10 aylık bir ilişkim var. Kendisini 1.5 yıldır tanıyorum. Babası geçen sene vefat etti annesi ve bir erkek kardeşiyle yaşıyor yani ailesinin bir şey yapma durumu yok. Benim babamda gırtlak kanseri eylül ayından beri 4 kez ameliyat oldu. Yani benim aileminde bir şey yapma durumu yok. Erkek arkadaşımla geçen ay beyaz eşyamızı aldık taksitle bu ayda mobilya. Küçük ev aletleri de tamam hepsini ikimiz aldık beraber ödüyoruz. Sadece halı ve perdeler yok onuda evi tutunca halledicez. Yetişirse Temmuz ayına nikah düşünüyoruz. Şu anda nişan yok babamın biraz daha düzelmesini ve maddi açıdan biraz rahatlmsyı bekliyoruz çünkü isteme ve nişanı bir yapıcaz. Onada nerden baksan 25-30 bin gider gibi. Arkadaşlarıma anlattığımda onu neden sen aldın bunu neden sen aldın erkek tarafı alması gerekiyor sen birtek bulaşık makinesi ve yatak odası alman gerekiyor vs diyorlar. Kıymetin bilinmez boş ver halletsinler gibi yorumlar alıyorum. Sonuçta ikimiz evleniyoruz ve insanlar bize yardım etmek zorunda değil bizim evlenmeye gücümüz yoksa ilerde çocuk olduğunda ne yapıcaz. Hep birileri mi yardım edecek. İkimizde çalışan insanlarız. Ben böyle düşünüyorum ama çevreden de hiç olumlu yorum almıyorum. Siz ne düşünüyorsunuz?
Gizli Üye(30-35)1 yılAçık söyleyim kızların çevresi tamamen toksik bu konuda
Bugünkü üçüncü soru bu hep kıskanler işte yapamazsın edemezsin mutlu olamazsın hep olumsuz konuşuyorlar
burada da işte şöyle olmalıydı böyle olmalıydı huzursuz seni huzursuz yapacak şeyler söylemişler
Ben de şöyle düşünüyorum: eğer erkeğin imkanı varsa ben olsam her şeyi ben yaparım kendi aileme ne sevdiğim insan ailesine herhangi bir yük sağlamam hatta şöyle yaparım derim ki biz kendimiz yapacağız düğünümüzü derim ailelere yük etmeden eşimin eşim kız tarafını yapıyormuş gibi gözükür ben kendi tarafımı yapıyormuşum gibi gözükür ama her şeyi ben yaparım tabi
Ama şu an olağanüstü bir durum var sizde nişanlın gerçekten iyi biri ama olağanüstü Hassas istisna bir dönem üzücü bir dönem şeyler olmuş başınız sağ olsun bu arada
Ve geçmiş olsun senin babana da
Kısacası bu durumda senin anlayışlı olman beraber el ele vermeniz bence daha sağlıklı bir ilişki için.
Kıymet verme olayına kıymet bilme olayına gelirsek bu tamamen karakterle alakalı bir şey. Karakterli insan senin her türlü kıymetini bilecektir. Karaktersiz insan say hiçbir şartta zaten kıymetini yine bilmez.
Bence sen insanların dolduruşa asla gelme Yuvanız el ele verip yapın ve mutlu olun sonsuza kadar, mutluluklar!!!
