Eşler arası sorunlar?

Eşimle bi kaç gündür aramız çok kötü evde sürekli huzursuzluk hâkim hâlbuki biz çok iyi anlasiyorduk seviyoruz da birbirimizi ama neden böyle bu ara bilmiyorum yine tartıştık tartışma esnasında eşimin halası aradı o gün akşam onlara gidecektik naptınız diye aramış ama tartışma çok fazla iken aradı eşimde açtı ve tartıştığımızı gelmeyecegimizi söyledi sonra balkona çıktı bende odaya geçtim sinirlenip sonra baktım ki halası ile konuşmaya devam ediyor gidip dinleyim dedim dinledim ki ne duyayım eşim halasina ortada çocuk olmasa beni bosayacagini elini kolunu çocuğun bagladigini söyledi benim her tartışmada bagirdigimi söyledi ama ben asla bağırıp çağırmam elimiz bu ara dar o yüzden böyle olduğumu söyledi tam tersi ben tutumlu olurum ev alalım diye kendisi harcar Sağa sola ve asla maddiyat ile ilgili bir sorun cikartmadim konusu bile olmadı halasina böyle dedi nankörlük yaptı üstelik halası olacak o*uspu da evet diyerek tasdikledi eşimi çocuk olmasa öyle olurdu dedi ve bana küfür etti eşim de seslenmedi ben de balkona çıktım yazıklar olsun dedim o ara kapattı telefonu ve sinirle söylediğini o şekilde düşünmediğini söyledi bende bu sefer ilk defa ağzımı bozup sulalesine kendisine Allah ne verdiyse sövdüm saydım bosanalim dedim evi terk etmeye kalktım kapıyı kilitledi sakinleştirdi ağladım sizladim özürler diledi ama ben çok üzgünüm ne yapabilirim

Eşler arası sorunlar?