- Buna bu kadar vakit ayırdığına göre kesin işsizsindir!..
- Burada bu kadar vakit harcadığına göre işsizsin galiba!..
- İşsiz misin sen?
Hepimiz aynı sektörde veya aynı meslekte çalışıyoruz da ben mi bilmiyorum?🙂

- Buna bu kadar vakit ayırdığına göre kesin işsizsindir!..
- Burada bu kadar vakit harcadığına göre işsizsin galiba!..
- İşsiz misin sen?
Hepimiz aynı sektörde veya aynı meslekte çalışıyoruz da ben mi bilmiyorum?🙂

Haha Allah affetsin güldüm 🤣 genelde bunu bizim gibi fenomen arkadaşlara çok söyleyen olur 😂 siz işsiz güçsüzsünüz ki demekki sürekli burada takiliyorsunuz vss gibi , burada bütün üye Arkadaşlarımın çok şükür işleri güçleri var burayı da fırsat buldukça kullanıyoruz zaten böyle bir itham duyduğum da tepkim şu oluyor genelde işsizmisin , evet işsizim ya sen 😂 diyip gülüp geçiyorum 😂 bizim yolumuz belli niyetimiz açık biz ekmeğimizin peşindeyiz 🤣😂😆
Bence bunu söyleyenler "Dijital Çağa" pek ayak uyduramıyor :D Hayır, artık herkesin telefonu da uygulaması da zaten cebinde, tepkiyi okuyan da halen arkası çıkıntılı masaüstü bilgisayarların başındayız sanır :D Vakit bulan istediği saatte istediği kadar uygulamaya girer, bunu direk mesleğe bağlamak da ne bileyim :)
Dediğim gibi çok şükür işimiz de var gücümüzde , ayrıca bu kimseyi de ilgilendirmez ben issizsem var mı bir zararı , kapına mi geldim yoksa paramı istedim. Der geçerim
Boğac birde şu var mantıklı düşünmek lazım, onlar biximy sürekli burada olduğumuzu nerden biliyorlar 🤣 demekki onlarda hep burdalar ki demek ki görebiliyorlar 😂
Sözün bittiği yer😅
Haha 😂 👍👍👍
O işsizsin yazanlar da sürekli buralarda ya, kendileri de işi gücü olmayan boş gezenin boş kalfası. Ben de iddia ediyorum, burada çoğu üye memur olsa gerek, malum; bütün gün bomboş bir elde çay kahve sigara diğer elde telefon takılmaca... Gözlemler yalan söylemez
Cevap
2Cevap
işsizlerdir işte
köle gibi bi çalışma ortamım olmadığı için işsiz gibi burada takılabiliyorum
Ahaha ben de işsiz gibi duruyorumdur
Maalesef onların kafasına🐴göre 80 Milyon işsiz🙂
Ama ben cidden işsizim kwkxks
Peki bu ayıp mı?🤷
Evet
Haklı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?