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılSenin şu anki durumun aslında birçok kişinin örnek alması gereken bir hikaye çünkü siz iki kişi olarak evlenme sürecinizde kendi ayaklarınız üzerinde durmaya çalışıyorsunuz ve bu çok değerli evlilik iki kişinin bir araya gelip hayatını birleştirdiği bir yolculuk başkalarının desteği tabii ki güzel olur ama şart değil herkesin ailesi maddi olarak destek olamayabilir ya da böyle bir sorumluluğu taşımak istemeyebilir bu çok doğal ama çevrenden gelen "neden erkek tarafı almıyor" gibi yorumlar da aslında bizim toplumumuzda yerleşmiş olan geleneklerden kaynaklanıyor senin ve partnerinin bu süreçte birlikte hareket etmesi, sorumlulukları paylaşması ve birbirinizi desteklemesi bence kıymetli asıl önemli olan şu an yaşadığınız maddi zorlukları bahane edip birbirinizi suçlamadan aynı hedef doğrultusunda hareket edebilmeniz bu yüzden bence doğru yoldasınız insanlar her zaman yorum yapar ve bazen bu yorumlar moral bozucu olabilir ama siz ne istediğinizi biliyorsunuz ve bu yolda birbirinize destek oluyorsunuz evliliğinizin temelleri böyle sağlam atıldığında ilerde karşınıza çıkacak daha büyük sorunların üstesinden de kolayca gelirsiniz çevreden gelen negatif yorumlara kulağınızı tıkayın ve birbirinize inanın çünkü evlilik yolculuğu tam da böyle bir dayanışma gerektirir ayrıca ailelerin maddi desteği olmadan evlenmeniz gelecekte de sizi daha güçlü bireyler yapar bu yüzden kendinize güvenin ve bu sürecin tadını çıkarmaya çalışın temmuzda nikahınızı kutlarken bu günlerin ne kadar değerli olduğunu daha iyi anlayacaksınız çünkü bu sürecin sonunda kendi çabalarınızla başardığınız bir hayat sizi bekliyor şimdiden mutluluklar diliyorum
30 Yorumla
1 yılÇok geçmiş olsun benim babamda gırtlak kanseri olmuştu üzülme öldürücü bir kanser türü değil genellikle ama maddi ve manevi açıdan çok tüketiyor babam da 2 kere de metastaz yaptı dili dahi alındı o zamanlar ben 13 yaşında idim liseyi bitirdim babamın durumu iyi olmasına rağmen bizi de çok sendelemişti 17 yaşında liseden sonra staj gördüğüm yerde çalışmaya başladım zor geliyordu babamdan para almak bana bir yükmüşüm hissiyatı veriyordu 2 üniversitemi de çalışırken bitirdim 27 yaşta evlendim ailemden bende destek istemedim annemin bana takacağı bileziğimi dahi ben aldım evlenirken aldığım tazminatımı aileme bıraktım eşimin durumu işi iyi ama kınamı da yaptım piramitte herşeyimi yaptım üzülme aile yardımı olmadan evlenilir seni çok iyi anlıyorum ve takdir ediyorum organizasyon vs konusunda fikir almak istersen de her şekilde yardımcı olurum aferin sana👍🏻❤️
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılAslında çok güzel bir şey ama bu biraz karşındakini tanımana bağlı bilmiyorum ama insanoğlu her iki taraf içinde söylüyorum çiğ süt emmiş yani bunları yapıp sonra ortada bırakılırsan bu çok üzücü olur. Bence madem öyle sade bir nikah yapıp öyle bir şeyler alınsa ortaklaşa sanki çok daha iyi olur düğün falan yapmak istersenizde düğünden sonra kalan eksiklikleri giderirsiniz ya da düğün yapana kadar öyle halledersiniz bilmiyorum yinede umarım öyle birileri değilsinizdir. Babana Allahtan şifa diliyorum. Sana da mutluluklar 🌻
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
57Cevap
- Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,8b cevap paylaştı.
u 1 yılparan varsa evet
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılKardeşim bal gibi de evlenilir ama ne kadar tanıyorsun onu bilemem tabii. Eşim ve ben uniden sınıf arkadaşıyiz. Unide bile çalışır, kazandığımızi birleştirip oyle harcadık. Kantinde bir tane tavuk pane alıp ortadan bölüp öyle yerdik. Çayı ortak içerdik. 27 yıl oldu hâlâ öyleyiz. Evimizdeki bir çay kaşığıni bile ortak almisizdir. Ailemizden tek kuruş almadık. Çok çalıştık, zengin olduk ailelelere biz yardım ediyoruz şimdi.
