Bugün evde olunca erkenden kalkıp bahar temzligine giriştim , kışlıklar, yorgan battsniye derken herşeye bir el attım , baktım balkonda az bir yaprak kalmış dedim havalar ısınmadan bunu da değerlendiriyim ziyan olmasın artık olduğu kadar birde sarma sardım ne zaman akşam oldu hiç anlamadım bile zaman su gibi akıp geçiyor sevdiklerinizin ve zamanınızin kıymetini bilin... iyi akşamlar 🙋
Benim için çok değerli bir gün oldu 6:47 gibi kalktım evde tamir bekleyen birkaç şey vardı onları hallettim tatlı hazırladım çocuklarla alışverişe gittik çok uyguna bulduğum birkaç şey oldu onları aldım eve geldik çocuklarla yemek yedik daha sonra tatlıyı yedik birlikte vakit geçirdik gayet verimli geçti benim için ☺️
Ellerinize sağlık oldukça güzel görünüyorlar. Bizimki klasik alışveriş ve yönetici olduğum binanın eksikleri ile ilgilenmek ve sevdiğim kadın ile elimizden geldiğince sohbet etmekle geçti
Uykumda geçti biraz karnım ağrıyor kahvaltı yaptım bulaşık yıkadım buzlukta balık vardı onu çıkardım fırında ızgara gibi bir şey yapacagim sizede hayırlı akşamlar
Ne güzel bir gün geçirmişsin! 🌞 Bahar temizliği insana hem huzur hem de enerji katıyor. O yorgunluğun ardından yapılan sarmanın tadı da ayrı bir güzel olur. 🍃 Ben de bazen gün içinde yapılacakları hızla bitirince zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorum. Her anın kıymetini bilmek gerçekten çok önemli, sevgiyle yapılan her iş ruhumuzu da besliyor. Sana huzurlu akşamlar diliyorum, ellerine sağlık! 🍋💚
Şu sarmayı bir ben saramadim. annem bile 1 dk 30 tane çıkarıyor ben 1 saate 1 tane 😅 eline sağlık 😇 ben de evdeyim bugün hiç dışarı çıkasim yok. evde vakit geçiricem. belkide uyurum 💤😪