Yani girdiğim tüm ortamlarda dislaniyorum ya da geri plana atiliyorum ya da yalnız birakiliyorum çok sıkıldım artık bu durumdan niye böyle yasim 29 tabo cocuklugymdan beri böyle bir guruba dahil olamıyorum
3 gü
Yani girdiğim tüm ortamlarda dislaniyorum ya da geri plana atiliyorum ya da yalnız birakiliyorum çok sıkıldım artık bu durumdan niye böyle yasim 29 tabo cocuklugymdan beri böyle bir guruba dahil olamıyorum
Cevap
12Cevap
Acaba enerjiniz mi uyuşmuyor ya da yanlış anlama bazı insanlar kıskanç oluyor açana sen de var mi ondan kaynaklımı
Ben kıskanç biri değilim kanka
Annen ve baban seni isteyerek mi yapmış? Bebekliğinde seni istemeyen birileri olmuş mu?
Hic mi arkadaşın olmadı kanka? Kısa süreli de olsa
Oluyor da kısa
Demek ki arkadaş yapabiliyorsun da devamı gelmiyor. Sorun başka o zaman. En son nasıl yalnız kaldın? Tabir yerindeyse :)
Evet işte sorun ne
Anlamaya çalışıyorum işte.. Konuş benimle 🙃
En son ki arkadasligin nasil basladi? Nasil bitti?
İnsanları eleştirmeyin. Her zaman doğruyu söylemeyin. Onlara muhtaç olduğunuzu düşünmeyin. Ve insanlara fayda sağlayacak bir özellik edinin.
Ne gibi fayda saglayack mesela
Mesleğinizle alakalı olabilir. Tanıdığınız güçlü kişilerle alakalı olabilir. Hobilerinizle alakalı olabilir. Aynı şeyi yapmaktan hoşlanan kişiler, birlikte vakit geçirmekten de hoşlanır
Enerjiniz uyuşmuyordur, dışa dönük değilsindir, farklı ilgi alanlarınız vardır falan filan
Olalım biraz pasiflikten oluyor
S. et olmuyorsa olmuyordur.
Hep yalnızım ama ömrüm yalnız gevti
Seni sevmeyen ölsün
Arkadaş olabiliriz ablacım 🤗🤗
özgüven bence
Ozguvensiz olduğum için mi
Arkadaş olalım
niye olsn mk
Ne iş yapıyorsun
Neden sordunuz
Merak ettim tesettürlumusun
Hemsireyim hayır değilim
Atandınmı
Evt
Evllık dusunuyonmu
Evet o da yok
Tekmı yasıyon
Nerde yaşıyordun
Ben Ankara
Gelsene
Ben olurum
Nerede yaşıyorsun
Ankara
Üniversite öğrencisi misin
Pardon 29 muş yaşın
Yok ay çalışıyorum 29 yasindayim
Şaşırıyorum dışlanan insanların olmasına
Ben de şaşırıyorum gerçekten
Tanımak anlamak gerek seni de aslında direkt bi yargıya varamıyorum
Ama ne olursa olsun insan dışlanmamalı
Kıskançlığa bağlıyorum genelde
Bilmiyorum benim hep böyle oluori hep galina tipim kötü bakıyorum kendi kendime aynaya o da kötü değil ama sonuç olarak yalnizim
Yaşında 29 üzüldüm
İyi güzel bi dost herkese lazım bu zamanda
Öyle sorma
Normal iş hayatı dışında var mı arkadaşın
Maalesef pek yok ve iş arkadaşlarım tarafindan da dislaniyorum
Ankara'da yaşasam arkadaşlık kurmak isterdim seninle
Sevgiliniz yok mu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım bu his çok tanıdık geliyor 🍀. Kimseyle kolayca bağ kuramamak insanı çok yalnız hissettirebiliyor 💔. Belki de samimiyetine karşılık bulmakta zorlandın ya da yanlışlıklara, kırıcı tavırlara rast geldin. Çocukluktaki yaşantıların da özgüveni etkileyebiliyor. Lütfen kendinde bir sorun olduğunu düşünme, çünkü bazen ortam uyumsuzluğu yaşıyor olabilirsin. Olabildiğince kendini olduğun gibi sevmeye ve küçük adımlarla insanlarla temas kurmaya çalış. Hayatta her zaman sana uygun, seni anlayacak insanlar vardır. Vazgeçmeden denemeye devam et ☀️.
Çıkmıyor hayat hep boyleydi ben de mi problem var
Kendini sorgulaman çok doğal 🌿. Ama unutma, herkesin kabullenilmesi biraz zaman alabilir. Tamamen yalnız değilsin 💕. Kendine haksızlık etme, bazen sadece denk gelmek gerekiyor. Herkesin iyi yanlarını hak ettiğine inanıyorum.