Ben evliyim ve kaynanam sanırım yatak odamıza karışıyor yani işte o işe çünkü istekli olduğu halde kocam benimle olmuyor bazen bunu anlıyorum üstelik bakınlıym güzel de giyiniyorum evde ve de temizim parfümümü deodrantımı sokarım annesi bence yatağada karar veriyor çünkü herşeye karışıyor annesi ona da karışıyor eminim
Güncellemeler
4 gü
Bu kadından nefret ediyorum en son dalacam o olacak gerçekten çok tehlikeli ve kötğ bir kadın oğlu anlamıyor
Güncellemeler
4 gü
Üstelik fizik olarakta çekici biriyim zayıf uzunum hatlarım belli
Oğlunun affedersiniz özel konularına bile karışan kaynana neden yapar bunu?
🙄 maalesef böyle kaynanalar da var.. benimkide herseyimize barışır. Herkesin üstünde sözü olsun istiyor 😒 ilk aylar birlikte yaşadık A dan Z ye herseyimize karşıtı. Şimdi uzakta ama tlfda bile karşılıyor 🤨 birlikte yaşarken siz hiç evli degilmisiniz diye sormuş eşime 😅 sanane deme.. şanınızda anadil yapalım yani …
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
4 gü
Bizim köydede olmuş o olay jsjsus adam 3 gün üst üste eşiyle olmuş altlı üstlü oturuyolar kaynana her geldiğinde oğlan duşta kenara çekmiş her gece karınla olursan karın zıvanadan çıkar yapma her gece demiş kskjdjdud şaka gibi aq
0
35 Yorumla
Soran
4 gü
Yani benimkide sanırım söylüyor o zaman oğluna çünkü bir ara telefonda bu gece karınla benim için yat dedi o da niye biliyor musun ona işte yemek falan yapmıştım kadına onun için dedi demek ki bu mu karar veriyor
Kadınlar işte bu yüzden aldatmak zorunda kalıyor kimseyi kınamam o yüzden boyle kaynanalar böyle oğullarını doldurup karısından uzaklaştırırsa bu aldatmalar kaçınılmaz
Gururlu bir insanım ben asla gitmedim sonrasında ara sıra yapıyor işte 10 güne bir daha yeni evliyiz 3 yıl olacak olmadı bile daha böyle mu olur Allah için zaten ilk sene çocuk oldu yapamadım şimdi çocukta büyüdü 3 yaşına geldi şimdide yapmıyor işte 10 güne bir anca
Çünkü kayınvalideler gelinlerini kuma olarak görüyor.
0
1 Yorumla
Soran
3 gü
Aynen reziller
Gizli Üye
(30-35)
4 gü
Burada eşiniz sinir koymayo öğrenmeli. Annesi ne kadar karışırsa karışsın mahrem diye bir kavram vardır. Annesine sınır koymayı öğrenmesi gereken yaşı çoktan geçmiş bile. Kayinvalideniz hadsiz oğlu ikinci hadsiz
sonuçta bazı anneler oğlunu köpek gibi kendine bağlar.. sen yapman gerekeni yapıyorsun kokunu duşunu temizliğini sonra yanındada soyunup hazır halde onu bekliyorsun yapamıyorsa buda onun eksikliği erkekliğini olgunluğunu tam tamamlayamamış olabilir..
Kalkıyor canı istiyor bazen ama yapmıyor annesi engel oluyor be öyle düşünüyorum telefonda bu gece karınla benim için yat diyorsa bir kadın yatma da diyordur buna eminim pislik karı
Böyle şeyler açık açık konuşukmalı tabiki.. bence eşindede var sonuçta yatak odanızda annsi yok istese senin ihtiyacını karşılar istediği gibi yapar rahatlatır sonuçta seninde ihtiyaçların var..
