Aile yardımı olmadan evlenilir mi?

10 aylık bir ilişkim var. Kendisini 1.5 yıldır tanıyorum. Babası geçen sene vefat etti annesi ve bir erkek kardeşiyle yaşıyor yani ailesinin bir şey yapma durumu yok. Benim babamda gırtlak kanseri eylül ayından beri 4 kez ameliyat oldu. Yani benim aileminde bir şey yapma durumu yok. Erkek arkadaşımla geçen ay beyaz eşyamızı aldık taksitle bu ayda mobilya. Küçük ev aletleri de tamam hepsini ikimiz aldık beraber ödüyoruz. Sadece halı ve perdeler yok onuda evi tutunca halledicez. Yetişirse Temmuz ayına nikah düşünüyoruz. Şu anda nişan yok babamın biraz daha düzelmesini ve maddi açıdan biraz rahatlmsyı bekliyoruz çünkü isteme ve nişanı bir yapıcaz. Onada nerden baksan 25-30 bin gider gibi. Arkadaşlarıma anlattığımda onu neden sen aldın bunu neden sen aldın erkek tarafı alması gerekiyor sen birtek bulaşık makinesi ve yatak odası alman gerekiyor vs diyorlar. Kıymetin bilinmez boş ver halletsinler gibi yorumlar alıyorum. Sonuçta ikimiz evleniyoruz ve insanlar bize yardım etmek zorunda değil bizim evlenmeye gücümüz yoksa ilerde çocuk olduğunda ne yapıcaz. Hep birileri mi yardım edecek. İkimizde çalışan insanlarız. Ben böyle düşünüyorum ama çevreden de hiç olumlu yorum almıyorum. Siz ne düşünüyorsunuz?

Aile yardımı olmadan evlenilir mi?