Bu ilk başta kötü bişey gibi görünse de ekonomik bağımsızlığın güzelliğini sana anlatamam. Ailelerimizden bir kisi bile çıkıp da hayatımıza müdahale edemez. Anne babamizdir ellerini operiz ama hayatımıza tek kelime ettirip karıştırmayiz. Aileler yapar eder ama sonra burnundan getirir. En güzeli aile yardımı olmadan yapilandir. İmkanınız varsa hiç çevreni dinleme. Bu işin erkek kız tarafı yoktur. Aile olabilme vardır. Benim ailem esimdir. Eğer dediğim gibi aile olabileceksen onunla maddiyata bakma. Gelir geçer ama maneviyatı hep sizi bir arada tutar.
Ne zaman kavga etsek, ciddi ciddi boşanmayı düşünsek o günler gelir aklımıza ve hemen barısiriz. Biz bu dünyada gerçekten tek beden olmayı başardık, güzel 2 çocuk yetiştirdik. Umarım siz de basarirsiniz. Ama bu yolun ilk adımı başkalarının söylemlerine kulak tıkamaktır.50 Yorumla
1 yılKarşıma bir gün çıkarsan, alnından öpmek isterim güzel insan. Benim hikayemin mutlu sonusun inşallah.. Aynısını yapmayı çok istedim ama erkek arkadaşım gurur yaptı, beni mahvetti. Sürekli kompleksleriyle ilişkimizi yedi bitirdi. İstediğim tek şey ortak yaşayacağımız eve beraber katkı sunmaktı. Yetersiz hissediyorum dedi ve kabuğuna çekildi. İlişki fedakarlık gerektirir. İki taraf da aynı fedakarlığı yapmaya hazır ve yürekliyse, bir şeyleri tolere etmen seni ilişkide değersizleştirmez bence. Anahtar kelime denge. Kendinden verdiğin kadar, o ilişkiden alabiliyor musun? Alamıyorsan canından can olsa da unutacaksın o adamı.
20 Yorumla
1 yılİnsan kıymetinin bilindiği yerde asla pişman. Ikinizinse yolu bahtı kısmeti açık olsun. Bir yola Allah rızası için çıkarsanız yolda kalmazsınız Allah’ın izniyle. Evet normalde birçok şeyi erkek tarafının yapması gerekiyor ama şartlar ve devir değişti. İkinizde çalışıyorsanız ve ailelerin durumu belliyse sen yap ben yapayım gibi değil ortak olarak yapmak en iyisi. Benim eşimin aileside bir şey yapmadı biz çok şükür her şeyi kendimiz yapmaya çalıştık. Şıanki aklım olsa daha farklı bir yol izlerdim her şeyi ayarlar öyle düğün tarihi alırdım ama nasip böyleymiş diyorum. Yani siz etrafa kulak tıkayın bildiğinizi yapın. Her şey herkesin dediği gibi olmuyor. Sizin hayatınızı durumunuzu bilmeden herkes yorum yapar. Karşılıklı anlayış ve özveri olursa o evlilik de ev de çiçek bahçesi olur. Şimdiden mutluluklar ❤️
