Ablalarım kendi yaptığı yanlış kararlar yüzünden mutsuzlar?

İki ablam var ikisinde verdiği yanlis kararlar yüzünden mutsuzlar… ve bu mutsuzlukları yüzünden bizde mutlu olamıyoruz… uzakta olan kendi isteğiyle enisteye kaçmıştı. Acisini ailemle ben hissettim. Büyük olan görücü usulü ile evlendi ama Eniste pirt çıktı. İlk zamandan belliydi zaten bosamadi onu ve bugün 3 çocuk yaptı 😏 ablam cok çalışıyor hem evde 4 tane erkek.. kimse onu zorlamadı ama kendi kendine hayatını zehir etti. Şimdi ikisinde psikolojileri bozuk.. büyük olan saçma sapan konuşur milletin içinde. Arkadaşı da yok bu yüzden. Diğeri de sinir küpüne döndü. Birde enisteden istediğin ilgiyi göremiyor artık maddi olarakta sikintidalar… kimseyi dinlemiyor çok inat bu sebebten hep yanlış yapiyor. Hatasini da kabul etmez hep başkaları suçlu… bana hep tuafsin derdi. Asil tuaf olan kendisi bilmiyor. İkisi yüpzünden kendi hayatıma da bakamıyorum. Onlar mutsuzken mutlu olamıyorum bende. Birde bütün aileye yansıyor bu durum. Nekadar iyi de olsak kötü de olsak aynı kandan aynı Cansanız.. isterim ki hepsi mutlu olsun. Ama onları yaptığı yanlışlar yüzünden bizde çekiyoruz….

Ablalarım kendi yaptığı yanlış kararlar yüzünden mutsuzlar?