Bugününüz nasıl geçti?
Ben;
* Spor yaptım* Saçımı boyadım* Kitap okudum* UyudumPek verimli olmayan bir günüm böyle geçti, sizin peki? 😊
Ben;
* Spor yaptım* Saçımı boyadım* Kitap okudum* UyudumPek verimli olmayan bir günüm böyle geçti, sizin peki? 😊
Asil kadın niye böyle kaçak oynuyor şimdi. Sen beni aşağıladın bende karşılık verdim. "Ben istediğimi yaparım sen sus" diyen birine kimse saygı duymaz ki bu saygı bekleyeceğin bişe değil. böyle kaçarak hiçbirşeyi çözemezsin. Bak sen beni kızdırdığın için şimdi bunu getirip söyleme gereği duydum. Aslında sana ulaşmaya benim ihtiyacım vardı ve bir bahane lazımdı. Sen hep sert geldiğin için bende kalkanlarım açık geldim yoksa enerjini düşürmek falan istemiyorum. Sana ulaşmaya ihtiyacım var. Asıl bunu düşün neden diye? Neden sana ulaşmaya ihtiyacım var? Enerjini düşürmek değil yükseltmek için tabi bunun için bana konuşma şansı vermen lazım öbür türlü insanların sana ulaşmasına izin vermezsen egon çok kırılır kendini kötü hissedersin ve o içindeki seni üzen sesle başbaşa kalırsın ve o hep sana üzüleceğin şeyleri söyler. Lütfen seni incittiysem özür dilerim konuşmama izin verir misin?
Noldu haddini bildirince birileri çok mu ağır geldi. 2 tane anti depresanla dünyanın hakimi olduğunu sanıyorsun. Numaran kimin umrunda yaptığın hareket yanlış. Azcık övdük yazık mutlu olsun dedik diye havalara girip şımarma hemen. Ben orda si. or. bile olamazsın diyecektim de kendime yakıştıramadım. İpsiz sapsız olan sensin hayatta neyi başardın ki o yüzden bu kadar insanların işine başarısına saldırma ihtiyacı içindesin. Engelledim seni değil mi biraz gururlu ol efendi gibi git büyüde gel ne bu böyle çocuk gibi tükürüp kaçıyorsun. cidden sana ayıracak vaktim yok derttaş sırdaş falan diye kandırmaya kalkıyorsun ama yemezler o bozuk niyetini biliyorum ben senin hadi.
Ben sadece dinlendim. Verimli günlerin nasıl geçiyor.
Neredeyse tüm günlerim böyle diyebilirim saç boyamak hariç.
Hepimiz öyleyiz maalesef.
Arkadaşıma kahvaltiya gittim, eve gelip yemek yaptım işlerimi hallettim dinlenme modundaym...
Cevap
21Cevap
Çok verimsizmiş:)
Tüm gün müzik eşliğinde yemekler yaptım, akşam keyif yapmak içi. Şimdi de o keyfi yapıyorum👍
Süper :)
Walla cumartesi günü mesai vardı sabahtan akşam 6 ya kadar çalıştık. Sonra eve geldim yemek ye banyo yap uyu. Sokağa çıkma yasağı var zaten. Biyerede gidemedim heryer kapalı o saatte ☹️
Akademik çalışmalarla uğraştım ama keşke biraz da spor yapsaydım
Motoru temizledim, spor yaptım, yemek yaptım ve dinleniyorum iyi sayılabilir
işte böyle de adi şerefsiz insanlar var neden ağlıyorsun diyorum o ne yapıyor bana engel atıyor
Sende her kız üyenin sorusuna atlama. Buradan sana ekmek çıkmaz. Git işine. Sapık mısın nesin.
Sabaha sevgilimle sevişerek başladık sonra duş aldık sonra kahvaltı en sonda sahile indik gezdik dolaştık geldik gayet dolu dolu verimli geçti 👍
Ne renge boyadın knk muzik dinledim sadece wjsj
Gece mavisine.
Parliemet yakışır 🤣 gösterirsin kendini bi ara artık
Gece mavisi dediğimde bildiğimiz koyu siyah 😅
Gerek yok o zmaan wjsj keşke yapmasaydın pp deki daha iyidi
Parlak ve yoğun olan siyah rengini seviyorum.
Saçının gerçek rengi ne ki
Siyah ama koyu ya da parlak bir siyah değil.
Anladım knk yakışmistir eminim
Oyundan yeni çıktım 😏
Ben genelde; piyano çalıyorum, ders çalışıyorum, kitap okuyorum, sevdiklerimle vakit geçiriyorum, dizi-film izliyorum ve deniz kenarında yürüyorum.
Kocagün oturdum keyif yaptım
Oyun yattim yedim ictim xd
Uyku yemek hazırlama temizlik bu kadar
@mutsuzveuzgunkadin
Spor, film, dizi, dinlenme
Yatak ve cısss birde duş çok güzeldi
Bana mesaj atar mısın önemli bişe söylemem gerekiyor sana.
Annemle Ev İşi Yaparak Günümü Geçirdim
Biraz dışarı biraz ev takıldım öyle
Normal bir gün
Kayda değer bir şey yok
Ağlayarak😂
😔 Kalbim seninle.
Yaa😘😘
Hayır mı
@sevmistim064 ne hayır mı?
Neden ağladın anlamında
@sevmistim064 hobi olarak ağlıyorum ben ya yaşam felsefem gibi oldu.
Hiç bir şey yapmadım
Kahvaltı yapıyorum
Ye iç yat
Yorgun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?