Bilmiyorum şey demişti işte havalandıracaz falan evin her yeri zaten açık yatak odasını havalandırıp kapacaklar bir orayı kitlemişim orayı girip havalandırmak istemek nedir sanki kendi evi ya bu ev bizim kendi evimiz şimdiki oturduğumuz yer kira tamam mı o evde değiliz o evin anahtarını istiyor işte havalandırmak için izineg gittiğimizde kalıyoruz o evde orayı kitleyip gelmiştim ben yatak odasını o anahtarı almış kocamdan
Ya o evde kalmıyoruz şu an kocamın işi dolayısıyla başka şehirde kiradayız işte o asıl evimiz yani kira olmayan evimizin yatak odasını kitleyip gelmiştim ben normal olarak anahtarda cantamdaydı kocam çantamdan alıp annesine vermiş anahtarı
Cpcuk oldu bir damlayla olur çocuk ne var ki çocuk olması bunun her gün seks yaptığı anlamına gelmez ki adam ayda bir 10 güne bir yapıyor annesi engel oluyor benimle yatmasına altınlarımı vermedim ya kadına onun sinirinden
bence sen kaynanana değil kocana dal o nasıl bir erkek
0
2 Yorumla
Soran
4 gü
Çok tuhaf işte çözemedim bir insan neden bu kadar bağlı olur ailesine muska falan vardı bunda kolye acaba kendine mi bağladı bu kadın bunu muskayla uğraşıyor çünkü muska gördüm kocamda çünkü annem nazar değmesin diye yapmış falan dedi hatta ama yalan ona öyle demiş kandırmış belkide bağlamak için bir muskaydı o
Telefonda yanımda dedi ki çünkü o gün ben yemek yapmıştım kaynanama güzel bir yemek işte vs ondan sonra telefonda oğluna benim yanımda dedi ki bu gece karınla benim için yat dedi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
🙄 maalesef böyle kaynanalar da var.. benimkide herseyimize barışır. Herkesin üstünde sözü olsun istiyor 😒 ilk aylar birlikte yaşadık A dan Z ye herseyimize karşıtı. Şimdi uzakta ama tlfda bile karşılıyor 🤨 birlikte yaşarken siz hiç evli degilmisiniz diye sormuş eşime 😅 sanane deme.. şanınızda anadil yapalım yani …
Bizim köydede olmuş o olay jsjsus adam 3 gün üst üste eşiyle olmuş altlı üstlü oturuyolar kaynana her geldiğinde oğlan duşta kenara çekmiş her gece karınla olursan karın zıvanadan çıkar yapma her gece demiş kskjdjdud şaka gibi aq
Yani benimkide sanırım söylüyor o zaman oğluna çünkü bir ara telefonda bu gece karınla benim için yat dedi o da niye biliyor musun ona işte yemek falan yapmıştım kadına onun için dedi demek ki bu mu karar veriyor
Oha şaşırdım bu arada bu kadın gibiler varmış demek ki benim kaynana çok kötü tehlikeli pisliğin teki
Zırvanadan neden çıksın kıskançlıktan söylüyor slq kari
Karınla yat diye talimatla karısıyla yatan adamdan adam mı olur aq
Yok şımarırmış kadın her gece yaparsan kskdkdıdııde
Annesi ne diyorsa doğru onun için demek ki srfsz işte adı üstünde
Kaç yıllık kocan
Kadınlar işte bu yüzden aldatmak zorunda kalıyor kimseyi kınamam o yüzden boyle kaynanalar böyle oğullarını doldurup karısından uzaklaştırırsa bu aldatmalar kaçınılmaz
Aldatmayı tasviplemiyorım yanlış anlaşılmasın ama bu durumlara koca ve kaynana şahısları itiyor
3 yıl olcak
3 ay sonra 3 yıllık evli olcak
Olmaz
Yani tatminsizlik insanın aklına başka şeyleri getiriyo
Olacaz…
Aynen işte..
