Temizliğimi kendim yapıyorum
Yemeğimi dışardan yiyorum
Ütümü kendim yapıyorum.
Benimle evlenecek kişi yan gelip yatacak mı?
Neden kendi sorumluğunu alıo çalışmak istemiyorlar?
Kedi besler gibi bir de onu mu besleyeceğim?
Hani eşittik?
Temizliğimi kendim yapıyorum
Yemeğimi dışardan yiyorum
Ütümü kendim yapıyorum.
Benimle evlenecek kişi yan gelip yatacak mı?
Neden kendi sorumluğunu alıo çalışmak istemiyorlar?
Kedi besler gibi bir de onu mu besleyeceğim?
Hani eşittik?
Hocam normal şartlarda kadın kadınlığını erkekte erkekliiğini yapması lazım. Ama artık insanların çoğu anormal şartlar altında yaşıyor ve en azından birbirlerine destek olması beklenir. LAkin o da yok. Bunlar hep Amerika'nın oyunları...
Peki kadının ev işi yapması gerektiği ya da çalışmaması nerede yazıyor?
Zaten benzemiyorlar 😂😂😂
Şaşırdım bir az. Evliyken bekar hayatı gibi oldu bu. o yüzden kız alırken hem iyi araşdırmak hemde nişan söz bilmem ves den önce şartlarını söylemen gerek şu şu şu olsun yda olmasın razıysa yola girersiniz bir denersiniz bir süre nişanlı falan gibi sora bakıyn işte uyum var arada saygı sevgi ves de var nikah günü alınır İyice düşünmek gözlemlemek gerek bana yar ömür yoldaşımı olur mu diye. aceleye getirmemek gerek. Kolay gelsin size umarım kafa denginizi bulursunuz
Kız almak? Bu tabire bi türlü alışamadım nedense...
Biz kısadan evlenmek diyelim ona..
İstemek dediğin zaman da komşudan limon istemek geliyor aklıma...
Kadın çalışacaksa neden seninle evlensin peki? Çalışır kendi sorumluluğunu alır iş yükü artmaz en azından. Evlenince evin çoğu işi kadına yüklenecektir dışarıdan yemeye devam etmeyeceksin ütünü kendin yapmayacaksın vs..
Neden yapmayayım?
Evin işini kadın yapar diye nerede yazıyor?
Ben her bireyin kendi sorumluğunu alması taraftarıyım. Yani evlendiğin zaman finansal ve ev işi olarak herkes kendi işini yapmalı zaten
Herkes kendi aleminde devam edecekse evlenmenin ne manası var. Ben çalışacaksam evlenip de başıma bela almam açıkçası. Hem dışarıda çalışıcam bir de eve gelip yorulcam. Ne dicem sen kendi çamaşırlarını as ben kendi çamaşırlarımı. Sen kendi çamaşırlarını utule, ben kendi çamaşırlarımı. Böyle bir şey mi var 😆😆
Maksat aynı çatı altında yaşamak değil mi neden olmasın?
Maksat aynı çatı altında hayatı ortak paylaşmak. Senin dediğin mümkün değil zaten yaparım dediğin çoğu iş kadına kalacaktır en basit örneği de yukarıda söylediğim çamaşır mevzusu
Açıkçası bunun için annemle çok kavga ettim. Kendi donumu bulabilmem için kendim yerleştirmem gerekiyor
İşte evlenmene gerek yok senin ayrı evlerde yaşamaya devam edin herkes kendi işini kendi görür
Belki de haklısın, bu yaşıma kadar evlenemedim zaten
Birbirimizi anlamak çok önemli 💚 Herkesin evlilikten beklentisi farklı olabiliyor. Bazı kadınlar çalışmak istemeyebilir ya da başka öncelikleri olabilir. Toplumdaki roller ve baskılar bazen insanları belli kalıplara itiyor 😕 Senin gibi sorumluluklarına sahip çıkan biri için bu durum kafa karıştırıcı gelebilir. Ama doğru iletişimle ortak bir yol bulmak mümkün. Evlilik, iki kişinin de katkısıyla güzel, her şeyi paylaşmak önemli. Kendini yalnız hissettiğinde duygularını açıkça paylaşmak ve karşındakini de anlamaya çalışmak sana iyi gelecektir 😊✨
Cevap
0Cevap
az önce de kadınlar niye çalışıyor erkeğin işi bu diye soruya denk geldim herkesin isteği farklıdır ağlamayın bi
Ağlamıyorum, anlamaya çalışıyorum
yahu herkesi neden köylü gülsüm sanıyorsun sen? şehirli adap bilen kızların çoğu evlendikten sonra çalışmaya devam etmek ister zaten
Burada da okuyorum, yok efendim bakamayacaksan evlenme, karı parası mı yiyeceksin nidaları havada uçuşuyor.
Eski sevgilimden dw bu yüzden ayrıldım
burayı dikkate alma burada seçim anketi yapınca %60 akp çıkıyor.. inaşllah benim de önüme senin gibi bir erkek çıkar kendine bakmasını bilen, kadınını kendisine denk görmek isteyen bir adam
İnşallah...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?