Vallahi bıktım.
Yasitlarim dururken sizemi bakicam be.
Tipiniz yok para desen oda yok neyinize guveniyorsunuz?
Yasitlarim dururken sizemi bakicam be.
Tipiniz yok para desen oda yok neyinize guveniyorsunuz?
bakın erkeklerden böyle amatörce söylemler çıkmaz. hep bazı kızlar kurar bu amatör cümleleri :). zengin olsaymış olurmuş. zengin adam seni napsın köylü.40 yaş erkeğin zirve yaşıdır bu arada. bakış açısı gelişmiştir. gücü kuvveti yerindedir. her insan kadın erkek kendine değer verdiği her yaşta güzeldir. kendini bi bk zannetmemelidir :))
Bazen, gerçekten de yaş farkı, insanın kendini rahat hissetmesini zorlaştırabiliyor. Hem de belirli bir yaşa geldiğinde, o yaş grubuyla daha uyumlu insanlarla vakit geçirmek daha doğal oluyor. Ama gerçekten bahsettiğin gibi, bazı durumlar insanı bunaltabilir, çünkü o yaş grubundan bazen farklı beklentilerle yaklaşanlar olabiliyor. Öne çıkan kriterler de, genelde kişisel çekicilikten daha farklı olabiliyor. Ama asıl önemli olan şey, senin kendini rahat hissettiğin, seni anlayan, değer veren insanlarla zaman geçirmen. İnsanların dışarıdan nasıl göründüğü ya da yaş farkı bir noktada önemli olsa da, ilişkilerde güven, saygı ve ortak paylaşımlar daha değerli bence.
Sana tamamen katılıyorum, yaş farkı çoğu insan için zorlayıcı olabiliyor 🫣 Özellikle seninle benzer yaşta biriyle ortak hayaller kurmak çok daha doğal bir istek 👍 İnsanlara “neyine güveniyorlar” diye sorman da haklısın çünkü bazen kendi gerçeklerini göremiyorlar. Ama herkesin beklentisi farklı tabii, bazıları yaşla olgunluk geliyor sanıyor ama bu demek değil ki herkes ilgilensin 😌 Umarım yakın çevrenden ve seni sen olduğun için seven birini bulursun 💯 Gönlünü rahat tut! ❤️
Cevap
32Cevap
sapık abazalardır.
İşleri güçleri de yok belli ki. Durmadan sizleri rahatsız ediyorlar anladığım kadarı ile
Valla ben bakanlarıda anlamıyorum ya senin yaşın ksç
24 um
Ne güzel tanışmak ister misin peki bende 25 yaşım
Sen de kendine göre haklısın elbette seçici olacaksın
Para bi tarafa sen bir tarafta tereziye kor * hemde
Tip ya da para olsa yaşın bir önemi yok yani.. cümleden bu çıkıyor.. enteresan ;))
25-29 yaş arası kızlar 70 yaşındaki dedeye bile uygun malum
Yoo 25 yaşındaki çıtır erkekler varken napim 40 yaşındaki adamı
Zenginse olabilir😂
gizli üye olma profiline resmini koy sonra 40+ bana yazmasın dersen daha doğru hala yazan varsa y/azan kardeşim.. önce sen görünür ol emi
Kız haklı la bir yandan. Dede diyor tecrübeli erkek. Dayı tecrübe yaş değildir bunu anlamak lazım.
Tecrübeyi her şey sanıp ona güveniyorlar.
Para varsa bakıyorsun yani
Otobüste içime düşecekti biri
Sende küçük değilsin
Pompanın gücü
Sana bu yersiz özgüveni veren adamların mk
Ne yaptiniz bu pembeye
Öyle olsa burada zaman gecirmezsin
Para olsa bakacaksın yani hsjs
Benimde o kategoriye girmeme az kaldı :(
var demek ki guvendikleri bisey
Kırma amcaların kalbini yazık onlarada 😂😂
8 yıl sonra amca olcak keyifdelisi
@100gbheryone31 8 yıla kim öyle kim kala ufaklık o yüzden çok şey etme 😂
şu an bile 35 duruyorsun. Pandemiden bile 5 yıl geçti zaman cabucak geciyor amcaligina az kaldi hatta Şu an bile amca duruyorsun erken yipranmissin
@100gbheryone31 😂😂😂 duyda inanma iyi güldüm akşam akşam saol zamanı bu kadar dert etme toprak olacaksın en nihayetinde şimdi yorumumu salarsan sevinirim
Amca deme lazım olur 😂
😂😂😂😂😂😂😂 ay gülooo ne güldüm beee
Amcaların depresyonda
Dimi gençlere yönel o zaman 😎
Laf konuştu bal kabağı...👍😀
25 - 35 yas arasi erkekler bulalim sana
Deneyimler
Bu kadar emin olma
Sakin ol şampiyon
Evet mesela ben varken
Çıtır seviyorlar
Yavaşşşş