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılŞu taraf şunu alsın bu taraf bunu alsın falan eskide kaldı onlar. Beraber bir yuva kuracaksınız. Hangimiz daha fazla eşya aldı yarışması değil bu. Laf edenleri salla sen. Yuvanızı kurmaya bakın acele etmeyin her şey olacağına varır. Bu arada nişan ve isteme birlikte yapabilirsiniz para gitmez ve düğün değil nikah yapın kesinlikle. Gelen paralarla borç ödeyip ve ufakta kenarda biriktirip ileride balayına çıkarsınız. İnşallah çok mutlu olursunuz tebrikler diliyorum. Babanıza da Allah şifa versin inşallah çok geçmiş olsun 🙏
10 Yorumla
1 yıloy gurban olam senin gibi aslan yürekli insanlara 🙏 kim ne yorum yaparsa yapsın kim eleştirirse eleştirsin sonuç olarak birlikte bir yola çıkmış ve o yolu beraber yürümeye karar vermmişsiniz evliliğin literatür olarak kavramı herkese göre farklıdır bunun için illaki düğün dernek davul zurna orkestra olacak diye bişey yok hatta gelinlik giymek zorunda bile değilsin gücünüz neye yetiyorsa onu yapın birlikten kuvvet doğar hayat paylaştıkça güzel her şey zamanla rayına oturur 🙏🙏🙏🙏
40 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılOlm yemin ederim okurken duygulandım helal olsun sana gerçekten helal olsun bu devirde bırak seven birini bulmayı güvenecek insanı bile bulamıyorum, kaldı ki insanlar alternatiflerin peşinde koşarken asıl mesele olan birlik ve beraberliği unutuyor sen gerçekten muhteşem bir şeysin inşallah öyle bir açılır ki önünüz bir daha dönüp arkanıza bakmadan huzurla yaşayabilirsiniz nolur bana da dua ette senin gibi bir insan çıksın karşıma beni her halimle sevsin
20 YorumlaAllah babanıza tez vakitte şifa nasip etsin. Bununla geçmiş olsun. Insanların ne dediği değil sizin ne düşündüğünüz önemli. Sonuç itibarı ile falancalar kapı kapandıktan sonra dışarda kalacak. Ailenizin ve sevdiğinizin ne düşündüğüne odaklanın diye öneririm.
10 Yorumla
1 yılErkek arkadaşının ve senin durumunu en iyi sen bilirsin o yüzden etrafa bu konuda kulak asma derim. Elinizden geldiğince beraber yapın her şey mükemmel olmak zorunda da değil nisana istemeye bile 25 30K harcamak bence gereksiz cok daha cüzi miktara Nisan isteme yapılabilir. Örf gelenek diyip saçma sapan harcamalar yapmayın bence ve ebet aile yardımı olmadan evlenilir çok harcama yapmayın sade bir düğün yapın kimse de kimseye yük olmamış olsun
10 Yorumla
1 yılMilleti boş ver. Sen, ilişkinde mutlu musun? Buna bak. Benim ağabeyim ve yengeme de annemler bir şey yapamadı. Daha doğrusu ağabeyim zaten Türkiye’de de yaşamıyor. Japonya’da yaşıyor. Konsoloslukta evlendiler. Düğünü de evliyken daha iki sene önce yaptık. Düğünde yeğenim de vardı. 😂😂Anne, babasının düğününü gördü çocuk. 😂😂Bizim gelin de Japon-Brezilya melezi. Gayet annem ve babam gelinini severler. Ben de severim. Yani bana karşı iyi. Sevmesem tuhaf olurdu.
11 Yorumla- 1 yıl
Bu arada babana da geçmiş olsun.
