Haramdır dedi, ne yapmalıyım?

Okulda sevdiğim biri var. Mektup aracılığıyla açılmadan önce beni hiç tanımıyordu. Instagram üzerinden konuşmaya başladık. En baştan ciddi bir ilişki istemediğini söylemişti zaten. Öyle yazıştık, ilk buluşmayı yaptık, ikinci buluşmayı da yaptık. 2. buluşmayı o demese ayarlamayacaktım aslında. Uzun uzun yazıştığımız bir gün olmuştu, hafta içi de hâl hatır soruyorduk. 2 hafta falan buluşacağımız günlerde (Sadece Cuma günleri) sağlık sorunlarından okula gelemedi. Geçen Cuma da "Kısmetse haftaya artık" demişti ama o buluşma kısmet olmadı. Kendime güvenmiştim, bu sefer kem küm etmeyeceğim diye kendime söz vermiştim. Dün 1-2 şey yazdık, sonrasında Cuma buluşmalarını kişisel sebeplerden ötürü artık yapmak istemediğini belirtti. Kafama takıldı benim de. Dün gece benimle alâkalı bir şeyse söyleyebileceğini söyledim. Bugün yazmış, bundan 1 buçuk saat falan önce, benimle alâkalı olmadığını ama karşı cinsten biriyle yalnız konuşmanın haram olduğunu söyledi. "Peki" yazdım ve umursamamışım gibi olduğunu düşündüm. Yani kafam da karıştı açıkçası, 2 gün içinde ne değişti ya da ne oldu da haram olduğu aklına geldi. Üzülmeyeyim diye yapmış olabilir, bu doğru ama aniden olması biraz şaşırttı. Zaten arkadaşımla sezmiştik onun bu konulardaki hassaslığını. Peki şimdi ne yapmalıyım? Buluşamıyorsak yazışması da mı sakıncalı, bundan sonra yazmam sonuçta. Onun yazmasını beklemeli miyim ya da ne yapmalıyım kısacası?

Haramdır dedi, ne yapmalıyım?