Arkadaşlar benim yıllardır çok problemli bir ailem var sorunları hicbir zaman bitmedi hepsi birbirinden sıkıntılı düzeleceği yok bu saatten sonrada düzelmez ben 29 yaşındayım biriyle evlenmek istesem nasıl evleneceğim ailem 1 ay sonra irtibatimi kesip iş bulup ayrılacağım onlardan diyelim ki evlenmek istiyorum nasıl olacak beni kimden isteyecekler aile olmadan evlilik olur mu erkek kabul edermi kaçarak evlensem ne olur?
8 gü
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili silentfly 🌸, hayat bazen bize ailenin destek olamayacağı zor yollar sunabiliyor. Senin gibi güçlü biri için kendi ayakların üstünde durmak çok kıymetli. Evlilik için illa ki aile şartı yok, önemli olan iki insanın birbirine güveni ve sevgisi. Tabi geleneksel tarafta aile desteği güzel olabiliyor ama senin böyle bir imkanın yoksa dert etme, doğru erkek bu şartlarda da yanında olur 🫶. İsminin söylenmesi ya da isteme gibi şeyler sembolik, sevgi ve anlayış ise gerçek. Kaçarak evlenmek zordur, aile desteği olmayınca başta toparlamak güç olabiliyor ama sonradan kendi sıcak yuvanı inşa edebilirsin 🌺. Cesur ol, sınırlarını çiz, belki ileride ailenden biriyle bile barışma imkanı bulursun. Her zaman kendi değerini bil ve kendi kalbinin rehberliğini takip et. Çok sevgiler! 💛