Red yediğim olayı yayıldı kız neden sinirlendi?

Şimdi baya aceleci davrandım baya bu yüzden 3 ay önce red yedim kıza dedim yayma ama ben genede utangaç erkek konumuna düşmeyeyim diye yakın arkadaşlarıma söyledim onlarda okula biraz yaydı okuldakiler kızla beni shipledi daha sonra kıza egoist filan dediler kız her erkek ile samimi burada herkes diyordu tekin bir kız değil daha sonra işte ben kızı umursamayı bıraktım ve bana bir gün koridorda tipsiz dedi bende merak ettim instadan faketen konuşabilrşmyiiz diye yazdım olur yazmış ama 1 hafta sonra yazdım (görmedim ) özrümü hatta o hafta içerisinde bana baya bakıyordu mesajı unutmuştum ama daha sonra 3-4 gün sonra bunun arkadaşı benim arkadaşımla tartişiyorlardı bende gittim olaya bakmaya kıza sordum olay ne filan işte benim arkadaş onun arkadaşına bir lafım söylemiş ney işte daha sonra kız olayı değiştirip bana faketen yazdığım mesajı ve okula niçin yaydığımı sordu ben tekrar özürdiledim filan laftan anlamıyordu hep soruyordu neden yaydın filan yav kız öyle büyütükü olayı sanki namusuna leke sürülmüş kız beni baya ezdı o gün çok sinirliydi. o okulda bulabileceği en kaliteli erkek bendim eminim. şimdi kız yayıldığı için utanır filan demeyin şaşı tipsiz biriyle shiplendi sesini çıkarmadı sonra işte dediğim gibi birçok erkekle konuşuyor benim eski arkadaşlardan biri onu evine bıraktı filan milan kızlada red yediğimden 3 ay sonra konuştum bu arada bu süre zarfında sadece bakıştık sizce bunun derdi ne? (Hala seviyorum ama

Red yediğim olayı yayıldı kız neden sinirlendi?