Çoğu şeyi halletmişsiniz. Zaten en çok beyaz eşya ve mobilya tutuyor. Aslında mevzu eş diye seçtiğin insanın doğru insan olup olmadığında. Çünkü karakeri sağlam bir insan sen para harcatsan da harcamasan da kıymet bilir. Karaktersiz olanda en küçük kavgada herşeyi ben aldım. Sen bişe almadın yapar. Umarım verdiğin emeğe değecek biridir
00 YorumlaIstemwden sonra direk nikah yapin. He zaten bir kere evleniyoruz herseyi yapalim diyosaniz o sizin bileceginiz iş ama maddiyat cok yoracaksa eger. En kısa yoldan hayatinizi birlestirin ve yaptiginiz birliktelik cok guzel. Insallah hersey istediginiz gibi olur mutlu olursunuz 👏
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yıl10 aylık bir ilişkiniz var Kendini erkeğe sevgili 😍 cinsel 👱👐👩 partner etmişsin Neden evlenip de kendinizi borç bataklığına sokmak istiyorsunuz ki? Evlenmeden önce evlilik dışı ilişkiniz olduğu gibi evlenmeden önce evlilik dışı ilişkiden çoçuklarınız da olur yaşayıp gidersiniz işte 😊🙃
01 Yorumla
Cevap sahibi1 yılİkinizin ailesi ekonomik yönden kötü diye insanlar siz evleniyorsunuz diye yardım etmek zorunda değil ki 😊
Sizler de evlilik kararı alıyorsanız çalışın kendi paranızla evlilik 💍👑👫👰 yapın Dünyanın en zengin insanı olsam da evlenmek isteyen iki insana bir kuruş bile vermem 🙃😊
Gizli Üye(30-35)1 yılKendimizi gördüm yaşadıklarında 😔 öncelikle babana geçmiş olsun iyi olur inşallah ama zor babam da bu şekilde idi dört beş defa ameliyat oldu kemoterapi falan derken onu kaybettik dokuz yıl oldu. Kız kardeşlerim bu bahsettiğiniz gibi evlendi şu an çok mutlular. Eşiniz olacak insan sizin için hayırlı olandır inşallah Allah kolaylık versin hiçbir sıkıntı çekmezsiniz. Yuva kurana Allah yardım eder merak etme sen çabanı göster gerisi gelir.✨
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılBence ikiniz yapabilirsiniz ama yine de erkek daha fazla yük almalı diye düşünüyorum ben. Birde küçük bir tavsiye mümkünse 3 ya da 6 aylık geçinebileceğiniz bir parayı bir kenara koyduktan sonra evlenin. Çünkü evliliğin getirebileceği manevi sorunların yanına birde maddi olanlar eklenince maazallah...
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılHelal olsun sana
Gönlünce olsun her şey. Aşırıya kaçılmadığı sürece gayet evlenilir. Önemli olan yuva kurmanız milletin beklentilerini tatmin etmeniz değil.
30 Yorumla
1 yılGördüğüm iki masum seven insanın mutlu olma çabası çok güzel etrafı tınlamayın gereksiz insanlar konuşurlar sen sevdiğin adamdan eminsen sağlam biriyse onunla sonuna kadar gidilir
Babana acil şifalar …10 YorumlaBu beyin yapısında olanlar alaturka işsiz güçsüz fakir kalpler, bence güzel yapıyorsunuz düğün bile gereksiz varsa biraz paranız gidin İtalya'ya hem nikah kiydirin hem balayı ❤️ gerisi zamanla gelir...
10 YorumlaMasallah size ve umarim sevginizi sayginizi hep böyle yüksekte tutarsiniz. Önemli olan zaten sizin birbirinize tutunumuz!
10 Yorumla
1 yılKimseye bir şey anlatma ponçik. Ayrıca düğüne de gerek yok. Dini inancım varsa dini nikahı ihmal etme. Önce bunu diyeyim. Sonra da yavaş yavaş birlikte toparlar gidersiniz zamanla. Şimdiden mutluluklar dilerim
10 Yorumla
1 yılDogru olani yapiyorsun erkek arkadasina destek olmn hersyi beraber almaniz cok guzel 🌸💞
20 Yorumla
1 yılDüğün yapmadan sade nikah kıyarsaniz
Nişanı da 2 yüzük takın kendi aranızda. Oldu bitti.. eğer davet edecek çok kişi yoksa zaten sorun olmaz.. ikinizde çalışıyorsanız sorun yoktur.. gidin bir ülkeye balayı yapın tamam dır..
