Döneri yüzüme fırlatı bende onun yüzüne firlatim ve polise ifade verdim şimdi. bide geçen hafta telefonumu kırmıştı onun parasını ödemedi içinden numaramı da aldı o kullanıyor. geçen sene yine sideten kamu davası açılacaktı kapandı o dosya., şimdi bu akşamki olay için telefonumu kırdı ve hep toplum içinde bana küfür edip saldırıyor diye bide sosyal medyada resimlerimi paylaşıp hakaretler yazıyor * diye etim. çeviri yaptım size kağıdın ortasindaki yazıyı ne demek bu, nolacak yani?
Az önce polisten geldim ayrıldığım eşimle kavga ettik akşam üstü sokak ortasında yine bana küfür eti?
bide tecruman türk adam dediki polis bu akşam ona gidip iki hafta uzaklaştırma verecekmiş elindeki bu kağıtla avukata git dedi buradaki bütün anlatiklarini soyle 3 6 ay uzaklasyorma versinler ve hapse girer bu defa dedi ben o derece büyütmek istemiyorum olayı gitmesem bu geceki ifade verdiğim yazılı kâğıt nolacak bilgisayara gecirdiler?
Şimdi bu akşam olan biten herşeyi anlatım bana dediler ki mahkemeye ver yarın ve 6 uzaklaştırma iste bu sefer hapse girer ben o derece bişey istemedim ki gitmesem ne olur?
Gidersen evet hapise kadar ama burada geme sana savcı şikayet ediyor musun diye soracak illaki..! Senin verdiğin ifade önem taşıyor burada sen ne söylemek istersen ona göre hareket edecek
Şimdi bu akşam olan biten herşeyi anlatım bana dediler ki mahkemeye ver yarın ve 6 uzaklaştırma iste bu sefer hapse girer ben o derece bişey istemedim ki gitmesem ne olur?
Uzaklaştırma al 3 ay 6 ay mı nekadar o sıra sana yaklaşırsa polise ara hapse atarlar bu sefer dedi adam , ama ben şimdi gidip sadece telefonu ödesin şikayetçiyim dersem uzaklaşma istemesem olur mu yoksa ne olur ozaman?
uzaklaştırma iste senin için çok iyi bir şey hem parayı da alırsın. mahkemeden sonra da onu uyar şikayet edersem hapse gireceksin beni buna mecbur edecek bir şey yapma benden uzak dur diye. ikiniz de bakın hayatınıza işte.
hasta mısın kızım sen uzun olan ne? görüşmek istiyorsan yine görüşürsün ama görüşmeni hiç tavsiye etmem. Senin amacın paranı almak ve onu senden uzak tutmak değil mi?
tamam bu şekilde nasıl edebilirler ki her gün olsa olsa yarım saat denk mi gelecek gelse bile saklanır. Ama sen bununla daha hiç görüşmemelisin, en önemlisi bu.
bu yaşadıkların ve yaşatandan ötürü. bununla devam edersen ilerde kötü şeyler yaşarsın bırak sevgiyi felan başkasını da seversin daha da çok seversin. daha düzgün, sana daha saygılı daha değer veren biriyle beraber olmaya bak.