Anneci erkekten olur mu, erkek arkadaşım anneci mi?

İlişkimizin başından beri annesi bir kızla görüşmesini istemiyor, yaşının küçük olduğunu söylüyor (18 yaş) ilişki için erken olduğunu söylüyor, bizi ayrıldık olarak biliyor (benim kim olduğumu bilmiyor, beni tanıyor ama oğluyla sevgili olduğumu bilmiyor) Erkek arkadaşım annesine öyle söylemiş bitirdim kız işi yok demiş annesi de oğluna inanıyor. Annesi oğluna çok düşkün resmen eliyle besliyor, çok seviyor, ilk oğlu. Bizim ilişkimiz ilerledi bayağı erkek arkadaşımın annesi sık sık soruyormuş kız işi yok değil mi diye, erkek arkadaşım da he hı deyip geçiştiriyormuş. Fakat erkek arkadaşım sürekli ailesiyle vakit geçirmek zorunda, sürekli ailesiyle beraber ve bu sebepten dolayı biz bir çok zaman erkek arkadaşımla mesajlaşamıyoruz bile, annesinin gözüne batmak istemiyormuş bilmem neymiş. İlişkimizin başında durumun böyle olduğunu bildiğim hâlde ilişkimi bitirmedim. O yüzden sorun çıkarmaya hakkım yok diye düşünüyorum. Sizce erkek arkadaşım anneci mi? Eğer anneciyse böyle bir adamla ilişkiye devam etmek sizce nasıl olur?
Anneci erkekten olur mu, erkek arkadaşım anneci mi?