00 Yorumlaİyi ve güzel düşünüyorsun, umarım sevgilinle hep mutlu olursunuz♥️
Aile yardımı olmadan evlenmek zordur. Fakat siz birbirinizi sevdikten, destek olduktan sonra mutlu mesut yaşarsınız. Yeter ki birbirinizin kıymetini daima bilin.00 Yorumla
1 yılVallahi sevdiğin için yapıyorsun durumlarınız da ortada. Bu yüzden sana hak veriyorum. Ama insanlar bunu sen üzül diye demiyorlar, genellikle kıymetsiz değersiz oluyorsun ilerde o yüzden öyle diyorlar.
00 Yorumla
1 yılBaşınız sağolsun bir yandan da baban rahatsız geçmiş olsun Anlattığın gibi kendinize eşya alıp destek oluyorsanız birbirinize helal olsun kimsenin sözüne bakma hayat sizin hayatınız
10 YorumlaKimin ne dediğine kulak asmayın güzel kardeşim siz birbirinizi seviyorsanız gerisinin önemi yok birlikte çabalar üstesinden gelirsiniz Allah'ın izni ile bu hayat sizin ve kararlar da sizin o bunu demiş şu bunu demiş bunları duymayın bile ağzı olan konuşur bir faydaları yoktur ama zararları çoktur.
00 Yorumla
u 1 yılÇevreye bakma sen iyisini yapıyorsun aferim sana ben seninle gurur duyuyorum ❤️Olduğu kadar yavaş yavaş olacak... Babacına çok geçmiş olsun Allah şifa versin
02 Yorumla- 1 yıl
Hayran kaldım sözlerinize, Allah sizin gibi insanları başımızdan eksik etmesin….
- 1 yıl
Amin teşekkür ederim
1 yılİki gönül bir olunca samanlık seyran olur. Size bağlı bir durum. Küçük hesaplar peşinde koşarsanız birbirinizi tüketirseniz olmaz ama el ele verirseniz kötü görünen manzarayı cennete çevirebilirsiniz.
00 Yorumla
1 yılBence çevrendeki olumsuz yorum yapan insanlara karşı kulaklarını tıka doğru yoldasın ve senin çok doğru bir eş olacağından emin kadar eminim o adam seninle evleneceği için hiç pişman olmayacak
00 Yorumla
1 yılÇok zor şu devirde ben aylık maaşım 120 bin TL olmasina rağmen 2 senede minimum harcama ile bir düğün parası anca biriktirdim aile desteğim yok 0 0 0 0
00 Yorumla
1 yılİyi bir işin varsa 2-3 senede biriktirir evlenirsin bazı eşyalar eksik olsun nolacak zamanla tamamlanır ama önemli olan evin olması çünkü kiralar çok yüksek
01 Yorumla- 1 yıl
Valla 1 artı 1 de olsa ev almak şart bu devirde.
1 yılBirlikte olduğun kişiyle aile olmak için adım atıyorsunuz durumu müsait değilse sende alabilirsin kızı erkeği yok kimin durumu müsaitse o bu duruma el verişli olması gerek önemli olan birbirinize gösterdiğiniz destek ve tutum insanların ne dediğini değil hayatındaki eş adayına bak
00 Yorumla
1 yılsen çevrene bakma asla her şeyi beraber ödeyin çocuğun durumu yok sonuçta bence düğün yapacaksanızda çok çok ucuza yapmanızı tavsiye ederim önemli olan ikinizin birbirinizi sevmeniz
00 YorumlaDestek yok ise tabiii ki birlikte alıcaksanız en doğalı bu.. İmkan az iae hiç Nisan vs de yapma valla ev eşyasını hallet bşr nikah ohh mis gibi
10 Yorumla
1 yılSiz baba parasıyla gerdeğe girmeyi marifet sanan adamları koca diye kolunuza takmayı marifet sayabilirsiniz, ama ben sizin gbi değilim de.
10 Yorumla
1 yılO erkek bitmiştir. Bende o haldeyim. Artık umudum kalmadı. Kadın yüzü görmedim. 40 dan sonra ne yaşarım bilemiyorum.
