Tinerci saldırısına uğrayan, tinerciden kaçan var mı?

Ben uğradım ama saldırı olmadı :D yani değişik farklı bir şey oldu.

Yer : İstanbul / Balat (Yanlışta olabilir. Ama Balattı herhalde)

2010 yılı Temmuz ayı

Kuzenin hazırlık maçını izlemeye gittim. O gün yaşadıklarımı hiç unutmam. Bu konu haricinde 3 farklı konu daha yaşadım. Değişik saçma sapan salak konular :D

Neyse kuzen aradı. ' Maç yeri değişti. Seni abim alacak. Bekle orda ' dedi. Bende bekliyordum 2-3 saat oldu kimse gelmedi. Neyse beklemeye devam dedim. O zamanda 60 saat konuşma hakkım var. Aradık tabi zillileri sohbet o biçim. Öyle daldım gittim. Sonra bir baktım. Etrafımda kimse yok. Neyse konuşmaya devam dedim.

Ardından bir tinerci gördüm. Koşarak bana doğru geliyordu. ALLAHH ne yapacağım ben kaçmaya yer yok. Sonra yavaşladı. Aramızda 3-4 metre falan var. O sıra beyin korkudan uzaklara gitti.

' Üstüme gelme yakışıklı ' dedim. Sonra ' Yok oğlum senin tipin kayık ' dedim. Bunları ciddi dedim :D Niye dedim bende anlamadım :D Neyse bu yine geliyor. Elinde 2 pet şişe ' Hööö Hööö ' sesleri falan. Leş gibi kokuyor. Yüz ifadesi değişik. O an hayatım bir film şeridi gibi gözlerimin önünden :)) Ama yinede gardımı aldım tabi. Ne olur ne olmaz.

Sonra aramızda 1.5 metre falan oldu. Durdu. Bana baktı bende doğal olarak ona :D Yine ' Höö Höö ' sesleri. Sonra döndü arkasını koşarak gitti :D Bende anlamadım ama ucuz atlattım :))
Tinerci saldırısına uğrayan, tinerciden kaçan var mı?