Kaçmak zorunda kalmak?

Merhaba 4 senedir bir ilişkim var birbirimizi çok seviyoruz ben de ailemi karşıma alarak her şeyin güzel olacağını sanıp evlenmek istediğimi söyledim sevgilimle aramda biraz yaş farkı olduğu için kabul etmediler ve beni işten alıp eve kapattılar eve kapattıklarını söylediğimde istediğin her yere gidebilirsin eve kapatmadık seni ama bizimle birlikte dediler beni eve kapatmadıklarına inandırmaya çalıştılar daha sonra aradan 3 4 ay geçti ve yeniden işe başladım sevgilimle tekrar görüşmeye başladım zaten ayrılmamıştık ama ailem bunu bilmiyordu bir kaç içinde bizi yakalamışlar ben akşam eve gelene kadar hiç belli etmediler ve eve geldiğimde yine telefonumu elimden alıp beni eve kapattılar ben onlara her defasında kaçmak istemediğimi onların da yanımda olmasını istediğimi söyledim ama ikna olmadılar beni zorlayarak sevgilimi aratıp ayrılmak istediğimi söylettiler daha sonrasında sevgilim ve ailesi ailemi ikna etmek için görüştü yine ikna olmadılar üstüne bir de sevgilim babamı ikna etmek için aradığında, bizi rahatsız ediyor diye ondan şikayetçi oldular artık başka çaremiz kalmadı evlenmek zorundayız çok çabaladık ama olmadı ikna edemedik onlara bunu yapacağım için çok üzülüyorum ama başka çaremiz kalmadı yorum yaparsanız sevinirim

Kaçmak zorunda kalmak?