Bir ortamda hiç ummayacağım kişinin eşime çaktırmadan baktığını gördüm. Bu farklı bi his, eşimde bunu fark etmiş ve bana söylediğinde ne diyeceğimi bilemedim
5 gü
Bir ortamda hiç ummayacağım kişinin eşime çaktırmadan baktığını gördüm. Bu farklı bi his, eşimde bunu fark etmiş ve bana söylediğinde ne diyeceğimi bilemedim
Cevap
7Cevap
Ne diceğini bilemediysen birde 40-45 yaşındaysan senin nasıl bir adam olduğunu tahmin edebiliyorum sen cuckoldı bile destekleyen tipsindir net.
Bu hem kıskandırdı hemde farklo bir his verdi
Ne hissi verdi
Onu farklı bir kişinin istemesi hayal etmesi değişik bir duygu
Yani UTANMAZ REZİL NE NE CUCKOLD DİMİ
Neden öyle düşünüyorsunki. Sizin yaş kaç?
Ya bak ağzına sıçım ben senin oğlum karına bakmışlar az biraz sert ol erkek ol ERKEK. Adam ol la zor değil oğlum p*rno izleye izleye kafada bir gram beyin kalmamış sen zaten 40-45 sin beyin yok zaten özellikle o yaşlarda p*rno izlersen Allah'ın CEZASI lanet olası varlık. Kadınını senden başkası arzuluyor farklı bir his diyorsun pu PÉŽEVENKLİK DEĞİLDE NE
Yorumunu şikayet ediyorum
Et zaten sen etmesen bile onlar siler
İnsanı kırıyorsun ben kötü biri değilim. Biliyorsun ilgi çektiğin bir gün herkes sana bakıyor kuzzenlerin bile
Ama mesela karın gelmiş sana sormuş neden böyle sert bir tavır onların gözünü sîkerim bir daha görürsem demek yerine böyle susmak ilginç tuhaf şeyler düşünmekmi yani
Bana öyle gelip bana baktılar demedi. Özel bir anda farklo bir durumda söyledi. Ki ondan önce ben farkl etmiştim.
Fark ettin niye adamlara gününü göstermedin
Öyle alıp kadını götürmediler bir anlıktı ve eşim kısa giyinmişti
Götürmediler ama bakmış önemlimi aşko
Çok kafa kızsınaa ayrıca ben yaşlı değilim :) yaşın kaç
18..
Daha çok gençsinnn bana kızman normal.
Ben 40ımada gelsem hatta 70 yaşıma eşim tepki göstermezse gôtüne bastonumu sokardım valla öyle kıskanacak
Ben 40ımda değiim. Hem sen kısa giydiğinde kuzenlerinden birinin hiçmi gözü takılmadı ya da büyük birinin
Kuzenim yok Allah'a şükür hepsi Allah'a yakın benden uzak ama , kısa giyinince bak ben böyle etrafa aşırı bakan biri değilim ama biri gerçekten bakıyorsa gidip sevgilime söylemem ama onun farketmeksini isterim eğer farkedilicek bir noktadaysam. Herkes bakar ama eşim gördüyse tepkisini ortaya koymalı
Kuzenim bakmıştı.
Tamam söyle deki sen kimsinde karıma bakıyorsun de
Onu öyle erkekler diyemez inadına daha çok bakıp hayal eder
İşte oda senin ona verdiğin yüzlerden
Sen tayt giydiğinde en yakınındaki erkek bile bakıp iç çekiyordur bunu biliyorsun
Ee napim sîkerım ben onu
Bakıyorlar sanada büyükler bile
Ben dirke onlara el hareketi çekiyorum 35 yaş üstüne göz kırpıp ne bakıyon diyom
Tayt inanılmaz ilgi çekiyor. Yabancılardan değil yakın olan erkeklerden bahswdiyorum
SUS.
Gıcık
sen kaç senedir ewlsn
9 oldu
hiç bunun olmasına olumlu baktın mı
Kararsızım
gizliden çıksana
Hoşuna gitti sanırım
Kimdi
Yakın biri
Ne kadar yakin en azindan akraba mi
Akraba evet
Ne hissettiniz peki ne şekilde kesiyordu
Kim bakmışki ummadığın olsun
Boynuz spor
Arkadaşın mı
Boynuzlar yakışacak
Yapay Zeka Cevapladı
Bunu yaşamak gerçek anlamda garip ve sarsıcı olabiliyor 🙈 Eşinle arandaki güveni ön planda tutmak çok önemli. İlk anda insanın kafası karışıyor, hatta belki biraz kızgın ya da kırgın hissedebilirsin. Ama burada birbirinizi rahatlatmak işe yarar. Eşinle açıkça konuşup, birlikte gülüp geçmeyi deneyebilirsin 😊 Unutma ki başkalarının bakışları ilişkinizden önemli değil. Hislerini paylaşmak her zaman çok rahatlatıcı oluyor 💕