Görümcem çok fena beni kıskanıyor, nasıl başa çıkmalıyım?

Merhaba 24yaşındayım 7 aylık evliyim. Eşimle birbirimizi çok severek evlendik fakat uzun zamandır görümcemden yana çok ciddi sıkıntılarımız var. Görümcem benden 7 yaş küçük. Tanıdığımdan bu yana inanılmaz eşime düşkün, eşimde bir abi nasıl düşkünse öyle düşkün haliyle kardeşine. Fakat aşkımlı birtanemli konuşmalar vardı, sorun etmedim. Nişanımıza dersleri bahanesiyle gelmedi. Beni kıskandığını açık açık dile getiriyordu hem ailesinden hem eşimden kaynaklı. Ben çocukluğuna veriyorum ki 18 yaşında birşeyleri farkediyor olmalı. Fakat eşimin kucağına oturup kendini sevdirene kadar buna gerçekten inanmaya çalıştım. Daha sonrasında düğünümüzde bayıldı, balayına bizimle beraber geldi. En acısı da takımın künyesini ona vermişler ve benim setim eksikti bu nedenle. Sonra kayınvalidem alttan alın kendini kötü hissediyor abisine çok düşkün vs dediği için bunlara göz yummak zorunda kaldım. Sonra evliliğimin 4 ayı haftanın uc bazense dört günü bizde kaldı. Ve bu önce eşim daha sonrasında kendisi sayesinde bu şekilde oldu. Kayınvalidemlerde her daim bizle olmak isteyen insanlardır ve yenli evli çiftin yanına bu kadar bu kız bırakılmaz denmedi, onlardan ayrılırken kalmaya gidicek misin diye soruyorlardı görümceme. Şimdi kayınvalidem bana kızım istenmediğini hissettmiş tarzında bir cümlesi oldu. Nasıl davranmam gerektiğini bilemiyorum. Eşime bu drumu ikinci ayımızda konuştum, kendine gel diye. Telafi etmeye çalışsa da bi yere kadar. Ki her daim gönlünü hoşnut etmeye çalıştım görümcemin. Küçük olmasından kaynaklı hediyeler, övgüler neler neler. Ama şu an nasıl dengelemem lazım kendimi bilemiyorum. Lütfen yardımcı olur musunuz.

Görümcem çok fena beni kıskanıyor, nasıl başa çıkmalıyım?