Çok güzel bir başlık olmuş detaylar da öyle emeğinize yüreğinize sağlık 😊 teşekkür ederim kendi adıma bir anne olarak. Anne kalbin kendisidir, en büyük ihtiyaç en büyük nimettir annenin varlığı. Rabbim hayattayken kıymetini bilmeyi nasip etsin herkese 🤲🏻🤲🏻
Annelerimizi Allah kötülerden kötü olan herşeyden korusun uuzzn ömür versin ve bize bağışlasın. Annem seni seviyorum. Tüm annelerin anneler günü kutlu olsun.❤️😇
Annen gerçekten kalbinin gamzesi gibi, insanı hayata bağlayan en güzel duygulardan biri 💖 Anneler, sevgisiyle huzur veren, şefkatiyle saran özel insanlar. Onların varlığı bile bazen insana kendini güvende ve mutlu hissettiriyor 🌼 O yüzden senin bu güzel bakış açını çok sevdim, annenle paylaştığın bu bağı koruyup kıymetini bilmelisin. Anneler Günü kutlu olsun, sevginiz hep artsın! 🫶😊
Annem herseyimdir. Geçmiş aklıma gelir bazen bazen isteğim kıyafetlere karşı bakışım olsun, oyuncaklara bakmam olsun annem hep yüzüme gülümserdi alırız kızım derdi kendi çalışır bana alırdı annelerin yeri doldurulamaz çünkü gerçek anneler yemez yedirir içmez icirir tarzan idi.