3 yılda hep sen mi yanaştın ona o gelip yanaşmıyor mu
Gizliden çıktım
Ben yanaşmadım gururum incindi o gelmeyince bende gitmedim geri çevrilmek beni üzdü çünkü
Yani de sorun sende değildir onda belli ki
Gururlu bir insanım ben asla gitmedim sonrasında ara sıra yapıyor işte 10 güne bir daha yeni evliyiz 3 yıl olacak olmadı bile daha böyle mu olur Allah için zaten ilk sene çocuk oldu yapamadım şimdi çocukta büyüdü 3 yaşına geldi şimdide yapmıyor işte 10 güne bir anca
10 güne bir yanaşıyor kendi 10 güne bir olur mu genç bir insanım ben 27 yaşında
Kendide 32 yaşında genç böyle olur mu ya her gün yapıyor millet veya 2 güne bir bunu böyle
Yazsana bana dök içini.
Yapınca tatmin edici oluyo mu yoksa işini görüp kalkıyor mu
İşini görüp kalkıyor kendi boşalınca bitiyor düşün
Temiz biri bile değil ben onunla yatmaya istek duyuyorum o duymuyor kafayı yiyeceğim
Yaz sen bi. Yavşamicam söz
Temiz biriyim bide
Anında engelle sadece dök içini istiyorum
Benim amacım özelini ulu orta dökmemen
Takip attim
Mesaj at kutumu açtım
Engellemeseydin keşke az işim çıktı
Kaldırds konuşalım
İşe evinde gibi dedim ne çabuk çişin bitti skdjd
Annesi işsizlikten kafayı yemiş, bence bir hobi edinmesi konusunda falan ona yardımcı olun kafa dağıtacak uğraşları olsun
İşi gücü aklı fikri oğullarının karısıyla uğraşmak kıskanç kpkk
O ne hobi bulursa bulsun bırakmaz peşimi kıskanç
Çünkü kayınvalideler gelinlerini kuma olarak görüyor.
Aynen reziller
Burada eşiniz sinir koymayo öğrenmeli. Annesi ne kadar karışırsa karışsın mahrem diye bir kavram vardır. Annesine sınır koymayı öğrenmesi gereken yaşı çoktan geçmiş bile. Kayinvalideniz hadsiz oğlu ikinci hadsiz
Herşeye karışan kadının oğluyla evlenerek sen hata yapmışsın.
Baştan böyle olduğu belli değildi evlenince belli oldu her şey
aynı eve girince tamamen annesini dinlediğini her gün annesinin onu aradığını öğrendim annesi bildiğin yönetiyor bunu
En temizi boşanmak bence, anneci erkekle arkadaş bile olunmaz.
Dava açtım zaten anlaşmalı boşanma olucak 1 hafta sonra
ne alaka eşi neden buna müsaade ediyor ki biraz baskın olsun
Ediyor işte bilmiyorum neden bu kadar müsade ettiğini buna muska falan mı yapmış acaba kendine bağlı olsun diye hiçbirşeye ses etmiyor çünkü kocam
Kadın muskayla ugraşan biri çünkü oğluna yapmış çünkü daha önceden güya içte kötülükten korunsjn diye
Bazı kadınlar annelik yapmamalı bence bu kadında öyle biri
Öyle biri ama oglu halen anlamıyor bunu
sonuçta bazı anneler oğlunu köpek gibi kendine bağlar.. sen yapman gerekeni yapıyorsun kokunu duşunu temizliğini sonra yanındada soyunup hazır halde onu bekliyorsun yapamıyorsa buda onun eksikliği erkekliğini olgunluğunu tam tamamlayamamış olabilir..
Kalkıyor canı istiyor bazen ama yapmıyor annesi engel oluyor be öyle düşünüyorum telefonda bu gece karınla benim için yat diyorsa bir kadın yatma da diyordur buna eminim pislik karı
Çok açık yazdım da affedersin ama bazen görüyorum istekli olduğu halde yapmıyor 10 güne bir yaklaşıyor anca onda da aşırı istekli olmuyor
Böyle şeyler açık açık konuşukmalı tabiki.. bence eşindede var sonuçta yatak odanızda annsi yok istese senin ihtiyacını karşılar istediği gibi yapar rahatlatır sonuçta seninde ihtiyaçların var..
