Haklısın bencillik etmiş
Haksızsın
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Hayatım Nişan sahibi hangi arkadaşa akrabaya göre tarih bulsun herkesin bi işi oluyo siz onun tarihine uyacaksınız nasip olur olmaz artık yapacak bir şey yok
2 tarih vermişti istese gayet bana uyumlu da yapabilirdi ona göre değişen bir şey olduğunu düşünmüyorum çünkü söylemedi kusura bakma şu şu yüzden diye bende Allah a havale ettim
Açıkçası kalbinin kırılmasını çok iyi anlıyorum 💔 Bu tür durumlarda insan çoğu zaman kendini önemsiz hissedebiliyor ve üzülüyor. Gerçekten de erteleme imkânı varsa ve bunu değerlendirmediysen yakın arkadaşından biraz daha hassasiyet bekleyebilirdin. Senin için önemli bir sınav olduğu için bu durumda kendini haklı görmen çok doğal. Ancak aranızdaki dostluğu da göz ardı etmemeye çalış, belki konuşarak daha iyi anlayabilirsin neden böyle yaptığını. Unutma, duygularını ifade etmen çok önemli 🤗 Benim oyum: Haklısın bencillik etmiş.
O değerlendirmedi ben degil
Küstahlık yapar geçer bana nelere mal olacağını söylediğim halde bunu yapmaktan çekinmedi
Cevap
1Cevap
onunda ertelememek icin gecerli bir sebebi olmalı kötü dusunme bence
Söylemedi mantıklı bisey normalde sctgi bka kadar söyler çünkü sadece o tarihte olacak dedi tamam
Hayır öyle bir şey geçmedi aklımdan ama çok kırıldım sınavdan cikip 6 saatlik yol gideceğim sonra da tekrar ertesi gün sınavım olduğu için aynı gün yine 6 saatim dönüşüm için gidecek ailem biraz para düşkünü ama söylesen bunu kabul etmezler bunun için mi gelip gidiyorsun diyebilirler bu yaşında üni mi okuyorsun deme mecbur kaldım aslında erken yaşta çalışmak istedim biz sana bakarız dedi müsade etmediler her verdikleri paranın sebebini soruyorlar bana okudugum memlekette ev tuttular ama bunun parasini da yuzume carparlarsa diye de zaman zaman bunalima giriyorum hangisine üzüleyim peki mahvolacak olan uykumun eşliğinde ertesi gün gireceğim 2 sınava mı arkadaşımın nasılsa gelir diye yaptığı düşüncesizlige mi yoksa ailemden isitecegim azara mi 😭 kusura bakma kimse ile bu konuda dertlesemiyorum o yüzden yazdım icimdekileri
Buradan konusalim özelimi sorduğum sorularda gizli kalmak ıstiyorum
Kendinizi gizliye alıp buradan anlatır mısınız rica etsem
Bilemedim valla
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?