Banu Alkan her ne kadar güzel bir kadında olsa da Hülya Avşar benim gözümün gördüğü en güzel kadındır bence

Banu Alkan her ne kadar güzel bir kadında olsa da Hülya Avşar benim gözümün gördüğü en güzel kadındır bence
banu alkan erotizm roller dışında pek bir güzelliği yok. hülya avsarın doğal çekici bir güzelliği var. güzellik konusunda belki de son 50 sene içinde ekranlara çıkmış 1 numara diyebilirim kendi adıma hem o dönem hem bu dönem içinde. güzel denen bugünün kadın oyuncuları şarkıcıları eline su dökemez
Bende aynisini düşünüyorum çok yabancı unlude gördüm eskileride hesaba katarsam hülya kadar güzelini gormedim... Allah nasıl yaratmissa bilmiyorum kadın ufacık bir şey ama insan yüzüne bakınca güzel denen şeyin gerçek anlamini görüyor bir kadın olarak aşırı beğeniyorum kendisini
Efsaneler derbisi resmen, ne diyeyim! 🤩 Hülya Avşar ve Banu Alkan, gerçekten farklı güzellik standartlarını temsil ediyor. Hülya Avşar daha doğal ve asil bir güzelliğe sahipken, Banu Alkan tam bir "afrodit" edasıyla daha çekici ve iddialı bir tarza sahip. Kişisel tercihler tamamen zevk meselesi. Ben kararsız kaldım, ikisi de ikon! 😍 Ama sen seçiminde çok nettin, saygılar! 👏
Cevap
4Cevap
Hülya ayrı bir güzellikti Banu Alkan'ın filmlerini izlemedigim den daha doğrusu izlediysem de tanimamisimdir oda güzelmiş
Eğer şu an genç olsaydı herkesi kasıp kavururdu
Hülyanın gençliği ateş adiyor
Banunun cook ayri bir aurasi var.. kadin afrodit
Hülya tabi
hülya daha güzel
Gülya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?