Ne diyor ki yani karınla bu gece birlikte olma falan gibi mi?
Bir ara benim yanımda şey dedi karınla bu gece benim için yat falan düşün yani bunu diyen insan demek ki yatağa annesi karar veriyor bizim yatağımıza
Benim için yat nasıl bir şey ya :)
Telefonda söyledi duydum
Oğluna işte tam srfsz bir kadın sence bunu niye dedi kadın demek ki karar veriyor dimi yatağa falan demek ki bu yönetiyor yatağı bile?
İlginç buldum açıkçası da oğlu da o kadar müsade ediyorsa kadın gelsin başınızda beklesin bari. Bir fikir yürütemedim.
Sana yemin ederim ki doğru bende sok oldum zaten kadın telefona öyle dedi oğluna bende yanındaydım kocamın ve duydum yani hoparlordeydi çünkü o ara
* kadın işte
Ne kadar süredir evlisin?
2 buçuk yıl
Hep böyleymiydi? Bir de kayın pederin de var mı?
Evet var kayınpederim
Yani evlendiğimizde beri böyle kaynananın doldurduğunu düşünüyorum evlendiğimizden beri
Taşının uzak bir yere gidin.
Uzakta olmamıza rağmen zaten her gün telefon açarak yine dolduruyor
Oğlunu
Uzakta olmak daha beter
Sıkıntı ya anlam veremedim.
Her gün telefon açıyor abisi bir yandan annesi bir yandan kocamı arıyor her gün aramadıkları bir gün bile yok
Klasık kıskanç kaynana işte yatak odamızın anahtarını bile istemiş ben kilitlediğimmhalde
Kilitlemisşm napacaksın yani sen yatak odasının anahtarını
Kocam olacak yaratıkta vermiş boşanmayı çoktan hak etti
Yuh sizin yatak odanızın anahtarını napacak bunlar nasıl bir ilişkileri var
Bilmiyorum şey demişti işte havalandıracaz falan evin her yeri zaten açık yatak odasını havalandırıp kapacaklar bir orayı kitlemişim orayı girip havalandırmak istemek nedir sanki kendi evi ya bu ev bizim kendi evimiz şimdiki oturduğumuz yer kira tamam mı o evde değiliz o evin anahtarını istiyor işte havalandırmak için izineg gittiğimizde kalıyoruz o evde orayı kitleyip gelmiştim ben yatak odasını o anahtarı almış kocamdan
Kocamda veriyor bu ne biçim bir erkek ya
Sanki sen havalandırmayı bilmiyor musun muska falan koymuş olmasınlar
Ya o evde kalmıyoruz şu an kocamın işi dolayısıyla başka şehirde kiradayız işte o asıl evimiz yani kira olmayan evimizin yatak odasını kitleyip gelmiştim ben normal olarak anahtarda cantamdaydı kocam çantamdan alıp annesine vermiş anahtarı
Hırsız gibi pislik insan yatak odasının anahtarını verir mi annesine orada kalmıyor olsak bile bize ait bir alan sonuçta
Kocan da adam değil bence.
Değil zaten boşicam o yüzden olacak gibi değil daha çok hataları oldu bir bu değil
Ama en kötüsü şey de bu annesine anahtar vermesi yani ve annesi anahtarı neden istiyor muska falan var da ondan mı
Diyorsun acaba
Her b.. olabilir.
