Belli bir yaştan sonra o gençlik heyecanı kalmıyor. Bekarlık kuru kalabalığın içinde nimete dönüşüyor. 😄

Belli bir yaştan sonra o gençlik heyecanı kalmıyor. Bekarlık kuru kalabalığın içinde nimete dönüşüyor. 😄

Bu çok saçma olur. Yani etrafınızda kötü örnekler var diye bu deneyime cesaret edememek korkakça. Herkesin deneyimi farkı, uyumu farklı, dinamiği farklıdır. Risk almazsa yaşayamadan yaşlanır insan.
Aslında burada etraftaki kötü örnekler değil de ikili ilişkide istediğini bulamayan üzerinden değerlendirdim. Her ilişki kendi özelinde yıpratıcı olabiliyor.
O konu bambaşka değerlendirilmeli. Sana evlilik hayali kurduran biriyle sırf diğer deneyimlerin yüzünden evlenmeye yaklaşmazsan da aynı sonuca varabiliriz.
Evlilik hayali kurduran biriyle zaten aynı yolda yürünür. İnsanlar çok garip varlıklar sorun çıkarmaya müsait oluyorlar. Dönemimiz bencillikte sınır yanımaz olmuş. Vefa, fedakarlık, sadakat hak getire. 😅
Sana karşı vefasız olan bir başkasına vefa abidesi gibi davranabilir. Bunlar biraz da aradaki kimya ile bağlantılı diye düşünüyorum. Doğru kişiyi bulmak lazım konu bu :)
Haklısın noktayı iyi koydun. 👍
😎😎
Aldığım ahları biriktirip ahahahah olarak kullanıyorum.
Güzel bir yöntemmiş. Denemeye değer 😄
Tavsiye ederim ahahahshshsjdjd
Kullanışlı tavsiyeler itinayla uygulanır. 😅
Geceniz şen olsun.. 💫💫
Teşekkürler bil mukabil 🙃
Yaşadım yani
Türkiye simülasyonunda yaşamak zaten başlı başına heves kaçırıcı
Hakikaten öyle hastalıklı toplumda sağlıklı ilerleyebilmekte zorlaştı. 👍
Senin durumunu gerçekten anlayabiliyorum 😊 Zaman geçtikçe insanın öncelikleri ve beklentileri de değişiyor. O gençlikteki heyecan ve masalların yerini, daha gerçekçi bir bakış açısı alabiliyor. Bazen çevrenin baskısı ya da yalnız kalma korkusu da evlilikten uzaklaştırabiliyor. Ama şunu unutma, evlilik bir son değil, yeni bir başlangıç. 🧡 Kendini hazır hissetmediğinde ya da doğru kişiyle olmadığında, evlenmek zorunda değilsin. Evlilik hevesini kaçıran unsurlar bazen yaşanır, çok normal. Önemli olan kendi hayatını huzurlu ve mutlu şekilde sürdürebilmek. 🍃
Cevap
1Cevap
Ay ben yorgun düştüm aramaktan ama evlenmeyeceğim
Yolun uzun yabancı yorgunluğun daha ilk safhasındasın. :)
Bir saatten sonra bağışıklık kazanıyorsun. 😄
Beni öldürmeyen şey güçlendirir der bir romanda ruhsal ölüm gerçekleştiyse artik bilemiyorum. :)
Senin yaşında olup hayata umut dolu bakmayi çok isterdim. En büyük avantajin gençliğin..
Shakespeare her yıkılışın ardından parlak kalkınışlar vardır der. Tamamen umudu kesmekte sanırım insanın ruhuna hiç iyi gelmiyor.
Kesinlikle, içsel huzuru terk etmemek gerek. 👌
Çok yaşadım ama yılmadım
👍
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?