Kızlar, Bu erkek kardeşe yaptıklarını böyle ödedir miydiniz?

5 sene önce babamı kaybettiğinizde kimsenin tasvip edeceği bir yaşamım olmadığı bir gerçek ama özgür irademle seçtiğim bolca sigara alkol tükettiğim gece gezdiğim kimselere hesap vermediğim bu yaşantımı kendim seçmiştim. Babam karışmazdı karıştırmazdım ama babamdan sonra benden 2 yaş küçük velet yani velet diyorum ama canavar mı demeliyim bilmiyorum; bana bu hayatımı değiştirmem için baskı yapmaya başladı ve zamanla bu baskıyı fiziksel şiddete vardırdı. Küçük tuvaletlere kapamadan tut, ek ayak üstünde bekletmeye kadar aşağılayıcı cezalara katlanmak zorunda kalmamın sebebi son derece acı ve aşağılamayı içeren şiddet uygulamalarıydı. Bir an öfkeyle uygulanabilecek türden değil tamamen cezalandırma amaçlı bedenimin alt kısımlarına özellikle de ayaklarımın altına ince oklavayla vurma şeklinde adeta falaka şeklindeki cezalar sonucunda asıl gurur kırıcı olan şey gerçekleşti ve ben kayıtsız şartsız teslim oldum. o beni nasıl bir abla olarak görmek istiyorsa öyle biri oldum. İçki, sigara, serbest yaşam, kafa dengi arkadaş gurubu bunların hiçbirinden kırıntı bırakmadı hayatımda; hatta onların yerine kimleri arkadaş edeceğim konusunda bile bana söz hakkı tanımadı. Ailede ve yakın çevrede onun bu başarısının takdir edilmesi ve benim dayakla pek çok sorunun "çözülebileceğine" dair bir örnek olarak sürdürdüğüm hayat çok onur kırıcı. Bana zorla okulu bile zamanında bitirtti.

Güncellemeler
1 yıl
Gümcel
Güncellemeler
1 yıl
Güncel
Kızlar, Bu erkek kardeşe yaptıklarını böyle ödedir miydiniz?