Muskayla uğraşıyor kadın kocama yapmış hatta kolye olarak vermiş takıyordu kötülüklerden korunsun diye kocama yapmış güya
Yalan başka bir şey vardı o kolyede bence
Bir tane daha muska vardı sonra kırmızı dolaba koymuş saklamamış kadın onu da belkide yuva yıkılsın diye yaptı
Evlendiğimizden beri var o kırmızı muska
Saklamamış ki hani belki ben anlamayım iyi bir şey olduğunu düşüneyim muska için diye çok şeytan bir kadın
Şimdi o muska kayboldu onu bulamadım bulup yok etsem belki her şey duzelecek ama bulamıyorum kadın başla bir yere alıp koydu belkide
Uzak durmakta fayda var :)
Yazsana bana
cok ilginc merwk etrigim seyler var isteeim sormak
Anası meraklıysa kendi evlenseydi oğluyla tövbe yarabbim
Annesi ne diyip karisabilirde ayni seylerden sıkılmistir
Kız öyle bir anlattın ki benim canım çekti ne gerek vardı bu kadar detaya durduk yere yükseldim
Kayıbpederinin kuşu ötmediği için seni kıskanıyor galiba o kadın.
Oğlunun da kuşu ötmüyor ama yatmıyor benimle 10 güne bir anca
Ötüyor kalkıyor aslında ama yapmıyor 10 güne bir yapıyor isteği olduğu halde
Annesi yapma diyor buna eminim herşeye karar veriyor buna da vermiyorsa bende bir şey bilmiyorum
Kendi bilir kanka. Bu nedenle çocuk sahibi olamadığın zaman niye çocuğun olmuyor diye sorarlarsa kaynanam parazitlik yapıyor dersin ahahahahaha
Cpcuk oldu bir damlayla olur çocuk ne var ki çocuk olması bunun her gün seks yaptığı anlamına gelmez ki adam ayda bir 10 güne bir yapıyor annesi engel oluyor benimle yatmasına altınlarımı vermedim ya kadına onun sinirinden
Bence o söylüyor yatma diyor boşanıcam böyle erkek olmaz ya
Bazi kadınlar öyledir ben bekarim hadi şimdi karışıyor ama ilerde olmaz
bence sen kaynanana değil kocana dal o nasıl bir erkek
Çok tuhaf işte çözemedim bir insan neden bu kadar bağlı olur ailesine muska falan vardı bunda kolye acaba kendine mi bağladı bu kadın bunu muskayla uğraşıyor çünkü muska gördüm kocamda çünkü annem nazar değmesin diye yapmış falan dedi hatta ama yalan ona öyle demiş kandırmış belkide bağlamak için bir muskaydı o
o zaman bir gün çıkar çaktırmadan kaybetti sansın bir dene
Oğlunu kıskanan klasik kaynana
Oğlunu küçük kocası görüyordur.
Öyle kocayla ne işin var
Cevapta gordumde benim icin yat ne demek ya
hayaller ve hayatlar maalesef
bunu neden kaynana bağladın ki nasıl şüphelendin
Telefonda yanımda dedi ki çünkü o gün ben yemek yapmıştım kaynanama güzel bir yemek işte vs ondan sonra telefonda oğluna benim yanımda dedi ki bu gece karınla benim için yat dedi
Bunu deyince şüphelendim işte herşeye karışan biriydi zaten demek ki yatağada karar veriyor
oha. peki eşin ne diyor. çok mu ana kuzusu
haklı gibisin
Evet öyle o demesine rağmen yine yatmadı gerçi yanımda bir şey diyemedi eşim sustu ay kadın bunu nasıl
Diyebiliyor telefonda rezil kadın
Evet ana kuzusu çocuğumuzun saç kesimine bile annesinin istediği gün kestirtti ona bile ben karar veremedim
Eee konuşmuyor musun eşinle ne diyor
Aldırış etmiyor annesi ne derse oymuş
sen boşanırsın böyle ben boşarım seni avukat lazım olunca beni bul :D
ne gibi özel
şaka mı
Ne gibi
Oğlunda aptallık
Aynen zaten ana kuzusu pslk annesi ne derse o kafasız
İşte
sen ısteklımısın
Yani eşinle konuş