10 Yorumla
1 yılZor olur ama yapılabilir hatta böyle yapılsa daha iyi bir şeylerin içine aileyi karıştırınca o şeyin pisliği çıkıyor iyice
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılİki gönül bir oldumu samanlık seyran olur derler. Evinizi tuttuktan sonra perdeler için yardım edebilirim. Perdeci dükkanımız var ölcüleriniz çok fazla olmaz fiyatta yardım ederim fazlasıyla. Tamamıyla heye etmek isterdim ama ekonomi ne yazıkki el vermiyor 🥺
20 YorumlaBiraz ütopik olacak belki ama iki gönül bir olunca. Bu tamamen birbirinizden ve evlilikten beklentiye bağlı değişir
00 Yorumla
1 yılGer... gede elalem çevre girsin, cocuguda elalem yapsın. Canınız nasıl istiyorsa öyle davranmayacaksaniz niye bu dunyadasiniz.
00 YorumlaÇevreyi boş ver evlenince aynı eve senle nişanlın gireceksiniz mutluysan yoluna bak millete kulak asma
00 YorumlaSiz birlikte emek verip yuvanızı kuruyorsunuz bunun neresi yanlış olabilir arkadaşlarınızın söylediklerine üzülmeyin. Çok mutlu olun 🌸
00 YorumlaSenin gibi insan için ömrümü veririm. Milyonda bir ancak çıkar. Yolundan dönme kim ne derse desin.
00 YorumlaSenin o tek başarısı 4ma sahip olmak olan arkadaşın evlilikten bir zkim anlamıyor. Umarım da evlenemez, kendini becerir DSŞAKJSFDLFDSFAAFD
00 Yorumla
1 yılAllah babacığına acil şifalar versin çok çok amin. Biraz daha zamana bırakabilirsiniz bence yavaş yavaş halledersiniz
00 YorumlaNikah yapıp, ev dizersiniz olur biter. Parmağada birer yüzük bitti gitti.
Mesele bir arada olmak değil mi?00 Yorumla
1 yılHarika yapmışsınız bir ömür boyu mutlu olun inşallah
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılBiz de kendimiz yaptık herşeyi. Düğünde takılanları bile aileme bıraktım. Sonuçta zamanında taktıkları geri döndü diye. En iyisi böyle bence. Kimseye eyvallahın olmaz
00 Yorumla
1 yılGayet haklısın çevreni dinleme. Doğrusunu yapıyosun devammmm
00 YorumlaEvlenilir kendi aranızda yapın gecin düğünü zamanla her şey alınır
00 Yorumla
1 yılToplumun çoğu sapkın onlara uymama ve kafanı kurcalamalarına izin verme doğru gidiyorsunuz s
00 Yorumla
1 yılBu hiperenflasyonda çok zor. Epey şey almışsınız aslında zorlayınca olur gibi.
00 Yorumla
1 yılKalpleriniz bir olsun hepsi halledilir birbirinizin destekleyin hep
00 YorumlaEvlenilir.
Maharet mutlu bir evliliği, ölene kadar sürdürmekte
00 Yorumla
1 yılİnsanların ne düşündüğünü umursamayın bir nikahla iş biter bu kadar basit
00 YorumlaDüğün yapmicaksaniz evlenilir niye olmasın ki bence düğüne gerekte yok zaten
00 Yorumlaanlıyorum umarım hersey güzel olur senin icin
00 Yorumlaçok az insan desteksiz var olabilir, onların da vardır illa bi eşi dostu.
00 Yorumla
1 yılOlur niye olmasın da ben kendi düğünümü kendim yapacağım mesela
00 YorumlaMaddi durumunuz düzelinceye kadar çocuk düşünmeyin yeter gerisi hallolur biz de kendi maaşlarımızla eşya aldık hep ve mutluyduk. Para mutluluk getirseydi hala o günkü gibi mutlu olurduk. Önemli olan anlayışlı bir eş çalışıp geçinir gidersiniz.
10 Yorumla- Devamını Gör (62)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar