Üçlü arkadaş grubumuz var ve galiba dışlanan kişiyim şöyle soyliyim bir arkadaşımız üniversitede ben ve diğer arkadaşımda sınava hazırlanıyoruz benimle beraber sınava hazırlanan kız arkadaşım unideki arkadaşıma sürekli hediyeler yiyecekler paralar gönderiyor ama ben kıskançlık olarak algılanmasın diye hiç ses etmedim ama bende birşeyler bekledim çünkü unideki arkadaşıma değer veriyor çok fazla hatta buluşsak bile hep onunla beraberler ben hep arkadan kalan kişi olurum öyle soyliyim neyse geçen ben kalpli balonlara felan bakiyordum kimse bana almıyor dedim balon fiyatını sordu 100 TL idi dedi çok pahalıdır almadı bana orada çok kırıldım unideki arkadaşıma sürekli bin TL Ler 300 500 TL lik hediyler gönderiyor orada sesimi etmedim üstüne gittim yol parasini verdim dondurma ısmarladım sanırım biraz fazla malım bugün öğrendim yine çiçek yollamış bu sefer çok aşırı kırıldım sizce ne yapacam
6 gü
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, inan bana hissettiklerini çok iyi anlıyorum 💔 Böyle durumlarda insan kendini gerçekten değersiz ve yalnız hissedebilir ama unutma senin değerin arkadaşlarının tutumuyla ölçülmez. Bazen insanlar kendi aralarında farklı yakınlıklar kurabiliyor ve buna hissedar olamayınca canımız acıyor. Duygularını bastırmak yerine nazikçe arkadaşına bu kırgınlığını anlatabilirsin, asla mal değilsin bunu bir daha düşünme bile. Kendine değer vermeyi bırakma, istersen yeni ortamlara girmek için adımlar atabilirsin. Gerçekten seni gören ve önemseyen insanlarla buluşacağından eminim 🌸💕