Eşim dün gecenin bir vakti beni sokakta bıraktı. Nasıl bir tavır almam gerek?

Eşimle arabadaydik. Tartışmaya basladik basit bir tartışma çok büyüdü. Bana çok ağır konuştu, küfürler etti bende ona bağırdım benimle bu şekilde konuşamazsın sen ne biçim adamsın karına bu şekilde küfür edebiliyorsun dedim. Benim adamligimi mi sorguluyorsun diye atar yaptı. Saat 00.30 uydu in arabadan dedi. İnmek istemedim bagirdi cagirdi inmek zorunda kaldım. Bulunduğumuz yer eve 40 dk uzaklıkta bir yer. Ustelik 6 aylıkta hamileyim. Korkarak ağlayarak yürüdüm hava da buz gibiydi, birazda yagmurluydu dün dondum resmen. Yolun ortasında hafiften sancılandim o şekilde yürüdüm. Beklesem daha çok korkucaktim çünkü. Bi 20 dk sonra aradı nerdesin bi anlik sinirle bıraktım ben gelip alayım dedi. Bende yüzüne kapattım yürümeye devam ettim. Saat gecenin 1 i oldu ben hala sokaklardaydim hamile halde. Eve 2 gibi geldim dusa girdim ağlamaktan gözlerim kanlandi resmen. Onun yüzünden hasta oldum ateşim çıktı gece. Ara ara sancilandim. Baktı çok hastayım endiselendi vicdan yaptı. Özürler diledi ama affedemiyorum asla. Hadi beni de geçtim ya bebeğime bisey olsaydı aklıma hersey geldi o an ya
Eşim dün gecenin bir vakti beni sokakta bıraktı. Nasıl bir tavır almam gerek?