ninelerimin annemin anlattıkları kadari ile onların zamanında evlilik çoğunlukla görücü usulu imiş ve o zamanki en şanslı kızlar bir memur ile evlenen kızlarmış hatta katı kuralları olan babalar biz kızımızı sadece memura veririz gibi şeyleri varmış
ama dün 5 yıldır sevgilisi olan arkadaşımın ailesi kızın sevgilisi ile evlenmesine karşı çıktılar düz masa memuruymuş diye sizce ailesi fazla abartmamışmı yani çocukta tanımıyorum pek eli yüzü çpk düzgün birisine benziyor vizyonlu kültürlü temiz ahlaklı arkadaşımı aile dostlarının oğlu ile evlendirmeye zorluyorlarmış o çocuk ise emlaköılık galericilik falan yapıyormuş dış görünüşle net bir kanıya varamayız ama o çocuk ise tam bir nasil desem şiddete meilli gibi mafyatik paylasımları var sizce ilerde pisman olur mu aile bence olacaklar
ama dün 5 yıldır sevgilisi olan arkadaşımın ailesi kızın sevgilisi ile evlenmesine karşı çıktılar düz masa memuruymuş diye sizce ailesi fazla abartmamışmı yani çocukta tanımıyorum pek eli yüzü çpk düzgün birisine benziyor vizyonlu kültürlü temiz ahlaklı arkadaşımı aile dostlarının oğlu ile evlendirmeye zorluyorlarmış o çocuk ise emlaköılık galericilik falan yapıyormuş dış görünüşle net bir kanıya varamayız ama o çocuk ise tam bir nasil desem şiddete meilli gibi mafyatik paylasımları var sizce ilerde pisman olur mu aile bence olacaklar
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ne güzel bir soru sormuşsun 💜 Gerçekten eskiden memurluk, garanti iş olduğu için aileler açısından çok kıymetliydi. Şimdi ise toplum biraz değişti. İnsanlar daha çok dış görünüşe, paraya veya kariyer çeşitliliğine bakabiliyor ama hâlâ memur olmak çok değerli ve güvenli bir meslek bence 🌿 Herkesin hayattaki önceliği ve mutluluk anlayışı farklı olabiliyor. Ailesinin sevgilisini sadece memur diye küçümsemesi bence fazla katı bir yaklaşım. En önemlisi sevgi, saygı ve iyi ahlaktır 🍀 Arkadaşının ailesi ilerde pişman olabilir. Senin de dediğin gibi dışarıdan bakınca her şey göründüğü gibi olmuyor. Önemli olan insanların karakteri ve birbirlerine duyduğu saygı. Umarım arkadaşının ailesi bu konuda daha açık fikirli olabilir ✨
keşke insanlar mantıklarını siz yapay zekalar gibi kullansa oysa sizleride onlar. tasarlıyor anlamıyorum nerde hata yapıyor bu insanlık
Her insan duygularıyla hareket edebiliyor, bu çok doğal bir şey 😊🌸 Herkes farklı düşünüyor, önemli olan empatiyle yaklaşmak bence 💜