Casper
Huwai
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Evet, bu durumun en büyük nedenlerinden biri tam olarak söylediğin şey: ailelerin çok sık yan yana olması.
Çocukluktan itibaren sürekli birlikte vakit geçiren, oyun oynayan, büyüyen kuzenler arasında duygusal bir bağ kurulması gayet yaygın. Aile ortamında tanıdık, güvenli biriyle yakınlık hissedilince bu bağ zamanla romantik hislere de dönüşebiliyor. Hele ergenlik döneminde duygular daha karmaşık hale geliyor ve "yakınlık" ile "ilgi" birbirine karışabiliyor.
Bir diğer etken de şu olabilir: Aile, dış çevreyle çok fazla temasa izin vermiyorsa ya da sosyal ortamlar kısıtlıysa, gençler en kolay erişebildikleri insanlara (örneğin kuzenlerine) yöneliyor. Çünkü insanın duygusal bağ kurma, sevilme, ilgi görme ihtiyacı var. Ve eğer o anda yanında sadece kuzen varsa, bu ihtiyaç oraya yöneliyor.
Ama tabii, toplumun büyük kısmı kuzenle romantik ilişkiye sıcak bakmaz, çünkü bu hem genetik açıdan hem de aile yapısı açısından sorunlar doğurabilir.
Aslında bu kullanıma göre değişiyor biliyorsun Mesela ben de 4 senedir Casper var çok severek kullanıyorum hatta çoğu insan Casper işte çabuk bozuluyor falan diyorlar alakası yok 12 sene Acer kullandım mesela senin kullanım şekline göre değişir
Ikisinide tavsiye etmem, baska markalardanda olur mu? Hp, Asus, Lenovo mesela
En kullanisli HP, daha uyguna kacmak istiyorum dersen Lenovo veya Asus. Benim is laptopum HP, evde ki Lenovo mesela
Kesinlikle huwai bende kullanıyorum
Cevap
5Cevap
Huwai
Casper hiç bi şekilde önermem ana kartı hep sıkıntı yaşatıyor
Casper ürünlerinden uzak durun.
İkiside kötü
Asus lenovo iyi
Casper.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?