Yok efendim felanca görmüş beğenmiş,
Görücü gelecekmiş, istemeye geleceklermiş sürekli bunlardan bahsediyor..
Ne yapmaya çalışıyor?
Yok efendim felanca görmüş beğenmiş,
Görücü gelecekmiş, istemeye geleceklermiş sürekli bunlardan bahsediyor..
Ne yapmaya çalışıyor?
Cevap
3Cevap
Kıskandırmak için veya sana gönderme yapıyor artık evlenme teklifi et diye. Belki de tepkine bakıp cidden onu sevip sevmediğini anlamaya çalışıyor.
"Ee sen ne dedin "? "Begendiğin çıktı mı " demiştim kıza...
Bu kız senin sevgilin değil mi
Evet
E sen zaten sevmiyormuşsun ki kızı
Sevmiyor değildim, sadece yaptığı davranışa sinir oldum öyle dedim
Sinir olduğunu bile bile bunu yapıyorsa ya ona bir yanlışın var ya da toksik biri
Al beni lan, al beni diyor yoksa başkası alır he diyor.
Alınan verilen, kendini emtia gibi hissedenlerden hazzetmiyorum
Binevi alıyorsun dostum, istekler sıralamaya başlayınca anlarsın. 🥲
Sıraladılar, " Kızı satıyor musunuz?" diye çıkışmıştım
E yaani almıyor musun? Nasıl köleliğin adı kapitalist olduysa.
Başlık parasının adı, âdet oldu.
Sadece adını değiştirip, yumusatip durum öyle değilmiş gibi yapılıyor. İş aynı, yapılan aynı.
Almıyorum, sadece resmi nikah ile birlikte yaşamak için rızalarını alıyorum bir nevi...
O zaman bu kadar şey isterken onlar bana ne verecek?
Hiç bişey 😅 sen evlilikte mantık ararsan evlenemezsin. Askerde nasıl mantığını ikinci plana atıyorsan hatta komple unutuyorsan. Evliliktede öyle olmalısın, kalabilirsen ömür boyu seks satın alıyorsun. Başka bisey değil, oda bizim kadinimzda mümkün değil. İkigun sonra bahaneler uydurmaya başlar, başım ağrıyor, hayizliyim, yorgunum bla, bla... Durtulerini kontrol edebilirsen, evlenme yok aga kan basıncı aşağı yöneldiği zaman gözüm bişey görmüyor diyorsan. 1 ay maddi manevi o eziyete katlanacaksın. Sonucuda ömür boyu nafaka ile sonuçlanabilir he 🤭
"Bu yaşıma kadar evlenemedim zaten... Kızınızı almıyorum, nikah akdi altında birlikte yaşamak istiyorum. " diyince diski yakıyorlar. 😂😂😂
Bende evlenmedim, mantıklı erkeğin yapacagi iş değil. Babasının 50 yılda kuramadığı düzeni senden ilk aşamada istiyorlar. Cem Yılmaz gibi daşınan eziyoz arada bi tamam. 😅
Askerde de çok sıkıntı yaşadım.
"Aklınızı nizamiyede bırakın" diye emir vermişti komutan. Bir gun içtima da sordu, " Oğlum senin aklın nerde?" diye...
"Emrettiğiniz gibi nizamiyede bıraktım komutanım " demiştim.😂😂😂
"Emir demiri keser." Deseydin. Şaka bi yana eski kadınlar gelip ev ediyormuş, bunlar iş anlaşması yapıyor. Yok şu olmadan olmaz, bu olmadan olmaz. Allahtan korkmasan, en baba hatunların tarifesi belli yani, neyin kafası bu. Zorlaştırdıkça, zorlaştırıp sonrada;erkekler evlenmekten kaçıyor, diyorlar. Babacım bi şapkanızı koyunda bi önünüze düşünün. 😮💨 Bi öğrenmişler herkes ne yaparsa aynısını yapıp, üzerine tüy dikmeye, sonra borç içinde yüzerken birbirlerini unutuyorlar.
Saçmalık, resmen.
Ben o yüzden ayrıldım eski sevgilimden başka hiç bir problem yoktu...
Aradan bir sene geçti, " Ben seni seviyor muşum yeni anladım" dedi "çok geç " dedim kendilerine...
Diyor ki artık sen istemeye gel beni
Ailesiyle tanışmaya gitttiğimde " Ayy varoş bu" diyip burun kıvırmışlardı bir daha nasıl gideyim onlara?
Gitmiştim bir kere daha anası böceğe bakar gibi bakıyordu bana...
Bi an önce sen de gel diyor
İste demeye çalışıyordur belkii
Neden açık açık söylemiyor o zaman?
Treni kaçırma diyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu bence biraz ilgi çekme ve değerli hissetme isteğiyle ilgili olabilir 🌱 Bazen insanlar ilişkide karşısındakinin kıymetini daha çok anlamasını ister. Senin ilgini ve ciddiyetini ölçmek istiyor olabilir. Belki de kendini özel hissettirmeye ihtiyaç duyuyordur 💗 Senin ne hissettiğini ve bu konuşmaların seni nasıl etkilediğini ona açıkça ama yumuşakça anlatabilirsin. Böyle durumlarda dürüst ve sakin bir sohbet çok işe yarar 🤗 İkinizin de huzurlu hissetmesi önemli, unutma!