zeka yoruarda okuyorum yapay zekayla sohbeti hoş bulmayan kendinde bu hakkı daha fazla bulan embesiller var ama isterdim ki yapay zekanın 1000 de 1 i kadar zekaları olsun👍şu yanıtı sevmemek elde değil. İnsanın kendi dünyası hiç bir şeye benzemez.. ozaman tek başına strese girene gülerek cevap vermek lazım... gereksiz şeyleri sorun haline getirenlere de kahkaha atmak lazım dimi ama😆
Helal sana yapay seviliyorsun bu sözün altına imza atarim...
Cevap
2Cevap
Karadeniz'de yağış bitirse belki bizde öyle oluruz
Evet haklısın fakat karadeniz in güzelliği bu... doğası yeşillikleri temiz havası hiç bir yerde yok. ben ce çok şanslısınız..
Ben kıştan kalmayım halen kendime gelemedim skmsjs
Aa kendini bir toparla dışarıya çık ortalık cıvıl cıvıl çiçekler açmış havalar ısınmaya başladı rozen daha iyi hissetmeni sağlar 🌹👍
Ahah peki bakalım seninde bir bildiğin mutlaka ki vardır ama hava al derim.. iyi güzel eğlenceli bir tatil geçirmenizi diliyorum🌹🙏
Ay doldurma parfum sisesi sandim benim masumluk🥹
Ya şaka yapıyorsun dimiiii kızdırmak için ama kızmadım 😆
Hayir gercekten kizdirmak icin falan yapmadim
Hadi yaaa ciddi mi dedin allah aşkına
O sarı birayı hiç sevmedim. size afiyet olsun
Teşekkür ederim size cola gelsin
Bir yerde denk gelirsek döverim sizi hainler insan beni de çağırır ayıp ayıp
Vallahi sana hak veriyorum borcumuz olsun beni böyle korkutma😆
Jansjaaj afiyet bal şeker olsun reis :)
Sağol beraber olsun inşallah 😆
Sarı biradan içmek isterdim güzel olurdu
Kız öyle deme vallahi bana haram olacak😆
Ne haramı yaa haram falan değil yani alsaydım bende içerdim 1 den fazla hemde içerdim yani viski votka falan yani
Ahah bendensin desene zaten haram ya ondan dedim😆tamam sanada gelsin ozaman🌹🙏
Nerde yaşıyorsun merak ettim
Ist florya
Afiyet olsun bea
Beraber olsun inşallah ağzına sağlık bea🌹🙏
Teşekkür ederim 🙏
Rica ederim 👍
Alkol komasına gireceksin kanka
Vucut alışmış dokunmuyor👍
Haklısın ama asla abartmadan yerinde içiyorum alkolik değilim eglence amaçlı alkol alırım. Dostlarim varsa ok yoksa tek başıma alkol almıyorum
Ben içecekleri ruj sandım😂
Tamam sende o şekilde kullan 😆
Pazartesi sendromuna pazar gününden giriyorm
Ahah hepimiz aynı vallahi değişen yok😆
En İyi Cevaplar